- 22 Aralık 2010
- 1.282
- 1.622
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.441
Cevabınız için çok teşekkür ederim öncelikle, dolap ve şifonyere en az 3bin lira vericem nasipse büyüyen beşiği almasam 3,4sene sonra kesinlikle model aynı olsa bile rengi farklı olacak diyorlar, büyüyen beşik de yatak odama sığmaz, peki kaç yaşından sonra oğlunuz yatağında yattı sanırım siz doğrudan çekmeceleri fln çıkarıp kullanmaya başladınız, 80cm en de büyüyen beşiklerde çocuklar için pek rahat olmuyor dar geldiği için diyorlar doğru mu sizce?Ben oğluma 3 kapaklı dolap şifonyer ve büyüyen yatak almıştım canım. En çok kullandığım: Şifonyer... Hiç kullanmadığım: Yatak...Oğlum 6 yaşına girecek inşallah oda takımı aldığıma çok memnunum, ıvır zıvırını hep topladı dolabı, şifonyeri ama yatak konusunda büyüyen yatak vs değil de direk çocuk yatağı almak daha mantıklı bence. Büyüyen yatağı yatak odana sığdırabilirsen o da güzel bir fikir. Ama büyüyen yatağı yatak odana sığdıramayacaksan mecbur park yatak alacaksın... Ben de bebeğim olmadan 1 yaşında ayıracağım vs. diyordum ama gel gör ki öyle olmuyor, bi kere emziriyorsan mecbunr meme işi bitene kadar aynı odada tutuyorsun, sonra da ya ayırabiliyorsun ya da benim gibi kıyamıyorsun... Büyük ve kullanışlı bir park yatakta zaten rahat 3-3,5 yaşına kadar yatıyorlar. Ben bu anlattıklarım yüzünden büyüyen yatak aldığıma memnunum ama dediğim gibi beşik halini hiç kullanmadığım için direk çocuk yatağı alsam da olurmuş diyorum....
Nasıl bir beşik tercih ettiniz ve odanız nasıl acaba, ben hala karar veremedim deEvet ya bize de öyle dediler verdik siparişi odamızın. beşiği de hafta sonu aldık. bebeğin ilk ihtiyaçları hazır ama yıkanmadı odası gelemediği için. benim de bişeyim hazır değil henüz insan bi geriliyor sanki.
sizin en önemli işiniz hazır değilmiş isim
Evet ya kuzuların sessizliği sanki, benim kedim de veteriner hekime gideceği zaman ölü numarası yapardı bebek de hissediyor mu ne kıpırtı yokhayıır benim cadı da drye gidince uyuyo. Allahtan yüzü dönük uyuyodr amcamız biraz bastırınca anası kılıklı rahatsız olup dönüyo. hayır beklerken bile kıpır kıpır o masaya yatınca duruyo. ha bide bi önceki gün kesin az hareket edio ben randevum olmasa da giderdim oynamıo die panik oluyorum. evrene nasıl mesajlar verio bilinçaltım bilmiyorum ki :)
zaten senin sezeryandi dimi cnm bırak dönsün bebeğin nasıl rahat ediosa döne döne bulsun yavrucak.
Nst ye ne kadar geç demiş ya heralde giç nst ye girmeden doğurtacak seni doktorun
gözün de aydın olsun cnm herşey yolunda olsun her zman inşallah. büyümüş mü minnoş iyice
resmi tatil olacağına dair haber vardı.Sen sanslisin o zman cnm. Ben özel sektördeyim. Bayramda p.tesi salı idari izin olunca bize vermezler izin zaten. Benim bi sorun çıkmazsa ekim 24 e kadar çalışıcam. Oyy söylemesi bile zor
Şimdi çok net hatırlayamıyorum büyüyen beşiğin ebatlarını laedrii ciğim. Çok doğru 3-4 sene sonra bulamayacaksınız takım özelliğini kaybedecek onun için bence en iyisi normal yatak alıp odasına geçene kadar bebeği yanınızda tutmak. Benim oğlum 4 yaşında zor geçti, 2,5 yaşına kadar meme işimiz vardı zaten.Cevabınız için çok teşekkür ederim öncelikle, dolap ve şifonyere en az 3bin lira vericem nasipse büyüyen beşiği almasam 3,4sene sonra kesinlikle model aynı olsa bile rengi farklı olacak diyorlar, büyüyen beşik de yatak odama sığmaz, peki kaç yaşından sonra oğlunuz yatağında yattı sanırım siz doğrudan çekmeceleri fln çıkarıp kullanmaya başladınız, 80cm en de büyüyen beşiklerde çocuklar için pek rahat olmuyor dar geldiği için diyorlar doğru mu sizce?
Çilek e baktinizmi orda sa çok güzel odalar var bizde henüz karar veremedikBiz de beşiği tıpış tıpıştan aldık. odayı da minittodan beğendik. maalesef kayseride pek çeşit yok bebek odası konusunda..
ben özel sektördeyim ne yazık ki. Doğum sonrası ücretsiz izin durumu kesin değil. birlikte çalıştığım arkadaşımda yeni hamile olduğunu öğrendi. belki ücretsiz izin alamam bu durumda. öyle de olunca ne kadar geç gidersem benim için o kadar iyi. 37.haftaya kadar dayanmaya çalışıcam. nasıl dayanırım bende bilmiyorum ama
isim konusunda yalnız değilsindoğum çantam hazır değil henüz, hatta içine koyacaklarım bile hazır değil :) henüz almadım, kışlıklar bayramdan sonra gelir dediler. gecelik falan için kışı bekliyorum. bebek odasının siparişini de bayramdan sonra verecektik ama haftasonu mağazanın sahibi kırk günde anca teslim edilir diyince biraz tutuştum açıkçası. gerçi yatak yanı içim beşiğimizi aldık, ama dolapların temizlenmesi , kıyafetlerin yerleşmesi falan doğumdan önce bitsin istiyodum. biraz aksama olacak gibi. bi de en önemlisi oğlumun henüz bi ismi yokyavrucağım doğunca da oğlan diye kalacak :)
Çilek e baktinizmi orda sa çok güzel odalar var bizde henüz karar veremedik
bende uykusuzum bugün .. benim böbrek genişlemesi oldu agrıdan uyuyamıyorum canım .. senin de mi agrı problemin var ?
Canim onu bilmiorum ama bn daha once bebek cikolatalarni haci sayid de yaptirdim cikolatalaro cok guzel yine ordan yaptrcam sende oyle yap bnce riske atmaKizlar merhaba,ben hastanede ve evde vermek icin bebek sekeri yaptiricam.ayrica yaninada cikolata verim diyorum.internette haci serif diye bi yer buldum.isme ozel bebek cikolatasi yapiyor.istanbuldayim ama her yere kargosu varmis.bilen varmi cikolatasi nasildir.dandik cikolatalarin tadi berbat oluyor cesaret edemiyorum
kızlarr karnım dalga dalga oluyor artık. görüntü o kadar komik kii :)
bazende canımı yakıyor sıpa :))
bide bu ara çaya aşırı düşkün oldum ben. resmen ilk zamanlar bulantıdan içemediklerimin acısını çıkarırmış gibi.
4 - 5 bardağı buluyor günde ama açık içiyorum. bir zararı var mıdır?
Civan degisikmis :) ya insan düşündükçe işin içinden çıkamıyor bende aslında tam kesin biseye karar vermekten cekindim bu zamana kadar belki daha güzel bisey bulursam diye ama çok abarttim doğacak ismi yok yavrumunBence sevde..Bizde daha bulamadık valla, oğlan ya da erkek olarak kalcak bu gidiş.. :)) sizde yine seçenek varmış ne güzel bizde oda yok.. Benim 3 ayda bulduğum isimler arasından içime tekk sinen isim "civan" olduu, onuda kocam olcak şahıs istemiyoo yaaaa gıcık ediyo beniiii
kahveyi yine günde bi tane içiyorum ama çay fena. benimkinin açıklaması ne acaba. değerlerim de normal ama..Ben de cay ve turk kahvesi iciyorum. Turk kahvesini telveleri neredeyse bitecek kadar dipliyorum, bir zamandir kan testi yaptirmadim demirim düşük sanırım, bu telve aşkını baska türlü aciklayamadim.
Sizin gene ilk çocuğa siz koydunuz diye inat etmiş bizimki daha ilk çocuk tamamen beni dışladi kararı kendisi verecekmis baba olmak kolay değil diye dalga geçiyor birdeKaraKutum bencede sevde ismi daha hos. Bizim babamizda büşra isminde tutturmus durumda bir kac isim onerdim nuh diyo peygamber demiyo:) ilkini sen koydun ikincisini ben koyucam diye yarisa girdi adam resmen. Bende isim muhabbetinden cok bunaldigim iyin öfff aman beeee ne olursa olsun yeter diyerek cirkinlesip kabul ettim
Evet ya kuzuların sessizliği sanki, benim kedim de veteriner hekime gideceği zaman ölü numarası yapardı bebek de hissediyor mu ne kıpırtı yok
Evet benimki sezo olacak isterse çapraz dursun nasıl rahat ediyorsa
Burada ters duruyor diye ensişelenen anneler rahat etsin diye yazdım, bebek sürekli dönüyor
Benim bi kez secde pozisyonundaydı, hem uyuyor hem ters dönmüş hem yüzü kapalı düşün tripleri
Büyümüş maşallah. 2100 gram olmuş tombikom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?