2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Cevabınız için çok teşekkür ederim öncelikle, dolap ve şifonyere en az 3bin lira vericem nasipse büyüyen beşiği almasam 3,4sene sonra kesinlikle model aynı olsa bile rengi farklı olacak diyorlar, büyüyen beşik de yatak odama sığmaz, peki kaç yaşından sonra oğlunuz yatağında yattı sanırım siz doğrudan çekmeceleri fln çıkarıp kullanmaya başladınız, 80cm en de büyüyen beşiklerde çocuklar için pek rahat olmuyor dar geldiği için diyorlar doğru mu sizce?

Nasıl bir beşik tercih ettiniz ve odanız nasıl acaba, ben hala karar veremedim de

Reactions: GCA
Evet ya kuzuların sessizliği sanki, benim kedim de veteriner hekime gideceği zaman ölü numarası yapardı bebek de hissediyor mu ne kıpırtı yok
Evet benimki sezo olacak isterse çapraz dursun nasıl rahat ediyorsa
Burada ters duruyor diye ensişelenen anneler rahat etsin diye yazdım, bebek sürekli dönüyor
Benim bi kez secde pozisyonundaydı, hem uyuyor hem ters dönmüş hem yüzü kapalı düşün tripleri

Büyümüş maşallah. 2100 gram olmuş tombikom

Şimdi çok net hatırlayamıyorum büyüyen beşiğin ebatlarını laedrii ciğim. Çok doğru 3-4 sene sonra bulamayacaksınız takım özelliğini kaybedecek onun için bence en iyisi normal yatak alıp odasına geçene kadar bebeği yanınızda tutmak. Benim oğlum 4 yaşında zor geçti, 2,5 yaşına kadar meme işimiz vardı zaten.

selam hatunlar nasılsınız..benim oğlan midemde yaşıyor daha doğrusu eskiden midemin olduğu göğüs altında durmadan bir itiş kakış hakim sıkışıyor mu ne artık...sizinkiler nerede tam oalrak..ne iki büklüm oturtuyor ne kaldırtıyor yavrucağzım...yerim ben onu doğsun bende onu sıkıştırıcam

Biz de beşiği tıpış tıpıştan aldık. odayı da minittodan beğendik. maalesef kayseride pek çeşit yok bebek odası konusunda..

Allah güç kuvvet versin hepimize. Ben de ne kadar çalışırsam o kadar iyi diye düşünüyordum ama sanki 32.yi bile zor dolduracakmışım gibi hissediyorum. Şu doğum izinlerini bir artıramadılar gitti.

isim konusunda yalnız değilsin

bende uykusuzum bugün .. benim böbrek genişlemesi oldu agrıdan uyuyamıyorum canım .. senin de mi agrı problemin var ?

Canim benim bebek gece cok hareketli, mide yanmasi ve eksimesi sorunum var ne yapsam da gecemeyen, boynumun sol tarafi da 1 haftadir tutuk ve koluma vuruyor , sola yatamiyorum. Geriye bir sag kaliyor, bebek pat pat derken 1 saatte 1 kere de tuvalet sorunu... sabaha kadar ayaktayim cok gecmis olsun , ilk kez duydum, bobrek genislemesi nedir

kızlarr karnım dalga dalga oluyor artık. görüntü o kadar komik kii :)
bazende canımı yakıyor sıpa :))

bide bu ara çaya aşırı düşkün oldum ben. resmen ilk zamanlar bulantıdan içemediklerimin acısını çıkarırmış gibi.
4 - 5 bardağı buluyor günde ama açık içiyorum. bir zararı var mıdır?

Canim onu bilmiorum ama bn daha once bebek cikolatalarni haci sayid de yaptirdim cikolatalaro cok guzel yine ordan yaptrcam sende oyle yap bnce riske atma

Ben de cay ve turk kahvesi iciyorum. Turk kahvesini telveleri neredeyse bitecek kadar dipliyorum, bir zamandir kan testi yaptirmadim demirim düşük sanırım, bu telve aşkını baska türlü aciklayamadim.

Civan degisikmis :) ya insan düşündükçe işin içinden çıkamıyor bende aslında tam kesin biseye karar vermekten cekindim bu zamana kadar belki daha güzel bisey bulursam diye ama çok abarttim doğacak ismi yok yavrumun

Ben de cay ve turk kahvesi iciyorum. Turk kahvesini telveleri neredeyse bitecek kadar dipliyorum, bir zamandir kan testi yaptirmadim demirim düşük sanırım, bu telve aşkını baska türlü aciklayamadim.
kahveyi yine günde bi tane içiyorum ama çay fena. benimkinin açıklaması ne acaba. değerlerim de normal ama..

Sizin gene ilk çocuğa siz koydunuz diye inat etmiş bizimki daha ilk çocuk tamamen beni dışladi kararı kendisi verecekmis baba olmak kolay değil diye dalga geçiyor birde

ay güldürdün beni ya. Senin bebeğinde sana çekmiş eğlenceli kuzu.

oh maşallah annesi büyümüş iyice darısı bizimkine inşallah. bende cumartesi gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…