2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Gunaydin sekerler.. herkes iyi mi?
Biz bu sabah kucuk bi kramp agrisiyla uyandik ama iyiyiz cok sukur.

Mama diye bi site/uygulama gordum. Hic alisverisi deneyen var mi? Urunler iyi duruyor ama teslim suresi 1 ay.
Yurtdışından geliyor o yüzden bir ay pek göründüğü gibi değilmiş ürünler bende bir arkadaşımdan duydum.

Bizim bebegimizin ismi de kesinlesti . Umut Ayaz da karar verdik. Biz zaten sevgililik donemimzden beri ayaz dioduk :) kayinbabamn umut isminde cok hevesli olmasndan dolayida umut ayaz da karar kildik kimsenin gonlu kalmasn :))))

Allah güç kuvvet versin hepimize. Ben de ne kadar çalışırsam o kadar iyi diye düşünüyordum ama sanki 32.yi bile zor dolduracakmışım gibi hissediyorum. Şu doğum izinlerini bir artıramadılar gitti.

amin cnm. neyse pozitif enerji yollayalım gücümüz kuvvetimiz artsın da son güne kadar çalışalım

Aynı sorun Bizde de var benim eşim de Osmanlı sevdalısı illa Osmanlı padişah larinda istiyo ikimizin ortak beğendiği Ertuğrul var soledigimiz de trt deki diziden mi etkilendiniz diolar bizde o diziyi izlemedik bile
Aynen öyle bizde Mihrimahi o yüzden elemistik ama hoşunuza gidiyorsa kim ne diyor diye düşünmeyin ben çok kararlı olsam takmazdim ama alternatif aradım hep :)))

bize de yaramıyor.
özel sektörün canı çıksın.
bu anlamda bir iyileştirme yapmaları gerek artık.

şu halde zorlanıyorum Allahım dayanma gücü versin 3 hafta daha

bi dönem özel sektördeki engelli ve hamileleri de kapsayacak şekildeydi bu tatiller. ama bundan 6-7 yıl önceydi sanırım, devamlı mı yoksa o döneme mi mahsustu bilmiyorum. belki bu sefer de olabilir öyle bişey.

bize de yaramıyor.
özel sektörün canı çıksın.
bu anlamda bir iyileştirme yapmaları gerek artık.

şu halde zorlanıyorum Allahım dayanma gücü versin 3 hafta daha
az kaldı sık dişini.
bende çarşamba gideceğim raporumu almaya. 37 ye kadar dayanırsam çalışmayı düşünüyorum.

Baby2go aldım ben 329 70*120 ben şehrimdeki mağazadan aldim ama n11 da var
http://m.n11.com/baby2go-8434-70x12..._230_3218&utm_medium=cpc&utm_term=web_product

Diyorum bak bu eziyetleri ben cekiyorum sen işin neresindesin diyo bende sana bakarak psikolojik olarak senin gibi düşünüyor hissediyorum :)) nurcihan mi sevde mi olsun ismi yokmu arttiran
tabi tabi :)) internette bi video vardı erkeklere doğum sancısı veriyorlardı. anlasınlar diye bayıldılar resmen.
aslında basacaksın bunlara suni sancıyı sonrada heh şimdi benim gibi hissedebilirsin artık de
yalnız benim sıpada babaya laf söyletmicek heralde. bunları yazarken içerde savaş çıktı

cnm benim bebeğin 3 hafta önce kafası aşaığda ayaklar yukarıdaydı. bence dönmedi hala aynı şekilde. sağ göğsümün altından acayip darbeler yiyorum. göğüs kafesime dayıyo bi yerini dediğin gibi kıpırdatmıyo. yatkta da sağa dönsemde dürtyo sola dönsemde napıcamı şaşırdım inan. geçen gün o kadar çok vurdu ki mideme doğru bulantım oldu

Biz de beşiği tıpış tıpıştan aldık. odayı da minittodan beğendik. maalesef kayseride pek çeşit yok bebek odası konusunda..

güle güle kullanın canım. zaten çok yakın modeller ve fiyatları. ikisi de Ankarada yaptırıyolarmış. sağlıkla kullansın bebişlerimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…