- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.461
resmi tatil olacağına dair haber vardı.
Yurtdışından geliyor o yüzden bir ay pek göründüğü gibi değilmiş ürünler bende bir arkadaşımdan duydum.Gunaydin sekerler.. herkes iyi mi?
Biz bu sabah kucuk bi kramp agrisiyla uyandik ama iyiyiz cok sukur.
Mama diye bi site/uygulama gordum. Hic alisverisi deneyen var mi? Urunler iyi duruyor ama teslim suresi 1 ay.
Allah güç kuvvet versin hepimize. Ben de ne kadar çalışırsam o kadar iyi diye düşünüyordum ama sanki 32.yi bile zor dolduracakmışım gibi hissediyorum. Şu doğum izinlerini bir artıramadılar gitti.
Aynen öyle bizde Mihrimahi o yüzden elemistik ama hoşunuza gidiyorsa kim ne diyor diye düşünmeyin ben çok kararlı olsam takmazdim ama alternatif aradım hep :)))Aynı sorun Bizde de var benim eşim de Osmanlı sevdalısı illa Osmanlı padişah larinda istiyo ikimizin ortak beğendiği Ertuğrul var soledigimiz de trt deki diziden mi etkilendiniz diolar bizde o diziyi izlemedik bile
tek başlarına yaptılar ya zatenSizin gene ilk çocuğa siz koydunuz diye inat etmiş bizimki daha ilk çocuk tamamen beni dışladi kararı kendisi verecekmis baba olmak kolay değil diye dalga geçiyor birde
ya resmi diolar ama idari tatil yapıolar genelde. oda bizim işimize yaramıo cnm
idari olursa bana da yaramıyor canım malesef.ya resmi diolar ama idari tatil yapıolar genelde. oda bizim işimize yaramıo cnm
bize de yaramıyor.
özel sektörün canı çıksın.
bu anlamda bir iyileştirme yapmaları gerek artık.
şu halde zorlanıyorum Allahım dayanma gücü versin 3 hafta daha
az kaldı sık dişini.bize de yaramıyor.
özel sektörün canı çıksın.
bu anlamda bir iyileştirme yapmaları gerek artık.
şu halde zorlanıyorum Allahım dayanma gücü versin 3 hafta daha
Baby2go aldım ben 329 70*120 ben şehrimdeki mağazadan aldim ama n11 da varArkadaşlar ben hala oda konusunda napacağıma karar veremedim sadece dolap ihtiyacımız var 3yaşına kadar oda yapan arkadaşlarım dahi bebek odasındaki yatağı kullanmıyor yatak odasında park yatak ile bebeklerini büyütüyorlar. Sadece dolap alsam 3,4yaşında ihtiyaca göre (büyüyen-büyümeyen) yatak alsam bu sefer dolap ile yatak arasında renk farkı olur diyorlar ee 2000liraya aldığım dolabı 3,4sene sonra ben gözden çıkaramam, napıcam bilemedim dolap+büyüyen beşik mi alsam??? Bu arada 300tlyi geçmeyen 70 *110 veya 120 park yatak tavsiyeniz var mı? Sizler naptınız oda işini?
Diyorum bak bu eziyetleri ben cekiyorum sen işin neresindesin diyo bende sana bakarak psikolojik olarak senin gibi düşünüyor hissediyorum :)) nurcihan mi sevde mi olsun ismi yokmu arttirantek başlarına yaptılar ya zaten
canim ben de sebamed aldim yalniz sabunu bebek cildini cok kurutuyor dedi o yuzden sabun almama ragmen bubchenin vucut kopugunh de alacam bitkisel yagli oldugu icin aklinda bulunsunE bebekteki banyo bakım ürünlerinin fiyatları uygun geldi bana haftasonu aldıklarımızEki Görüntüle 1631451
Sevde daha hoş geliyor kulağa diğer isme göre.Diyorum bak bu eziyetleri ben cekiyorum sen işin neresindesin diyo bende sana bakarak psikolojik olarak senin gibi düşünüyor hissediyorum :)) nurcihan mi sevde mi olsun ismi yokmu arttiran
tabi tabi :)) internette bi video vardı erkeklere doğum sancısı veriyorlardı. anlasınlar diye bayıldılar resmen.Diyorum bak bu eziyetleri ben cekiyorum sen işin neresindesin diyo bende sana bakarak psikolojik olarak senin gibi düşünüyor hissediyorum :)) nurcihan mi sevde mi olsun ismi yokmu arttiran
selam hatunlar nasılsınız..benim oğlan midemde yaşıyor daha doğrusu eskiden midemin olduğu göğüs altında durmadan bir itiş kakış hakim sıkışıyor mu ne artık...sizinkiler nerede tam oalrak..ne iki büklüm oturtuyor ne kaldırtıyor yavrucağzım...yerim ben onu doğsun bende onu sıkıştırıcam
canim ben dalin ve dalan roxy ikisini de aldim cunku sivi kakayi dalin cikarmiyormus oyle okumuştum bikac yerdekızlar bebek deterjanı tavsiyesine ihtiyacım var dalin hacı şakir ya da friendly karar veremiyorum yardımm
Biz de beşiği tıpış tıpıştan aldık. odayı da minittodan beğendik. maalesef kayseride pek çeşit yok bebek odası konusunda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?