2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben oda yapmadim canim evim buyuk ve de bebegimin odasinin bos olmasina ragmen... odasinda dolap var onu kullanacagim ilerde Allah kismet ederse yaparim çünkü kimse odasinda yatirmiyor arkadaslarimdan... kraft calipso park yatak 4moms mamaroo ana kucagi aldim... calisacagim icin annemle kayinvalidem bakacak kismet olursa onlar da evlerine ne isterlerse onu alacaklar biz de boyle şeker

Kızlar Hastane -Doktor başlığına da yazdım.Buraya da yazayım.Gerçi herkesin doktoru vs belli artık , bir tek ben kaldım galiba Çarşamba günü Gülnihal Bülbül'den randevu aldım.Şimdiden stres bastı beni.Kendisini gözümde çok ulaşılmaz bir yere koyduğumdan olacak sanırım. Bakalım ne diyecek , nasıl geçecek.

Fiyat araştırmaları sonucu edindiğim bilgiler şunlar :

Anadolu Yakası'nda doğal doğum yaptıran doktorları araştırdım.( Tabii her şey uygun olursa doğal doğum oluyor,sezaryen de olma ihtimali her zaman için var.)

• Gülnihal Bülbül
Muayene Ücreti 270 lira nakit , doğum ücreti 5000 lira . Ebe fiyatı dahil değil . Çalıştığı hastaneler Özel Göztepe Hastanesi , Kadıköy Acıbadem , Acıbadem Şifa . Hastane ücreti doktor dışarıdan gelip anlaşmalı olduğunda doktorun vereceği fiyat oluyormuş.Ben Göztepe Hastanesi'ni aradım. 3200 normal , 3600 sezaryen ; ama bu fiyatlardan daha düşük oluyormuş ücret.

• Ebru Arıtürk
Muayene Ücreti 200 ( Kredi Kartı kabul ediliyor.)
Doğum Ücreti 3500 lira , fiyata ebe ücreti dahil.
Çalıştığı hastaneler Koşuyolu Medipol , Ataşehir Memorial

• Saliha Eroğlu
Muayene Ücreti 170 lira
Doğum Ücreti 2500 lira . Ebe ücreti dahil değil 500-1000 lira arasında değişiyormuş.
Çalıştığı hastaneler Özel Göztepe Hastanesi , Koşuyolu Medipol
Doğuma da 1200 -1300 civarı bir ücret ödeniyormuş.

Aynı durumdayız uyku konusunda. Bende 3 lu falizin en küçüğünü ve bebek bakım cantasını hazirlamayı düşünüyorum listem hazır ama bende daha başlayamadım
Fikir olur listem sana belki

Reactions: GCA
nerdesin sen bakim kac gundur hain adanali

bize de yaramıyor.
özel sektörün canı çıksın.
bu anlamda bir iyileştirme yapmaları gerek artık.

şu halde zorlanıyorum Allahım dayanma gücü versin 3 hafta daha

sende 37 ye kadar çalışacak mısın cnm. Allah yardımcımız olsun valla. kesinlikle düzenleme şart. doğum iznininde artmesı gerek ama bu seferde bayan eleman almaz iş yeri sahipleri izin çok die

Maşallah kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel allah nasıp etsin
Hediyelik soranlar için ben Tahtakale toptancıları diye bir yerden aldım inceleyin derim cam parfüm şişesi gül şeklinde cam kapaklı. püskül aldım birde organze yuvarlak tül aldım içine koymak içinde Johansson baby kolanya dan aldım bunlarla süslücem birde dilek Ağacı aldım beyaz metal bunada dilek kartları asıcam gelenler yazsın bişi allah nasıp ederse sağlıkla kalın bu arada inşlh resmi tatil olur bayram öncesi

sende 37 ye kadar çalışacak mısın cnm. Allah yardımcımız olsun valla. kesinlikle düzenleme şart. doğum iznininde artmesı gerek ama bu seferde bayan eleman almaz iş yeri sahipleri izin çok die
evet çalışacağım ama aması var işte
resmen gitmiyor artık sırtlarım belim kopuyor sürekli kalk otur yapmaya çalışıyorum.
Allah yardımcımız olsun.

Canım bilmiyorum ya bende turkiyede olsamda kendi doktorum girse doğuma diye düşünüyorum, inşallah hepimiz için herşey yolunda gider

bende küçük valiz ve bebeğe çantasını mı alsam dedim sonrada ikimizinki aynı valizde olsun dedim cnm. liste içinde teşekkür ederim

evet çalışacağım ama aması var işte
resmen gitmiyor artık sırtlarım belim kopuyor sürekli kalk otur yapmaya çalışıyorum.
Allah yardımcımız olsun.

aynen ya eve gelince bitmiş oluyorum. bide daha işim dolu yıkama ütüleme vs hiç birini yapmadım. bu halde çalışırken çook zor yaa

ikisi birden uyumsuz oluyo gibi sanki. kulağa pek hoş gelmiyor. benim de aslında iki isim hoşuma gidiyor ama isimlerden birinin daha klasik olması taraftarıyım. mesela mehmet kutay ya da ali pamir gibi..yani düşündükçe daha da karışıyor aklım :)en sonunda iki babanın ismini koycam temizinden ohh miss.. :)

Canım bilmiyorum ya bende turkiyede olsamda kendi doktorum girse doğuma diye düşünüyorum, inşallah hepimiz için herşey yolunda gider
En iyisi deneyimli ebeler , doktorlardan daha çok hasta psikolojisinden anlıyorlar ve daha hakimler doğuma.
Doktorlar işin tıbbi yönüne daha hakim.Doğumun doktor odaklı değil , ebe odaklı olması gerekiyor bence.

Türkiye ' de ise konuşmaya hiç gerek yok , doğal doğum olsun vs diye düşünülüyorsa bir sürü para bayılmak gerekiyor
Neyse ben ilkinde istediğim şartları zorlayacağım.

aynen ya eve gelince bitmiş oluyorum. bide daha işim dolu yıkama ütüleme vs hiç birini yapmadım. bu halde çalışırken çook zor yaa
ben yıkamaları yaptım ama ütü yapılacak bir dünya bir de minik minik
zaten yorgunluktan popomu kaldıramıyorum.
doktorlar yürüyüş yapın diyor ya adım atcak hal kalıyor mu acaba diyesim geliyor

Benimkide bor turlu yuzunu gostermiyor ya arkasi dönük yada secde pozisyonunda doktora dedim bizi kendine layik gormuyor galiba

Dimi yaaa bencede değişik kimsede de duymadım üstelik, bilmiş babamız bırakmıyo ki biraz farkındalık yaratım :)) bide doktor olsun bari, doktor civanım diye sevelim cocugu diyo yaaa gıcık.. Hiç kabul etme payı yok yani sanırım vazgeçmek zorundayım.. Bende daha güzel bulurum diye diye geldim bugünlere ama fos çıktı bu düşüncemde :)) geçen gece rüyamda ağlıyodum, çocuk doğmuş ve ben bi kaç gün sonra görüyorum, adınıda "yekta" koymuş babası, nasıl haykırıyorum beni nasıl beklemezsin kendi başına nasıl karar verirsin diyee bilinç altı bildiğin alt üst napcaz yaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…