- 18 Aralık 2014
- 530
- 549
- 83
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.541
Aman canım bakla o mümkün olduğunca yememeye çalış .kanı sulandırıcı etkisi var bildiğim kadarıyla hamileler için de sakıncalı bilesin...Tskr ederim tatlım
Çok teşekkür ederim Facebooktan şimdi bahsettiğiniz doktoru buldum paylaştıklarını okudum gerçekten daha bi özgüven geldi bu konuda bana daCevremde yapan tanıdığım var yakınımda iki tane hatta bir ay önce doğum yaptı. İzmirde serhat dede diye bi doktor var facebook hesabı var ve orada sezeryandan sonra normal doğum yapan hastalarını paylaşıyor.. Google SSVD yazın kadınlar klubü dahil birçok şey çıkacak karşınıza
Masallah baya buyumuss kuzu :))Kızlar bugün muayene günümüzdü. Bebişim büyümüş 2200 olmuş kilosu. Doktor bu haftayı da atlatırsak riskli dönemi atlatmış oluruz dedi. Çok şükür her şey yolundaymış.
Wooow çok hoş belli bir markanın mı? Özel imalat yerel bir marka mı? Ben de mdf istiyorum meltem de beğendiğim model bu ama tam takımı baya pahallıya gelecek, sizme kadara aldınız?Eki Görüntüle 1631718
aynen ben de senin gibiyim. normalde de bu mevsim geçişlerinde çok içerdim ama şimdi neredeyse kendi elime vuracağım yeter artık içme diye. demir emilimini azaltıyor falan olabilir, çok içmemekte fayda var ama yine de içiyorum açık demle. zaten gebelik şekeri yüzünden sevdiğim tatlara tövbeliyim, bari çay içeyim diye kendimi kandırıyorum
İBence tek isimler daha iyi ama biz de iki isim koyacağız. Eşim "Fehmi" de koymak istedi . Kurtuluş Savaş'ı gazisi madalyalı dedelerinin adıymış.Onlarda hep iki isim var.
Can Fehmi olacak , Can'ı kullanacağız.
Bunu bilmiyordum , eşimin ikinci adı da Fehmi.Ben sevmiyorum bu ismi ama eşimi de kıramadım.İ
smiyle büyüsün inşallah ama okurken ve çalışırken tüm resmi makamlarda 2. isim geçer.
Çocuk C. Fehmi olacak tüm kısaltma ve kullanımda.
Benim de 2 ismim var ve ailem ilk ismimle çağırsa da çalışma ve eğitim hayatım hep ilkinin kısaltılıp, 2.sinin öne çıkmasıyla geçti.
Hoş ikisi de modern ve güzel, benim için sıkıntı çıkmadı.
Sadece iki isim verecek anneler bu işi de düşünsün istedim.
Bunu bilmiyordum , eşimin ikinci adı da Fehmi.Ben sevmiyorum bu ismi ama eşimi de kıramadım.
Eki Görüntüle 1631733 Henüz almadım lakin arşivime bunu kaydetmişim fiyatı 50 civarı sanırım
kızlar size bişey sorcam. tansiyonlarınız ne durumda. benim 9-6 ,10-5 fln çıkardı hep. dr de düşük iyi derdi. geçen hafta cuma 11-6 çıktı bugünde 11-7 yüksek mi sizce ya. c.tesi kontrolüm var ama arasam mı dryi acaba
Kilo aldınız mı son zamanlarda? Ya da magnezyuma yeni geçtiyseniz o da yükseltiyor.kızlar size bişey sorcam. tansiyonlarınız ne durumda. benim 9-6 ,10-5 fln çıkardı hep. dr de düşük iyi derdi. geçen hafta cuma 11-6 çıktı bugünde 11-7 yüksek mi sizce ya. c.tesi kontrolüm var ama arasam mı dryi acaba
Tatlım çalışabilir raporu al, bayramı atlat sonra çalışamaz raporu al bence. Bir hafta bir haftadır.Ekim 24 e kadar mı?okuyunca bile gözlerim ayrıldı. doğum tarihlerimiz aynı görünüyor ama ekim 24ü bırakın, benim için ekimin 5i bile mucize :) bu
işteki son haftam gibi görünüyor.
Tatlım çalışabilir raporu al, bayramı atlat sonra çalışamaz raporu al bence. Bir hafta bir haftadır.
Ebiduraldan nedense çok korkuyorum. Felç riski diyorlar bir de kestiklerinde hissetmesemde oanda bildiğim için korkudan bayilirsam diye :/ Bi de beline yapilan iğne nasıl bi aci olur yaBe
Ben normal doğum istiyorum inşaAllah hayırlısıyla. Ama sezaryen olursa da epidural düşünüyorum bence korkulacak bişey yok. Hem düşünsene genel anestezi olursan bebeğinin ilk ağlayışını ilk nefes alışını duyamayacaksın. Anesteziden ayılmak da kolay olmuyor Bebeğini ilk 2-3 saat rahat rahat kucağına bile alamayacaksın emzirmekte zorlanacaksın yani bütün bunları düşününce kesinlikle epidural Olmalı diye düşünüyorum ben şahsen :)
Son zamanlarda sezaryen olanlar çoğunlukla epidural oluyor evet risk konusunu bende duydum ama hiç felç olanı duymadım henüz. Ayrıca genel anestezinin de riskleri vardır elbet. Doğum esnasında çok fazla heyecanlanınca zaten epidurali genel anesteziye çeviriyorlar bir arkadaşım öyle olmuştu. Ben önceki doğumumu genel anestezi ile olduğum için bebeğimin ilk bikaç saatini aygın baygın hatırlıyorum hep içimde ukde kalmıştır. Tek başıma emziremedim bile çok zordu gerçekten..Ebiduraldan nedense çok korkuyorum. Felç riski diyorlar bir de kestiklerinde hissetmesemde oanda bildiğim için korkudan bayilirsam diye :/ Bi de beline yapilan iğne nasıl bi aci olur ya@kukl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?