2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Çok teşekkür ederim Facebooktan şimdi bahsettiğiniz doktoru buldum paylaştıklarını okudum gerçekten daha bi özgüven geldi bu konuda bana da Ayrıca okurken yeni birşey de öğrendim Bebeğin göbek kordonunun geç kesilmesi gerekiyormuş sanırım çoğu hastanelerde doğar doğmaz kesip klemp takıyorlar. Kontrole gittiğimde doktoruma bu konuyu da soracağım.

cnm teşekkür ederim. ben kayserde yaşıyorum firma yerel ama mobilya ankara mobilyası. avangart kız bebek odası yazınca üretici firmayı da bulmuştum hatta. ben uyku seti olmadan yatağı dahil indirimli 4100 tlye aldım

bende çok çay içemiyorum. Daha doğrusu sıcak bir şey içince boğazımdan mideme inene kadar yaka yaka gidiyor. Mecbur ılınca içiyorum öyle de tadı olmuyor. Sabah iki bardak kahvaltıyla, akşamda şayet çayın yanında bir şey yiyeceksem iki bardak içiyorum o kadar.

Bence tek isimler daha iyi ama biz de iki isim koyacağız. Eşim "Fehmi" de koymak istedi . Kurtuluş Savaş'ı gazisi madalyalı dedelerinin adıymış.Onlarda hep iki isim var.
Can Fehmi olacak , Can'ı kullanacağız.
İ
smiyle büyüsün inşallah ama okurken ve çalışırken tüm resmi makamlarda 2. isim geçer.
Çocuk C. Fehmi olacak tüm kısaltma ve kullanımda.
Benim de 2 ismim var ve ailem ilk ismimle çağırsa da çalışma ve eğitim hayatım hep ilkinin kısaltılıp, 2.sinin öne çıkmasıyla geçti.
Hoş ikisi de modern ve güzel, benim için sıkıntı çıkmadı.
Sadece iki isim verecek anneler bu işi de düşünsün istedim.

Laedrii senin beğendiğin model de çok güzelmiş. bizim dolabın içi de aynı böyle. üstünde yazan ilk fiyatta bu şeikldeydi ama indirim yaptılar. senin beğendiğin yerde indirim şansın olmuyor mu

Bunu bilmiyordum , eşimin ikinci adı da Fehmi.Ben sevmiyorum bu ismi ama eşimi de kıramadım.

Bunu bilmiyordum , eşimin ikinci adı da Fehmi.Ben sevmiyorum bu ismi ama eşimi de kıramadım.

Fehmi güzel isim sadece epey yaşlı, bizim Fehmi dede vardı misal.
Ama Can ismine bayılıyorum, oğlum olursa bir gün tek başına Can istiyorum.
İsimleriyle mutlu mutlu güzel bir hayat yaşasınlar inşallah.

kızlar size bişey sorcam. tansiyonlarınız ne durumda. benim 9-6 ,10-5 fln çıkardı hep. dr de düşük iyi derdi. geçen hafta cuma 11-6 çıktı bugünde 11-7 yüksek mi sizce ya. c.tesi kontrolüm var ama arasam mı dryi acaba

Eki Görüntüle 1631733 Henüz almadım lakin arşivime bunu kaydetmişim fiyatı 50 civarı sanırım

canım sağol...
baya araştırdım bugün bebek bakım çantalarını...
Kraft'ın modellerinde babymall'da indirim varmış ama stokta gorunmuyor...stylo çantaların fiyatları uygun senin de eklediğin model de dahil olmak üzere...bir de hauck city bag markası da uygun...keşke yakından görebilsem karar vericem de:)

yüksek değil tabii ki...normal tansiyonun 12-8 olduğunu düşünürsek çok iyi...ki benim ki genelde doktora ne zaman gitsem 11-7, 11-6 falan çıkıyor, doktor da çok iyi diyor...bence endişelenme...

Reactions: GCA
Kilo aldınız mı son zamanlarda? Ya da magnezyuma yeni geçtiyseniz o da yükseltiyor.
Ben 9-5tim son bir haftadır 10-6 oldum.
Hastanede ölçülünce de ne hikmetse 12-8 çıkıyor.

Ekim 24 e kadar mı? okuyunca bile gözlerim ayrıldı. doğum tarihlerimiz aynı görünüyor ama ekim 24ü bırakın, benim için ekimin 5i bile mucize :) bu
işteki son haftam gibi görünüyor.
Tatlım çalışabilir raporu al, bayramı atlat sonra çalışamaz raporu al bence. Bir hafta bir haftadır.

Bu aralar çok sıkılıyorum , var mı benim gibi olan :)
Okula gitmek yoruyordu ama günler daha sosyal geçiyor çalışırken . Bir de ücretsiz izin alacağım . Bakalım ne yapacağım.
Bu arada öğretmen arkadaşlar ben parçalı ücretsiz izin alacağım.Önce 6 aylık alıp 15 Haziran'da başlayıp 15 Eylül'de yeniden ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum.Bizim okulda geçen yıl doğum yapan bir öğretmen arkadaş iznini bu şekilde kullanıyor.Tam parçalara bölünmesi nasıl hesaplanıyor , bilmiyorum ama detaylı öğrenince yazarım.

Bu arada otururken bile yediklerim ağzıma geliyor.Midenin sıkışmasından herhalde .

Bugun cok halsiz hissediyorum kendimi surekli uyumak istiyorum bide varislerim.fenaa bi hal almis dogumdan sonra gecermiki cok mutsuzum bundan dolayi bi bacagim damardan gorunmuyo hep oylemi kalicak yoksa

Tatlım çalışabilir raporu al, bayramı atlat sonra çalışamaz raporu al bence. Bir hafta bir haftadır.

Öyle yapıcam zaten. Bi ihtimal iyi olursam bayramdan sonra 1 hafta daha çalışırım ama sonrası çok zor. Artık doğumdan sonra bi kaç kere heyet raporu alıcam.

Ebiduraldan nedense çok korkuyorum. Felç riski diyorlar bir de kestiklerinde hissetmesemde oanda bildiğim için korkudan bayilirsam diye :/ Bi de beline yapilan iğne nasıl bi aci olur ya @kukl

Ebiduraldan nedense çok korkuyorum. Felç riski diyorlar bir de kestiklerinde hissetmesemde oanda bildiğim için korkudan bayilirsam diye :/ Bi de beline yapilan iğne nasıl bi aci olur ya @kukl
Son zamanlarda sezaryen olanlar çoğunlukla epidural oluyor evet risk konusunu bende duydum ama hiç felç olanı duymadım henüz. Ayrıca genel anestezinin de riskleri vardır elbet. Doğum esnasında çok fazla heyecanlanınca zaten epidurali genel anesteziye çeviriyorlar bir arkadaşım öyle olmuştu. Ben önceki doğumumu genel anestezi ile olduğum için bebeğimin ilk bikaç saatini aygın baygın hatırlıyorum hep içimde ukde kalmıştır. Tek başıma emziremedim bile çok zordu gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…