- 14 Ocak 2015
- 567
- 1.333
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.501
Biz defne koymaya karar verdik kismetse cnm.isim konusunda yalnız değilsin
maşallah cnm gözünaydınKızlar bugün muayene günümüzdü. Bebişim büyümüş 2200 olmuş kilosu. Doktor bu haftayı da atlatırsak riskli dönemi atlatmış oluruz dedi. Çok şükür her şey yolundaymış.
ben yıkamaları yaptım ama ütü yapılacak bir dünya bir de minik minik
zaten yorgunluktan popomu kaldıramıyorum.
doktorlar yürüyüş yapın diyor ya adım atcak hal kalıyor mu acaba diyesim geliyor
doktorlar yürüyüş yapın diyor ya adım atcak hal kalıyor mu acaba diyesim geliyor
oy öpe koklaya ütüsünü yaparız artık
valla hareket az yürüyüş yok. nasıl normal doğum yapcaz acabaolur mu ki
Canim oglanlar gogus altina daha yakin duruyomus onun icin cok hissediyosundur. Ben senin kadar yukarda hissetmiyorum hatta cogunla allta ve yanlarda hissediyorum.selam hatunlar nasılsınız..benim oğlan midemde yaşıyor daha doğrusu eskiden midemin olduğu göğüs altında durmadan bir itiş kakış hakim sıkışıyor mu ne artık...sizinkiler nerede tam oalrak..ne iki büklüm oturtuyor ne kaldırtıyor yavrucağzım...yerim ben onu doğsun bende onu sıkıştırıcam
En iyisi deneyimli ebeler , doktorlardan daha çok hasta psikolojisinden anlıyorlar ve daha hakimler doğuma.
Doktorlar işin tıbbi yönüne daha hakim.Doğumun doktor odaklı değil , ebe odaklı olması gerekiyor bence.
Türkiye ' de ise konuşmaya hiç gerek yok , doğal doğum olsun vs diye düşünülüyorsa bir sürü para bayılmak gerekiyor
Neyse ben ilkinde istediğim şartları zorlayacağım.
kızımın doğumunda chicco bakım çantası ve seti almıştık ayrıca port bebe takımıda alınca chicco çanta hiç kullanılmadı yeni duruyor rengide kırmızı oğluşada onu kullanıcam kısmetsekızlar bana bebek bakım çantası tavsiyesi lazım fikirlerinizi bekliyorum...biraz uygun fiyatlı olursa daha çok sevinirim...
Ben cilekten aldim canim. Resimlerini ekliyorum fikriniz olsun. Geldi kuruldu silindi ama henuz bosYok oraya bakmadım. bu haftasonu da oraya bakıp kararımı vereyim artık.
ütü yapmak işkence ama o minikleri ütülemek çok eğlenceliii :)ben yıkamaları yaptım ama ütü yapılacak bir dünya bir de minik minik
Biz defne koymaya karar verdik kismetse cnm.
kızımın doğumunda chicco bakım çantası ve seti almıştık ayrıca port bebe takımıda alınca chicco çanta hiç kullanılmadı yeni duruyor rengide kırmızı oğluşada onu kullanıcam kısmetse
Maşallah bebişe cnm benim gözün aydın.Kızlar bugün muayene günümüzdü. Bebişim büyümüş 2200 olmuş kilosu. Doktor bu haftayı da atlatırsak riskli dönemi atlatmış oluruz dedi. Çok şükür her şey yolundaymış.
Benimki de oglan ama ben de senin gibi hep altlarda ve yanlarda hissediyorum, galiba biz aşağıda taşıyoruzCanim oglanlar gogus altina daha yakin duruyomus onun icin cok hissediyosundur. Ben senin kadar yukarda hissetmiyorum hatta cogunla allta ve yanlarda hissediyorum.
Ben bebek kiyafetleri icin buhar kazanlı ütü aldim, bu arada çok rahat biseymis. Ama bebegimin ilk kıyafetlerini yikamak, utulemek, katlamak hayatımda yaptığım en keyifli işlerden biriydiütü yapmak işkence ama o minikleri ütülemek çok eğlenceliii :)
kızlarr karnım dalga dalga oluyor artık. görüntü o kadar komik kii :)
bazende canımı yakıyor sıpa :))
bide bu ara çaya aşırı düşkün oldum ben. resmen ilk zamanlar bulantıdan içemediklerimin acısını çıkarırmış gibi.
4 - 5 bardağı buluyor günde ama açık içiyorum. bir zararı var mıdır?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?