2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
ben yıkamaları yaptım ama ütü yapılacak bir dünya bir de minik minik
zaten yorgunluktan popomu kaldıramıyorum.
doktorlar yürüyüş yapın diyor ya adım atcak hal kalıyor mu acaba diyesim geliyor

oy öpe koklaya ütüsünü yaparız artık

valla hareket az yürüyüş yok. nasıl normal doğum yapcaz acaba olur mu ki

kızlar kanz bebek arabaları hakkında bilginiz varmı nasıldır? ben bunu beğendim ama karar veremedim

Eklentiler

• 18595791608883034429.webp
    46,3 KB · Görüntüleme: 202
doktorlar yürüyüş yapın diyor ya adım atcak hal kalıyor mu acaba diyesim geliyor

aynen...saat 22:00'ye kadar bilfiil iş güç var. sonra da duş faslı...o saatten sonra yürüyüş te olmuyor yani...
evde yardımcımız olup her işi bizim için yapsa eve gider, hazır yemeğimizi yer sonra hemen yürüyüşe çıkardık

benim yıkama bitmedi, ütünün bir kısmı bitti...

Canim oglanlar gogus altina daha yakin duruyomus onun icin cok hissediyosundur. Ben senin kadar yukarda hissetmiyorum hatta cogunla allta ve yanlarda hissediyorum.

kızlar bana bebek bakım çantası tavsiyesi lazım fikirlerinizi bekliyorum...biraz uygun fiyatlı olursa daha çok sevinirim...

benim doktorum normal doğumda sonuna kadar yanındayım, ilk etapta o şekilde hareket ederiz dedi...çok destekçi ama ben normal istemiyorum...
annenin ne istediği kendine güveni önemli, sonuçta senle ben yapacağız bu işi, karşımda güçlü bir rakiple maça çıkmak isterim o gün dedi:)))

kızlar bana bebek bakım çantası tavsiyesi lazım fikirlerinizi bekliyorum...biraz uygun fiyatlı olursa daha çok sevinirim...
kızımın doğumunda chicco bakım çantası ve seti almıştık ayrıca port bebe takımıda alınca chicco çanta hiç kullanılmadı yeni duruyor rengide kırmızı oğluşada onu kullanıcam kısmetse

ütü yapmak işkence ama o minikleri ütülemek çok eğlenceliii :)

canım Chicco'nunkilere baktım çok beğenemedim sanki, gerçi yakından değil internetten baktım henüz. gittiğim mağazalarda denk gelirse bakıcam canım sağol.

Minik oldukları için de zor oluyor işte.. İlk birkaç parçaya özendim sonra baktım olacak gibi değil hızlı hızlı bastım ütüyü

aynen ben de senin gibiyim. normalde de bu mevsim geçişlerinde çok içerdim ama şimdi neredeyse kendi elime vuracağım yeter artık içme diye. demir emilimini azaltıyor falan olabilir, çok içmemekte fayda var ama yine de içiyorum açık demle. zaten gebelik şekeri yüzünden sevdiğim tatlara tövbeliyim, bari çay içeyim diye kendimi kandırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…