2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bence tek isimler daha iyi ama biz de iki isim koyacağız. Eşim "Fehmi" de koymak istedi . Kurtuluş Savaş'ı gazisi madalyalı dedelerinin adıymış.Onlarda hep iki isim var.
Can Fehmi olacak , Can'ı kullanacağız.

Kızlar bugün muayene günümüzdü. Bebişim büyümüş 2200 olmuş kilosu. Doktor bu haftayı da atlatırsak riskli dönemi atlatmış oluruz dedi. Çok şükür her şey yolundaymış.
Ne güzel büyümüş bebeğin , ben de Çarşamba gideceğim.İşk kez yeni doktora gideceğim, stres yaptım.

Geçmiş olsun bu arada, riskli dönem derken erken doğum durumu mu ?

Ben bebek kiyafetleri icin buhar kazanlı ütü aldim, bu arada çok rahat biseymis. Ama bebegimin ilk kıyafetlerini yikamak, utulemek, katlamak hayatımda yaptığım en keyifli işlerden biriydi
Ben de altlarda hissediyorum .
Haftaya yapacağım ben de. Bize bayramda gelen giden olmaz , gelse gelse eşimin kızı gelir bir günlük.

Herkese iyi günler arkadaşlar. Size bir sorum olacak, ben 7 sene önce sezaryen ile doğum yaptım. Şimdiki doğumumu ise normal yapmak istiyorum baya araştırdım mümkün müdür diye ve bu kadar yıldan sonra pek de riski olmadığını sanıyorum. Sizin bu şekilde doğum yapan bi yakınınız oldu mu ya da bu konuda bi fikriniz var mı? Bu arada benim sezaryenim çok kötü geçtiği için şu an sezaryenden çok korkuyorum

Canım aldıklarının resimlerini ve fiyatlarını yazabilir misin? Bende almak istiyorum da fikre ihtiyacım var

Cay icerken icine bikac damla limon katin cnm. Demir eksikligini onluyormus. Onun disinda bisey duymadim ben.

Kızlar komşum dün bunu göndermiş bu tür sebzeleri fazla tanımıyorum ne bu bakla mı acep

Reactions: GCA
Cevremde yapan tanıdığım var yakınımda iki tane hatta bir ay önce doğum yaptı. İzmirde serhat dede diye bi doktor var facebook hesabı var ve orada sezeryandan sonra normal doğum yapan hastalarını paylaşıyor.. Google SSVD yazın kadınlar klubü dahil birçok şey çıkacak karşınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…