- 16 Aralık 2014
- 712
- 473
- 133
- 33
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.521
daha sonrada aynı şeyi düşünür müyüz bilemiyorum :)Ben bebek kiyafetleri icin buhar kazanlı ütü aldim, bu arada çok rahat biseymis. Ama bebegimin ilk kıyafetlerini yikamak, utulemek, katlamak hayatımda yaptığım en keyifli işlerden biriydi
Bence tek isimler daha iyi ama biz de iki isim koyacağız. Eşim "Fehmi" de koymak istedi . Kurtuluş Savaş'ı gazisi madalyalı dedelerinin adıymış.Onlarda hep iki isim var.ikisi birden uyumsuz oluyo gibi sanki. kulağa pek hoş gelmiyor. benim de aslında iki isim hoşuma gidiyor ama isimlerden birinin daha klasik olması taraftarıyım. mesela mehmet kutay ya da ali pamir gibi..yani düşündükçe daha da karışıyor aklım :)en sonunda iki babanın ismini koycam temizinden ohh miss.. :)
Ne güzel büyümüş bebeğin , ben de Çarşamba gideceğim.İşk kez yeni doktora gideceğim, stres yaptım.Kızlar bugün muayene günümüzdü. Bebişim büyümüş 2200 olmuş kilosu. Doktor bu haftayı da atlatırsak riskli dönemi atlatmış oluruz dedi. Çok şükür her şey yolundaymış.
Ben de altlarda hissediyorum .Ben bebek kiyafetleri icin buhar kazanlı ütü aldim, bu arada çok rahat biseymis. Ama bebegimin ilk kıyafetlerini yikamak, utulemek, katlamak hayatımda yaptığım en keyifli işlerden biriydi
Canım aldıklarının resimlerini ve fiyatlarını yazabilir misin? Bende almak istiyorum da fikre ihtiyacım varMaşallah kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel allah nasıp etsin
Hediyelik soranlar için ben Tahtakale toptancıları diye bir yerden aldım inceleyin derim cam parfüm şişesi gül şeklinde cam kapaklı. püskül aldım birde organze yuvarlak tül aldım içine koymak içinde Johansson baby kolanya dan aldım bunlarla süslücem birde dilek Ağacı aldım beyaz metal bunada dilek kartları asıcam gelenler yazsın bişi allah nasıp ederse sağlıkla kalın bu arada inşlh resmi tatil olur bayram öncesi
Cay icerken icine bikac damla limon katin cnm. Demir eksikligini onluyormus. Onun disinda bisey duymadim ben.aynen ben de senin gibiyim. normalde de bu mevsim geçişlerinde çok içerdim ama şimdi neredeyse kendi elime vuracağım yeter artık içme diye. demir emilimini azaltıyor falan olabilir, çok içmemekte fayda var ama yine de içiyorum açık demle. zaten gebelik şekeri yüzünden sevdiğim tatlara tövbeliyim, bari çay içeyim diye kendimi kandırıyorum
Aa evet hoşmuş 329a mı aldınız siz de, lilası hoşuma gitmedi de kız için lacivert nasıl olur acaba, canlısını hiçbir mağazada göremedim eğer kot gibi ise kumaşı kız için de uygun olur belki, siz ne renk tercih ettiniz?Baby2go aldım ben 329 70*120 ben şehrimdeki mağazadan aldim ama n11 da var
http://m.n11.com/baby2go-8434-70x12..._230_3218&utm_medium=cpc&utm_term=web_product
iç baklaya benziyorKızlar komşum dün bunu göndermiş bu tür sebzeleri fazla tanımıyorum ne bu bakla mı acepEki Görüntüle 1631715
Wooow çok hoş belli bir markanın mı? Özel imalat yerel bir marka mı? Ben de mdf istiyorum meltem de beğendiğim model bu ama tam takımı baya pahallıya gelecek, sizme kadara aldınız?
Bende öyle tahmin etmiştim ama emin olamadim iste teşekkür ederim canımiç baklaya benziyor
Taze iç bakla canımKızlar komşum dün bunu göndermiş bu tür sebzeleri fazla tanımıyorum ne bu bakla mı acepEki Görüntüle 1631715
Tskr ederim tatlımTaze iç bakla canım
kızlar bana bebek bakım çantası tavsiyesi lazım fikirlerinizi bekliyorum...biraz uygun fiyatlı olursa daha çok sevinirim...
Cevremde yapan tanıdığım var yakınımda iki tane hatta bir ay önce doğum yaptı. İzmirde serhat dede diye bi doktor var facebook hesabı var ve orada sezeryandan sonra normal doğum yapan hastalarını paylaşıyor.. Google SSVD yazın kadınlar klubü dahil birçok şey çıkacak karşınızaHerkese iyi günler arkadaşlar. Size bir sorum olacak, ben 7 sene önce sezaryen ile doğum yaptım. Şimdiki doğumumu ise normal yapmak istiyorum baya araştırdım mümkün müdür diye ve bu kadar yıldan sonra pek de riski olmadığını sanıyorum. Sizin bu şekilde doğum yapan bi yakınınız oldu mu ya da bu konuda bi fikriniz var mı? Bu arada benim sezaryenim çok kötü geçtiği için şu an sezaryenden çok korkuyorum
Ben cilekten aldim canim. Resimlerini ekliyorum fikriniz olsun. Geldi kuruldu silindi ama henuz bosEki Görüntüle 1631659 Eki Görüntüle 1631661
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?