- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.561
kızlar size bişey sorcam. tansiyonlarınız ne durumda. benim 9-6 ,10-5 fln çıkardı hep. dr de düşük iyi derdi. geçen hafta cuma 11-6 çıktı bugünde 11-7 yüksek mi sizce ya. c.tesi kontrolüm var ama arasam mı dryi acaba
Anladım canım eşler bazen anlayışsız oluyolar niye tekmişsin bebişin varya..boşver takma kafana
Canim ben hamile kalmadan once hep 10-6 di hamile kaldim kalali 11-7 cikiyo hic degismedi ufak tefek degisiklikler olabiliyomus cok asiri yukselmemesi onemli olankızlar size bişey sorcam. tansiyonlarınız ne durumda. benim 9-6 ,10-5 fln çıkardı hep. dr de düşük iyi derdi. geçen hafta cuma 11-6 çıktı bugünde 11-7 yüksek mi sizce ya. c.tesi kontrolüm var ama arasam mı dryi acaba
Tatlım ücretsiz izini vermek zorunda. Vermeme gibi bi hakkı yok 170 i ara sor istersenben özel sektördeyim ne yazık ki. Doğum sonrası ücretsiz izin durumu kesin değil. birlikte çalıştığım arkadaşımda yeni hamile olduğunu öğrendi. belki ücretsiz izin alamam bu durumda. öyle de olunca ne kadar geç gidersem benim için o kadar iyi. 37.haftaya kadar dayanmaya çalışıcam. nasıl dayanırım bende bilmiyorum ama
Ayyy cok tatliymis.ozellikle kutuyla tepsiye bayildim.internetten mi bunlarKızlar bunlar nasıl sizce ?
30 birinden , 30 diğerinden alayım diyorum. Kutunun içine magnetleri , tepsinin içine de çikolataları koyarım diye düşündüm.Çikolatayı da son ay ayrı alacağım.
Hepsi 112 liraya geliyor.Kendim beceremeyeceğim için dışarıdan alacağım.
Eki Görüntüle 1631895 Eki Görüntüle 1631896 Eki Görüntüle 1631897
Tatlım ücretsiz izini vermek zorunda. Vermeme gibi bi hakkı yok 170 i ara sor istersen
Ben sürekli kontroldeyim, bir önceki gebeliğimden dolayı. 14-9 u görmedikçe panikleme :)
Kilo aldınız mı son zamanlarda? Ya da magnezyuma yeni geçtiyseniz o da yükseltiyor.
Ben 9-5tim son bir haftadır 10-6 oldum.
Hastanede ölçülünce de ne hikmetse 12-8 çıkıyor.
Çok şirin görünüyorlar nereden aldınız bunları? Çikolataları da merak ettimKızlar bunlar nasıl sizce ?
30 birinden , 30 diğerinden alayım diyorum. Kutunun içine magnetleri , tepsinin içine de çikolataları koyarım diye düşündüm.Çikolatayı da son ay ayrı alacağım.
Kızlar bunlar nasıl sizce ?
Ay evet hakkaten bizim insanımız farklı diye her çeşitten birer adet almaya pek meraklıİkiside çok güzel cnm ama bence iki çeşit alma bu farklıymis diye ikisinden de almak isteyenler olabilir. İkiside magnet fjmi
Elmas Şekerleme canım , yarın alacağım.Maaşın yatmasını bekliyorumÇok şirin görünüyorlar nereden aldınız bunları? Çikolataları da merak ettim
Ikisi de magnet , evet.İkiside çok güzel cnm ama bence iki çeşit alma bu farklıymis diye ikisinden de almak isteyenler olabilir. İkiside magnet fjmi
Ben mavisini tercih ettim ama lilasıda çok hoşuma gitmişti. Ama erkek olduğu için biz mavide karar kıldık.Aa evet hoşmuş 329a mı aldınız siz de, lilası hoşuma gitmedi de kız için lacivert nasıl olur acaba, canlısını hiçbir mağazada göremedim eğer kot gibi ise kumaşı kız için de uygun olur belki, siz ne renk tercih ettiniz?
Evet canım , netten elmas şekerleme yaz , çıkar.Ayyy cok tatliymis.ozellikle kutuyla tepsiye bayildim.internetten mi bunlar
İkiside çok güzel cnm ama bence iki çeşit alma bu farklıymis diye ikisinden de almak isteyenler olabilir. İkiside magnet fjmi
Çok haklı , çözüm buldum ona da.İki farklı magneti aynı anda koymayacağım.Dikkatimi çektiğiniz iyi oldu bu konuya , yoksa hemen biterdi hepsi
Magnezyum dr mu yazdı bana vermediYok kilo almadım da magnezyuma yeni başladım. Etkisi olur mu onun
Tamam canim sagol bakiyorum hemen.valla evlenirken bu kadar hazirlik yapmadim.bu prens ve prensesler daha simdiden ele gecirdi bizi.Evet canım , netten elmas şekerleme yaz , çıkar.
Aynen öyle , benim hayatımın merkezinde doğmamış oğlum var.Tamam canim sagol bakiyorum hemen.valla evlenirken bu kadar hazirlik yapmadim.bu prens ve prensesler daha simdiden ele gecirdi bizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?