2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

Ben sürekli kontroldeyim, bir önceki gebeliğimden dolayı. 14-9 u görmedikçe panikleme :)

Reactions: GCA
Kızlar bunlar nasıl sizce ?
30 birinden , 30 diğerinden alayım diyorum. Kutunun içine magnetleri , tepsinin içine de çikolataları koyarım diye düşündüm.Çikolatayı da son ay ayrı alacağım.
Hepsi 112 liraya geliyor.Kendim beceremeyeceğim için dışarıdan alacağım.

Anladım canım eşler bazen anlayışsız oluyolar niye tekmişsin bebişin varya..boşver takma kafana
Canim ben hamile kalmadan once hep 10-6 di hamile kaldim kalali 11-7 cikiyo hic degismedi ufak tefek degisiklikler olabiliyomus cok asiri yukselmemesi onemli olan

Tatlım ücretsiz izini vermek zorunda. Vermeme gibi bi hakkı yok 170 i ara sor istersen

İkiside çok güzel cnm ama bence iki çeşit alma bu farklıymis diye ikisinden de almak isteyenler olabilir. İkiside magnet fjmi

Çok şirin görünüyorlar nereden aldınız bunları? Çikolataları da merak ettim
Elmas Şekerleme canım , yarın alacağım.Maaşın yatmasını bekliyorum
Çikolataları Hacı Şerif'ten alacağım. 70 lik paket var , üzerini kaplıyorlar , isim yazıyorlar.Magnetlere de isim etiketi konulacak.
İkiside çok güzel cnm ama bence iki çeşit alma bu farklıymis diye ikisinden de almak isteyenler olabilir. İkiside magnet fjmi
Ikisi de magnet , evet.
O zaman ikisini aynı anda koymam Önce bir paketi koyayım, bitince diğer paketi eklerim.
Çok yakınıma annem,teyzem,anneannem gibi 2 şer adet veririm.

Ben mavisini tercih ettim ama lilasıda çok hoşuma gitmişti. Ama erkek olduğu için biz mavide karar kıldık.

Kizlar bebegim donmus dogum pozisyonunu almis diye sevinirken sabah dondu resmen hissettim cunku yukarida cikti bariz belli oluyo dogum pozisyonunu aldiginda karnim cok asigi inmisti cuma kontrolum var bakalim ne dicek doktor tuh ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…