- 6 Nisan 2011
- 500
- 870
- 103
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.601
dr ve hastane bana göre sans isi tatlim ayrica elektrik alamayinca birine iyi gelen dr digerine gelmiyor olabiliyor Allah senin ve hepimizin yaninda olsun bu konuda... korkularimin oñune geçemez oldum tatlimBen her gece genelde 1-4 arası uyanığım.
Bir de çok garip rüyalar görüyorum , daha çok kabus gibi . Bebek etkilenecek diye endişeleniyorum.Nereden çıktı bu rüyalar , anlamadım.
Şimdiye kadar kontrollerimi hep başka bir hastanede yaptırdım , daha yeni doktor değişikliğine gideceğim.Dün de teker teker doğum için ( ikisinde sekreter , birinde doktorun kendisi , bir de çalışmak istediğim bir ebe ile konuştum ) doktorlar ve hastaneler konusunda bilgi alınca , biraz tedirgin oldum.Ama doğumdan korkmuyorum.Her şey yolunda gidecek , her şey iyi olacak gibi olumlamalar yapmak iyi olur.
Kendimizi hep olumlu yönde telkin edersek , rahat ederiz.
Eğitimde de diyorlardı , " Zihin neye inanırsa beden onu takip eder " .
Ebiduraldan nedense çok korkuyorum. Felç riski diyorlar bir de kestiklerinde hissetmesemde oanda bildiğim için korkudan bayilirsam diye :/ Bi de beline yapilan iğne nasıl bi aci olur ya@kukl
3 aya kadar kullanılabilir bencekızlar yine sabah sabah bir sorum var:
etiketinde ''0'' yazan kıyafetler bebeğe ne kadar süre ile giydiriliyor? (yenidoğan sanırım 0 month)
0-3 ay kullanılır mı?
ve yine etiketinde ''1'' yazan kıyafetler bebeğe ne kadar süre ile giydiriliyor? (1 yaş değil ama 1 ay denmek istenmiş orada sanırım çünkü yenidoğan kıyafetinin bir büyüğü gibi duruyor bedeni)
bu 0-3 ay kullanılır mı?
ben 0-3 ay pek fazla almadım çünkü bebeğin gelişimi ile de alakalı.kızlar yine sabah sabah bir sorum var:
etiketinde ''0'' yazan kıyafetler bebeğe ne kadar süre ile giydiriliyor? (yenidoğan sanırım 0 month)
0-3 ay kullanılır mı?
ve yine etiketinde ''1'' yazan kıyafetler bebeğe ne kadar süre ile giydiriliyor? (1 yaş değil ama 1 ay denmek istenmiş orada sanırım çünkü yenidoğan kıyafetinin bir büyüğü gibi duruyor bedeni)
bu 0-3 ay kullanılır mı?
kızımı spinal sezeryanla doğurdum yani belden iğneli acı ağrı olmuyor iğne yapılırken sadece kıpırdamamak gerekiyor. aynı endişeyi bende duydum hatta ben daha uyuşmadım falan söyleniyodum acıyacak diye korkarken meğer onlar kesmişti bile :) 15 dk içinde bebeği çıkartıp gösterdiler sonra bebeği temizlemeye giydirmeye götürdüler benide dikmeye başladılar :)canım belden yapılan iğne hissedilmiyormuş hiç...korkma yani...sen anlamıyormuşsun bile...
bazı arkadaşlar kesildiklerini hissedecekleri korkuusyla uyuştuklarını da anlamadıkları için, canım acıyor hissediyorum demişler ameliyat başlarken, ama doktorlar genelde kestik bile bir şey hissetmiyorsun deyip gülmüşler böyle söylemelerine:))
evet 0-3 ay için fazla kıyafet almamak gerekiyor çünkü çok hızlı büyüyorlar ayaklı tulumlar özellikle hemn küçülüyor fazla almayın derim ayaksız tulumlar daha kullanışlıben 0-3 ay pek fazla almadım çünkü bebeğin gelişimi ile de alakalı.
belki kilolu iri bebek olacak en fazla 0-3 ayı 1 ay belki giydirebileceğiz.
ben ağırlıklı olarak 3-6 ay aldım.. 0-3 ay az kaldım bu yüzden. çünkü maşallah şimdiden kg vs iyi gidiyor. 3600 vs doğsa -doğumdan sonra da kg alacak küçük gelebilir kıyafetler.
Bunlarda beğendiğim modeller alıp kullanan var mi
3 aya kadar kullanılabilir bence
ben 0-3 ay pek fazla almadım çünkü bebeğin gelişimi ile de alakalı.
belki kilolu iri bebek olacak en fazla 0-3 ayı 1 ay belki giydirebileceğiz.
ben ağırlıklı olarak 3-6 ay aldım.. 0-3 ay az kaldım bu yüzden. çünkü maşallah şimdiden kg vs iyi gidiyor. 3600 vs doğsa -doğumdan sonra da kg alacak küçük gelebilir kıyafetler.
günaydın hanımlar...
bende uçuk çıkmış yaaa bi zararı olur mu sizce.. bi an tırstım sanki
kızımı spinal sezeryanla doğurdum yani belden iğneli acı ağrı olmuyor iğne yapılırken sadece kıpırdamamak gerekiyor. aynı endişeyi bende duydum hatta ben daha uyuşmadım falan söyleniyodum acıyacak diye korkarken meğer onlar kesmişti bile :) 15 dk içinde bebeği çıkartıp gösterdiler sonra bebeği temizlemeye giydirmeye götürdüler benide dikmeye başladılar :)
tatlım ''0'' yazan mı 3 aya kadar kullanılır diyosun yoksa ''1'' yazan mı?
evet baktım seninkinin kilosu maşallah güzel:)
benimki sanki biraz daha küçük olcak gibi geliyor, 30. haftadayım 1320 kg, belki de normal bilmiyorum:)))
ya o zaman ben de aldığım bir kaç 0-3 ay takımı 3-6 ile değiştireyim o zaman
daha dur son zamanlar zaten kg alıyorlarmış belli olmaz.
ben genelde 0-3 yazanlardan 3-6 yazanlardan aldım.
0 yazan yeni dogunca 2 hafta 3 hafta giyebilir belki.
sende öyle yazanlarla değiştir bence.
0 yazan canımtatlım ''0'' yazan mı 3 aya kadar kullanılır diyosun yoksa ''1'' yazan mı?
evet baktım seninkinin kilosu maşallah güzel:)
benimki sanki biraz daha küçük olcak gibi geliyor, 30. haftadayım 1320 kg, belki de normal bilmiyorum:)))
ya o zaman ben de aldığım bir kaç 0-3 ay takımı 3-6 ile değiştireyim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?