2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın anneler herkese güzel bir gün diliyorum. Ben minimoda da mayoral cantalari çok beğendim elime alıp görme şansım yok alan ağırlığına bakan falan var mı alacağım ama birinin kullanıp memnun kalması benim için önemli

Bunlarda beğendiğim modeller alıp kullanan var mi

Eklentiler

• 59205547_322405017.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 209
  • images (1).webp
    5,8 KB · Görüntüleme: 165
  • 74401291_361663298.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 195
dr ve hastane bana göre sans isi tatlim ayrica elektrik alamayinca birine iyi gelen dr digerine gelmiyor olabiliyor Allah senin ve hepimizin yaninda olsun bu konuda... korkularimin oñune geçemez oldum tatlim

Ebiduraldan nedense çok korkuyorum. Felç riski diyorlar bir de kestiklerinde hissetmesemde oanda bildiğim için korkudan bayilirsam diye :/ Bi de beline yapilan iğne nasıl bi aci olur ya @kukl

canım belden yapılan iğne hissedilmiyormuş hiç...korkma yani...sen anlamıyormuşsun bile...
bazı arkadaşlar kesildiklerini hissedecekleri korkuusyla uyuştuklarını da anlamadıkları için, canım acıyor hissediyorum demişler ameliyat başlarken, ama doktorlar genelde kestik bile bir şey hissetmiyorsun deyip gülmüşler böyle söylemelerine:))

kızlar yine sabah sabah bir sorum var:

etiketinde ''0'' yazan kıyafetler bebeğe ne kadar süre ile giydiriliyor? (yenidoğan sanırım 0 month)
0-3 ay kullanılır mı?

ve yine etiketinde ''1'' yazan kıyafetler bebeğe ne kadar süre ile giydiriliyor? (1 yaş değil ama 1 ay denmek istenmiş orada sanırım çünkü yenidoğan kıyafetinin bir büyüğü gibi duruyor bedeni)
bu 0-3 ay kullanılır mı?

3 aya kadar kullanılabilir bence

ben 0-3 ay pek fazla almadım çünkü bebeğin gelişimi ile de alakalı.
belki kilolu iri bebek olacak en fazla 0-3 ayı 1 ay belki giydirebileceğiz.

ben ağırlıklı olarak 3-6 ay aldım.. 0-3 ay az aldım bu yüzden. çünkü maşallah şimdiden kg vs iyi gidiyor. 3600 vs doğsa -doğumdan sonra da kg alacak küçük gelebilir kıyafetler.

Son düzenleme:
kızımı spinal sezeryanla doğurdum yani belden iğneli acı ağrı olmuyor iğne yapılırken sadece kıpırdamamak gerekiyor. aynı endişeyi bende duydum hatta ben daha uyuşmadım falan söyleniyodum acıyacak diye korkarken meğer onlar kesmişti bile :) 15 dk içinde bebeği çıkartıp gösterdiler sonra bebeği temizlemeye giydirmeye götürdüler benide dikmeye başladılar :)

evet 0-3 ay için fazla kıyafet almamak gerekiyor çünkü çok hızlı büyüyorlar ayaklı tulumlar özellikle hemn küçülüyor fazla almayın derim ayaksız tulumlar daha kullanışlı

günaydın hanımlar...

bende uçuk çıkmış yaaa bi zararı olur mu sizce.. bi an tırstım sanki

3 aya kadar kullanılabilir bence

tatlım ''0'' yazan mı 3 aya kadar kullanılır diyosun yoksa ''1'' yazan mı?

evet baktım seninkinin kilosu maşallah güzel:)
benimki sanki biraz daha küçük olcak gibi geliyor, 30. haftadayım 1320 kg, belki de normal bilmiyorum:)))
ya o zaman ben de aldığım bir kaç 0-3 ay takımı 3-6 ile değiştireyim o zaman

canım evet herkes acıyor hissediyorum diye ayak yapıyo galiba ama doktorlar çoktan kesmiş oluyomuş zaten
maşallah canım. umarım 2.si de güzel bir doğum olur...
ben de spinal ya da epidural sezaryen istiyorum

daha dur son zamanlar zaten kg alıyorlarmış belli olmaz.
ben genelde 0-3 yazanlardan 3-6 yazanlardan aldım.
0 yazan yeni dogunca 2 hafta 3 hafta giyebilir belki.
sende öyle yazanlarla değiştir bence.

daha dur son zamanlar zaten kg alıyorlarmış belli olmaz.
ben genelde 0-3 yazanlardan 3-6 yazanlardan aldım.
0 yazan yeni dogunca 2 hafta 3 hafta giyebilir belki.
sende öyle yazanlarla değiştir bence.

zaten 0-3 gözüme fazla gozuktu alısverısten sonra, 2 tanesını açmadım kutusundan çıkarmadım degıstırırım dıye. elımdekılere bakayım ne var ne yok inceliyim iyice, ona göre değişim yapayım İzmir'e gidince. sağol canım. babaannemizle gittik alışverişe, genelde ona bıraktım seçimi, sanırım elini bol tuttu sağolsun:)))

0 yazan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…