2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kendinden kapitone battaniye gibi bahseden tek insansın Allahıma kestiler diktiler

ben rahim filmini bile anestezi ile cektirdim cok tedirginim ve dun geceden beri dogum korkusu basladi artık bilmiyorum ne yapsam... karsi komsumuz kari koca dr... biri anestezi dru ve kesinlikle anesteziyi onermiyorum cocuk dogarken anesteziyi almis oluyor eger drun eli yavassa anestezi daha cok etki gösteriyor dedi kafam karisti... panik yapar miyim bilmiyorum ama o ilk ani da kacirmak istemiyorum

dr ve hastane bana göre sans isi tatlim ayrica elektrik alamayinca birine iyi gelen dr digerine gelmiyor olabiliyor Allah senin ve hepimizin yaninda olsun bu konuda... korkularimin oñune geçemez oldum tatlim
Orada hastanelerin düzenlediği Gebe Eğitim Kursu yok mu ?
Çok faydası olur , rahatlatsın ve kendine güvenin gelir doğum konusunda.
Tavsiye ederim.

cnm bebek zaten ilk 15 dk içinde çıkıyor çok fazla narkoz alacağını sanmıyorum genel anesteziden bende korkuyorum o yüzden spinal daha iyi oldu benim için

canım 0-3 ay yazan en fazla iki ay kullanmıştım kızımda.çok beğenerek aldığım patikli tulumları çok az giydirebildim. 6-9 boy daha uzun kullanmıştım.gerçi kızım 51cm doğdu zaten çabucak boy atıp büyüyolar

tamam sağolasın. en az 1 takımı 3-6 ile değiştiricem o zaman:) iyi ki açmamışım

Günaydınn kızlar ... Gece uyandığımda ellerim çok şişiyor tüm gece hareketsizlikten sanırım.. Siz de durumlar nasıl ?

Kızlar dün dominoshop tan aldığım gecelik ve pijama takımların elime geldi ben ürünleri çok beğendim haluk bayram marka tavsiye ederim birde şaşırdım doğrusu 12 tane bebis corabı göndermişler hediye hepside oğlusuma uygun renkler sevdim ben bu siteyi

İlk uyandığımda ayaklarımın üzerine basamıyorum sonra açılıyor.. Ama parmaklarımı oynattıktan sonra rahatlıyorum. H.sonu doktora soracağım bu aralar takılmaya başladım herşeye..
benim hafta sonu istirahatteyken gayet normal.
ne zaman işe geliyorum akşamına balina gibi ayaklarım

sizler yürüyüşü ne yapıyorsunuz?
dün yürüyelim dedik yarım saatta karnım toparlandı sanki gerildi bi. bende geri döndüm.

Valla ben her gün 1 saat yürümeye çalışıyorum Dr a sordum artık bıraksam mi diye sakin bırakma egzersiz önemli dedi

Benimde elleride sorun yolk ama ayaklarım feci şişiyor. Gün içinde de çöp kovasının üzerine uzatıyorum güyaa ama yinede heleki ayak bileklerim falan acayip şişyor. Dr. bana da yürüyüş yap diyor ama karnım çok sertleşiyor yürüken çok fazla yürüyemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…