- 7 Şubat 2014
- 1.406
- 597
- 73
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.621
kendinden kapitone battaniye gibi bahseden tek insansın Allahıma kestiler diktilerkızımı spinal sezeryanla doğurdum yani belden iğneli acı ağrı olmuyor iğne yapılırken sadece kıpırdamamak gerekiyor. aynı endişeyi bende duydum hatta ben daha uyuşmadım falan söyleniyodum acıyacak diye korkarken meğer onlar kesmişti bile :) 15 dk içinde bebeği çıkartıp gösterdiler sonra bebeği temizlemeye giydirmeye götürdüler benide dikmeye başladılar :)
ama öyleeee :) hem kesiyolar hemde dikiyolar :)kendinden kapitone battaniye gibi bahseden tek insansın Allahıma kestiler diktiler
ben rahim filmini bile anestezi ile cektirdim cok tedirginim ve dun geceden beri dogum korkusu basladi artık bilmiyorum ne yapsam... karsi komsumuz kari koca dr... biri anestezi dru ve kesinlikle anesteziyi onermiyorum cocuk dogarken anesteziyi almis oluyor eger drun eli yavassa anestezi daha cok etki gösteriyor dedi kafam karisti... panik yapar miyim bilmiyorum ama o ilk ani da kacirmak istemiyorumkızımı spinal sezeryanla doğurdum yani belden iğneli acı ağrı olmuyor iğne yapılırken sadece kıpırdamamak gerekiyor. aynı endişeyi bende duydum hatta ben daha uyuşmadım falan söyleniyodum acıyacak diye korkarken meğer onlar kesmişti bile :) 15 dk içinde bebeği çıkartıp gösterdiler sonra bebeği temizlemeye giydirmeye götürdüler benide dikmeye başladılar :)
Orada hastanelerin düzenlediği Gebe Eğitim Kursu yok mu ?dr ve hastane bana göre sans isi tatlim ayrica elektrik alamayinca birine iyi gelen dr digerine gelmiyor olabiliyor Allah senin ve hepimizin yaninda olsun bu konuda... korkularimin oñune geçemez oldum tatlim
cnm bebek zaten ilk 15 dk içinde çıkıyor çok fazla narkoz alacağını sanmıyorum genel anesteziden bende korkuyorum o yüzden spinal daha iyi oldu benim içinben rahim filmini bile anestezi ile cektirdim cok tedirginim ve dun geceden beri dogum korkusu basladi artık bilmiyorum ne yapsam... karsi komsumuz kari koca dr... biri anestezi dru ve kesinlikle anesteziyi onermiyorum cocuk dogarken anesteziyi almis oluyor eger drun eli yavassa anestezi daha cok etki gösteriyor dedi kafam karisti... panik yapar miyim bilmiyorum ama o ilk ani da kacirmak istemiyorum
0 yazan canım
canım 0-3 ay yazan en fazla iki ay kullanmıştım kızımda.çok beğenerek aldığım patikli tulumları çok az giydirebildim. 6-9 boy daha uzun kullanmıştım.gerçi kızım 51cm doğdu zaten çabucak boy atıp büyüyolarkızlar yine sabah sabah bir sorum var:
etiketinde ''0'' yazan kıyafetler bebeğe ne kadar süre ile giydiriliyor? (yenidoğan sanırım 0 month)
0-3 ay kullanılır mı?
ve yine etiketinde ''1'' yazan kıyafetler bebeğe ne kadar süre ile giydiriliyor? (1 yaş değil ama 1 ay denmek istenmiş orada sanırım çünkü yenidoğan kıyafetinin bir büyüğü gibi duruyor bedeni)
bu 0-3 ay kullanılır mı?
canım 0-3 ay yazan en fazla iki ay kullanmıştım kızımda.çok beğenerek aldığım patikli tulumları çok az giydirebildim. 6-9 boy daha uzun kullanmıştım.gerçi kızım 51cm doğdu zaten çabucak boy atıp büyüyolar
Hiim o zaman Almaya yim sonuçta ben ikisi birarada kullanirim diyordum kendi eşyalarımı da içine koyup yorum icin cok tesekkurlerCnm ben de çok sevmiştim görüntüleri çok şık ama epey ağır çantalar
aynen bende oyle kapı çalaçak dıye korkuyorum kım gıyınecekçokkkkk sıcak evde iç çamaşırı ile dolaşıyorum ama yinede terler akıyo
Ben de öyle olunca giyinip kapıya gidene dek kapıdaki gitmiş oluyoraynen bende oyle kapı çalaçak dıye korkuyorum kım gıyınecek
benim ayaklarGünaydınn kızlar ... Gece uyandığımda ellerim çok şişiyor tüm gece hareketsizlikten sanırım.. Siz de durumlar nasıl ?
benim ayaklar
benim hafta sonu istirahatteyken gayet normal.İlk uyandığımda ayaklarımın üzerine basamıyorum sonra açılıyor.. Ama parmaklarımı oynattıktan sonra rahatlıyorum. H.sonu doktora soracağım bu aralar takılmaya başladım herşeye..
Valla ben her gün 1 saat yürümeye çalışıyorum Dr a sordum artık bıraksam mi diye sakin bırakma egzersiz önemli dedibenim hafta sonu istirahatteyken gayet normal.
ne zaman işe geliyorum akşamına balina gibi ayaklarım
sizler yürüyüşü ne yapıyorsunuz?
dün yürüyelim dedik yarım saatta karnım toparlandı sanki gerildi bi. bende geri döndüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?