- 24 Nisan 2015
- 1.130
- 1.088
- 83
- 42
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.641
maşallah cnm kilosu çok iyi önden gidiyo sıpaGünaydın kızlar doktor kontrolümüzden geldik.miniğim 1,500 kg olmuş kafası yukarıda doğum pozisyonunu almamış ama problem değil dedi doktorumuz daha zamanımız varmıs o zamana kadar değişir dedi.sezeryanmı normal doğummu diye sordum 38.haftada alttan muayene yapıcakmış bebeğin geçecegi kanallar açıksa normal olur dedi.şuanda doğum için konuşmak erkenmiş.bayramdan sonraki salı günü içinde rapor için gün verdi.bu arada 30+3 olmuşuz.3 gün önden gidiyo paşam :)
Benimde elleride sorun yolk ama ayaklarım feci şişiyor. Gün içinde de çöp kovasının üzerine uzatıyorum güyaa ama yinede heleki ayak bileklerim falan acayip şişyor. Dr. bana da yürüyüş yap diyor ama karnım çok sertleşiyor yürüken çok fazla yürüyemiyorum.
teşekkürler cevaplar için1) İkisi de olur.Ben iki markadan da aldım.
2)Sert sünger ya da yarı ortopedik yatak.Ben önce Kraft Pamuk aldım sonra e-bebek'ten yarı ortopedikbir yatak aldım.Fiyatı uygundu.
3)Avent FreeFlow Emzik
4)Mustela aldım. Sebamed'de iyiymiş.
5)Sudocrem aldım.
6)Unibaby Pamuklu Islak Mendili
P
pişik kremi olarak bir arkadaşım bana Sudokrem adında bir kremi önermişti çok iyi geliyormuş. Park yatağın içine ise visco ilk aylarda bebek açısından iyi değilmiş diye okumuştum daha önce burada. Çok sıkı dokunduğu için bebek döndüğü zaman nefes alamama riski varmış sanırım. Diğerleri hakkında pek bilgim yok
teşekkürler cevaplar içinP
pişik kremi olarak bir arkadaşım bana Sudokrem adında bir kremi önermişti çok iyi geliyormuş. Park yatağın içine ise visco ilk aylarda bebek açısından iyi değilmiş diye okumuştum daha önce burada. Çok sıkı dokunduğu için bebek döndüğü zaman nefes alamama riski varmış sanırım. Diğerleri hakkında pek bilgim yok
başka önesi olanlar ?BİBERON - PARK YATAK İÇİNE SÜNGER Mİ VİSCO MU? - EMZİK - BEBEK YAĞI - PİŞİK KREMİ
1 -BİBERON - http://urun.n11.com/bebek-biberon/philips-avent-natural-240-ml-cam-biberon-P51162540 MU http://www.kliksa.com/urun/drbrowns-dogal-akis-cam-biberon-120ml-161-/901857858 MU
2 - PARK YATAK İÇİNE SÜNGER Mİ VİSCO MU? http://www.kliksa.com/urun/kraft-anti-bakteriyel-yatas-microfit-visco-yatak-70x110-cm/902067547 İYİ Mİ ? VEYA BUNUN YERİNE DAHA UYGUN FİYATA BAŞKA YATAK KULLANAN VAR MI ? MALUM PARK YATAK İLK KISMININ DERİNLİĞİ ÇOK FAZLA OLMADIĞI İÇİN DAHA İNCE YATAK KULLANILMASI GEREKİYOR? ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM?
3 - EMZİK ?
4 - BEBEK YAĞI - http://www.kliksa.com/urun/bubchen-bebek-yagi-200-ml/902441394 Mİ , ORGANİCARE Mİ ? MUSTELE MI SEBAMED Mİ?
BÜBCHEN VE ORGANİCARE ORGANİK OLDUĞU SÖYLENİYOR NE DERSİNİZ?
5- PİŞİK KREMİ ANNEMİN TAVSİYESİ http://www.hepsiburada.com/popolin-omega-pisik-kremi-100gr-p-OYUNAK800029 POPOLİN DİYE BİR MARKA ÇOK İYİ GELDİĞİNİ SÖYLERDİ HEP. AMA DİĞER MARKALAR KONUSUNDA NE DERSİNİZ ?
6- ISLAK MENDİL ? YENİDOĞAN İÇİN TAVSİYELERİNİZ ?
başka önesi olanlar ?
sarımsak geçirir diyorlar ama..bende 4 kez falan çıktı.
tek sıkıntı birşey süremediğimden uzun sürdü geçmesi.
başka önesi olanlar ?
bilmiyorum ki canim onceden kanamam var diye yatiyordum simdi de erken dogum riskim var diye yatiyorum tabi eskisi gibi surekli degil ama bu yuzden hic arastiramadim olsa da gondermez ailem ve esim canim ilk hafta seminere onlarla tartisarak gittim 2. haftada agridan sizidan rapor aldimOrada hastanelerin düzenlediği Gebe Eğitim Kursu yok mu ?
Çok faydası olur , rahatlatsın ve kendine güvenin gelir doğum konusunda.
Tavsiye ederim.
ben genel anesteziden bebek icin vazgeçmeye calisiyorum... spinalden kendim korkuyorum ya bayilirsam panik olursam diye... burnuna kan kokusu felan geliyor mu canimcnm bebek zaten ilk 15 dk içinde çıkıyor çok fazla narkoz alacağını sanmıyorum genel anesteziden bende korkuyorum o yüzden spinal daha iyi oldu benim için
yok cnm ya hiç korkutma kendini doktorunda uygun görürse eğer spinal sezeryanla doğumunu yap ben memnun kaldım açıkçası tavsiye ederim ama dr.una sor muhakkak en doğru kararı beraber alacaksınızben genel anesteziden bebek icin vazgeçmeye calisiyorum... spinalden kendim korkuyorum ya bayilirsam panik olursam diye... burnuna kan kokusu felan geliyor mu canim
Peki sonrasında baş ağrısı yaşadın mi. Spinal de böyle sorunlar yaşayanlar olmuş. Bir de dikis yerleri uzun süre ağrı yaptı miama öyleeee :) hem kesiyolar hemde dikiyolar :)
baş ağrım olmadı çok şükür ama dikiş yerleri acıyo tabi baya ona katlanıyosun mecbur ağrı kesici antibiyotik falan idare ediyor birazPeki sonrasında baş ağrısı yaşadın mi. Spinal de böyle sorunlar yaşayanlar olmuş. Bir de dikis yerleri uzun süre ağrı yaptı mi
Teşekkürler :*baş ağrım olmadı çok şükür ama dikiş yerleri acıyo tabi baya ona katlanıyosun mecbur ağrı kesici antibiyotik falan idare ediyor biraz
Aynen önden gidiyoruz.Bayrmadan sonraki salı günüde raporumuzu alıcaz.hayırlısı bakalım zamanlar azalıyor.Hastanede bebekleri görünce bi tuaf oldum yaa yakında bizlerinde kucakları dolu olucak.maşallah cnm kilosu çok iyi önden gidiyo sıpa
başka önesi olanlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?