2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar doktor kontrolümüzden geldik.miniğim 1,500 kg olmuş kafası yukarıda doğum pozisyonunu almamış ama problem değil dedi doktorumuz daha zamanımız varmıs o zamana kadar değişir dedi.sezeryanmı normal doğummu diye sordum 38.haftada alttan muayene yapıcakmış bebeğin geçecegi kanallar açıksa normal olur dedi.şuanda doğum için konuşmak erkenmiş.bayramdan sonraki salı günü içinde rapor için gün verdi.bu arada 30+3 olmuşuz.3 gün önden gidiyo paşam :)

maşallah cnm kilosu çok iyi önden gidiyo sıpa

Ben pc kasasına uzatıyorum masanın önü kapalı Allahtan , müdürün odasına veya da evrak almaya diye kalkarken toplanmak zor oluyor

teşekkürler cevaplar için

teşekkürler cevaplar için

başka önesi olanlar ?

başka önesi olanlar ?

Biz ortopedik yatak aldık park yatak için,özellikle 6 aydan sonrası için daha iyi olacak. bebek pişik kremi sebamed aldım mustela çok övülüyor ama tuzlu sonuçta sürekli kullanacağız sebamedden de memnun kalan arkadaşım çok ben şampuanınıda sebamedden yana kullandım.bebek yağını hatırlamıyorum.

Orada hastanelerin düzenlediği Gebe Eğitim Kursu yok mu ?
Çok faydası olur , rahatlatsın ve kendine güvenin gelir doğum konusunda.
Tavsiye ederim.
bilmiyorum ki canim onceden kanamam var diye yatiyordum simdi de erken dogum riskim var diye yatiyorum tabi eskisi gibi surekli degil ama bu yuzden hic arastiramadim olsa da gondermez ailem ve esim canim ilk hafta seminere onlarla tartisarak gittim 2. haftada agridan sizidan rapor aldim

cnm bebek zaten ilk 15 dk içinde çıkıyor çok fazla narkoz alacağını sanmıyorum genel anesteziden bende korkuyorum o yüzden spinal daha iyi oldu benim için
ben genel anesteziden bebek icin vazgeçmeye calisiyorum... spinalden kendim korkuyorum ya bayilirsam panik olursam diye... burnuna kan kokusu felan geliyor mu canim

ben genel anesteziden bebek icin vazgeçmeye calisiyorum... spinalden kendim korkuyorum ya bayilirsam panik olursam diye... burnuna kan kokusu felan geliyor mu canim
yok cnm ya hiç korkutma kendini doktorunda uygun görürse eğer spinal sezeryanla doğumunu yap ben memnun kaldım açıkçası tavsiye ederim ama dr.una sor muhakkak en doğru kararı beraber alacaksınız

başka önesi olanlar ?

Islak mendil herkes uni baby yenidogan diyor.
Yatak icins sert olmasi gerektigini, bebegin kemik gelisimi icin yumusak uataklarin iyi olmadigi yazılıyor her yerde.
Biberon olarak avent aldım, bu isleri iyi bilen , bebek magazasinda calisan arkadasim da biberon uclari almis avent 0 ay ve 2 ay. O uclarin ay degistikce 2 ayda 1 kere degismesi gerekiyormus.
Emzik , yine ayni arkadasim iyisi oldugunu düşündüğü icin mamajoo almis. Ben de chicco ve bebedor almistim. Hangisini alirsa artik.
Pisik kremi sudocrem aldim,kullanan anneler tavsiye ettigi icin.

Of ya dogumdan konusulmaya baslanmis benim hemen hemen tüm arkadaslarim normal dogum yaptı hem de epiduralsiz. Ben kendime hic hic guvenmiyorum. Yalnizca bir tanesi sen de benim gibi cok korkuyorsan gir sezeryana ama hala 7 aylik karnim var dedi, bebegi 1,5 yasinda. Cok korkuyorum kizlar dogumdan.

Günaydınlar, birkaç gündür pek takip edemiyorum. Doğum korkusu ile ilgili birkaç yazı okudum. Ben gebe eğitimlerine katıldım, kendimi doğum konusunda şimdilik rahat da hissediyorum ama benim de aklıma takılan bir şey var. Şu bebeğin doğum kanalında fazla beklemesi durumu. Allah korusun bazı anomalilere sebep olabiliyormuş. Bu konuda bilgisi olan ve beni rahatlatabilecek olan var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…