- 17 Haziran 2012
- 425
- 520
- 303
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.661
günaydın hanımlar...
bende uçuk çıkmış yaaa bi zararı olur mu sizce.. bi an tırstım sanki
bende 4 kez falan çıktı.
tek sıkıntı birşey süremediğimden uzun sürdü geçmesi.
Limon sürgünaydın hanımlar...
bende uçuk çıkmış yaaa bi zararı olur mu sizce.. bi an tırstım sanki
Günaydınlar, birkaç gündür pek takip edemiyorum. Doğum korkusu ile ilgili birkaç yazı okudum. Ben gebe eğitimlerine katıldım, kendimi doğum konusunda şimdilik rahat da hissediyorum ama benim de aklıma takılan bir şey var. Şu bebeğin doğum kanalında fazla beklemesi durumu. Allah korusun bazı anomalilere sebep olabiliyormuş. Bu konuda bilgisi olan ve beni rahatlatabilecek olan var mı acaba?
aaa limonu duymamıştım hiç... denicem canım sağol...Limon sür
Canim normal dogum yapmis biri olarak soyleyebilecegim kesinlikle cok kolay. Bebegin uzun sure kanalda beklemesi cok dusuk bir olasilik zaten rahim kasilip bebek itiliyor her saniye kontroldesin ve dogum anina kadar nstye baglisin bebegin kalp atislari surekli takipte, aksi bir durumda gerekli mudahaleler yapiliyor. Eger herseyiniz normal gidiyorsa kesinlikle aksi bir dogumu tercih etmeyin. İnanin dogumhaneden yuruyerek ciktim. İyi dusunun iyi olsun.
Çok sağol, çok rahatlattın beni gerçekten:) Ben olumlu düşünmeye çalışıyorum, dediğim gibi rahatım şimdilik ama kafamı biraz doktorum karıştırdı. Ben sana normal doğum yaptırmaya çalışırım ama herhangi ters giden bir durum olursa riske atmam ameliyata alırım dedi. O böyle söyleyince, ben de acaba bu çok sık başa gelen bir durum mu diye düşünmeye başlamıştım. Çok çok sağol.
Doktoruna sor bence , onay verirse gidebilirsin, eğitimde hep ayaklarını uzatıp oturuyorsun.bilmiyorum ki canim onceden kanamam var diye yatiyordum simdi de erken dogum riskim var diye yatiyorum tabi eskisi gibi surekli degil ama bu yuzden hic arastiramadim olsa da gondermez ailem ve esim canim ilk hafta seminere onlarla tartisarak gittim 2. haftada agridan sizidan rapor aldim
Doktorun her ihtimali goz onunde bulundurmak icin aciklama yapma geregi duymus. Ama gereksiz soru isaretleri koymus kafana. Benim doktor ters durdugu zaman bile hep motive eder boylede dogurturuz ne olmus, eskiden sezeryan mi vardi cok cocuk cektim bacaklarindan vb konusmalar yaparak beni rahatlatir. Hakkinda hangi dogum hayirliysa o olsun. Ama korkulacak bir durum yok merak etme.
Sana erken verecekmiş , benimkisi perşembe başlıyor.Ama senin Sat tarihin 17 Şubat'tı değil mi ? Benimkisi 19 Şubat , hatta böyle bir konuşmamız olmuştu diye Hatırlıyorum.Aynen önden gidiyoruz.Bayrmadan sonraki salı günüde raporumuzu alıcaz.hayırlısı bakalım zamanlar azalıyor.Hastanede bebekleri görünce bi tuaf oldum yaa yakında bizlerinde kucakları dolu olucak.
Kızlar hastaneye tedbir amaçlı mama götürecek misiniz?
Hangi marka götüreceksiniz?
Kızlar hastaneye tedbir amaçlı mama götürecek misiniz?
Hangi marka götüreceksiniz?
Ben goturmiycem hastanelerde zaten mama oluyor olmazsa bile etrafi eczane dolu ihtiyac halinde alinir. Gerek duyulursa SMA Gold veririm.
Bebeğin emmemesi durumunda hastane çalışanları bizi yönlendirmez mi? Sanki o zamana bıraksak daha doğru gibi geliyor. Yine de emin değilim...
SMA Gold nedir ? İlk kez duyuyorum.
Mama canim. Anne sutune en yakin mama sma.
Canim normal dogum yapmis biri olarak soyleyebilecegim kesinlikle cok kolay. Bebegin uzun sure kanalda beklemesi cok dusuk bir olasilik zaten rahim kasilip bebek itiliyor her saniye kontroldesin ve dogum anina kadar nstye baglisin bebegin kalp atislari surekli takipte, aksi bir durumda gerekli mudahaleler yapiliyor. Eger herseyiniz normal gidiyorsa kesinlikle aksi bir dogumu tercih etmeyin. İnanin dogumhaneden yuruyerek ciktim. İyi dusunun iyi olsun.
cnm bende de korku var. gerçi doktorum da rahatlattı saolsun ama yaşayan birine sormak daha iyi hissettiriyor. Ben çalışıyorum ve çok oturuyorum. düzenli yürüyüş yapamıyorum nefes egzersizi vs. başlamadım. sanki bunlar olmazsa normal doğum olmaz gibi düşünüyorum. insanlar neler neler yapıyor. beceremezsem drye yardım edemezsem die korkuyorum. bide daha önce i dr alttan muayene etmişti. o kadar zorlandım ki çok kastım. sen nasıl normal doğum yapcan fln demişti. bilinç altıma o mu yerleşti ne anlamıyorum ki
http://minirome.com/golden-goat-keci-sutu-bazli-beslenme-urunu-1 kızlar mamadan bahsetmişsnz de biz ekim anneleri olarak buna baktk çoğumuz...ben almaya karar verirsem bitane bundan alrm sanırım. . Bi bakın bayağı kaliteli bir mama imiş :) inşallah 1 kere bile ihtiyacmz olmaz hadi bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?