- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.681
Tecrübe konuşuyor diyorsun, boynumuz kıldan ince o zaman :)Bu mamayi inek sutune alerjisi olan bebelere veriyolar diye hatirliyorum. Ben sahsen sma yi cok begenmistim ilk kizimda ve doktorun onerdigi mama da smaydi. Anne sutune en yakin ve hazmi kolay bir mamaydi.
Estagfirullah canim deneyip memnun kaldim cogu annede bu mamayi tercih ediyor. Aslinda annelerden cok bebeler neyi begenerek iciyorsa o tercih sebebi oluyor:) her bebek her mamayi sevmiyor deneyerek buluyoruz iste.Tecrübe konuşuyor diyorsun, boynumuz kıldan ince o zaman :)
Kizlar ayip olmazsa bise sorcam iliski konusunda ne alemdesiniz yani tamammi devammi doktorada sormaya utaniyorum hic doktoruna sorun varmi
Kizlar ayip olmazsa bise sorcam iliski konusunda ne alemdesiniz yani tamammi devammi doktorada sormaya utaniyorum hic doktoruna sorun varmi
doğuma 1 ay kala ilişki bırakılıyor dedi benim doktorum
benim ilk öğrendiğim ay isteksizlik oldu onun dışında tabi daha dikkat ederek bugüne kadar ilişki konusunda kendimizi kısıtlamadık, belki de çok şükür sorunsuz bir hamilelik geçirdiğim için rahatımdır. doktora geçen hafta sordum kanaman olmadığı sürece hiçbir sıkıntı yok devam edebilirsiniz dedi. sen yine de doktoruna sor bence utanmana gerek yok çok normal bir şey bu :)Kizlar ayip olmazsa bise sorcam iliski konusunda ne alemdesiniz yani tamammi devammi doktorada sormaya utaniyorum hic doktoruna sorun varmi
Canim inan ilk dogumda bende ne nefes egzersizi ne yuruyus hicbirsey yapmadim. Cokta kolay bir dogum oldu. Doktorun cati muayenesi yaptiginda canim o kadar acimisti ki ama doktorum hic ona bakarak yorum yapmadi dedi ki dogum aninda gelip parmaklasalar diye yalvaricaksin dedi kendisi biraz kalendermesreptir agzida bozukama tam benlik gercektende dogum aninda alttan kontrol ettikce rahatliyordum. İkinma durumu da soyle oluyor nefesle falan alakasi yok. Dogumhanede doktor seni yonlendiriyor sanci vurdukca ikin diyor 3. Sancida cikti benim bebis. Sonrasi tarif edilemez bir rahatlik
canım benim de öyle oluyordu yavaş yürümek gerekiyormuş ve doktorum yürüyüş yaparken 20 dk da bir dinlen mutlaka dedi. Bende öyle yapıyorum rahat oluyorbenim hafta sonu istirahatteyken gayet normal.
ne zaman işe geliyorum akşamına balina gibi ayaklarım
sizler yürüyüşü ne yapıyorsunuz?
dün yürüyelim dedik yarım saatta karnım toparlandı sanki gerildi bi. bende geri döndüm.
cnm bende de korku var. gerçi doktorum da rahatlattı saolsun ama yaşayan birine sormak daha iyi hissettiriyor. Ben çalışıyorum ve çok oturuyorum. düzenli yürüyüş yapamıyorum nefes egzersizi vs. başlamadım. sanki bunlar olmazsa normal doğum olmaz gibi düşünüyorum. insanlar neler neler yapıyor. beceremezsem drye yardım edemezsem die korkuyorum. bide daha önce i dr alttan muayene etmişti. o kadar zorlandım ki çok kastım. sen nasıl normal doğum yapcan fln demişti. bilinç altıma o mu yerleşti ne anlamıyorum ki
Kızlar bu arada perşembe günü A101 de bebek nevresimleri olacakmış.Almak isteyenlere duyurulur
Bana sankincasi yok dediler ama benim eşim korkuyorKizlar ayip olmazsa bise sorcam iliski konusunda ne alemdesiniz yani tamammi devammi doktorada sormaya utaniyorum hic doktoruna sorun varmi
Ben doktoruma bu konuyu daha önce sormuştum kanama ve kasıkta Ağrı olmadığı sürece problem yok Demişti ama benim hamileliğin başından beri eşim pek istemiyor bana bakınca bebeğimiz aklına geliyormuş yani en son ne zaman ilişkiye girdik hatırlamıyorum bileKizlar ayip olmazsa bise sorcam iliski konusunda ne alemdesiniz yani tamammi devammi doktorada sormaya utaniyorum hic doktoruna sorun varmi
Canım ya vallahi aynı durumdayızBen doktoruma bu konuyu daha önce sormuştum kanama ve kasıkta Ağrı olmadığı sürece problem yok Demişti ama benim hamileliğin başından beri eşim pek istemiyor bana bakınca bebeğimiz aklına geliyormuş yani en son ne zaman ilişkiye girdik hatırlamıyorum bile
Ben 37. Haftadan sonra daha da hizlandiriyorum calismalari. Dogumda kolay oluyor
Canım ya vallahi aynı durumdayız
valla bizde de durum normal. doktorumuz bi kısıtlama getirmedi başından beri normal devam ediyor...Ben doktoruma bu konuyu daha önce sormuştum kanama ve kasıkta Ağrı olmadığı sürece problem yok Demişti ama benim hamileliğin başından beri eşim pek istemiyor bana bakınca bebeğimiz aklına geliyormuş yani en son ne zaman ilişkiye girdik hatırlamıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?