- 15 Ekim 2014
- 468
- 767
- 103
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.701
Ilk zamanlar bu duruma kafamı takıyordum eşim benden soğuyacak diye ama öyle bişey olmadı çok şükür lohusalığın geçene kadar bekliycez diyoCanım ya vallahi aynı durumdayız
Daha yapmadım hepsi ayrı ayrı duruyor.cam şişe 3 tl püskül ve tül çokçok ucuzdu birtane örnek yapıp resmi eklerimCanım aldıklarının resimlerini ve fiyatlarını yazabilir misin? Bende almak istiyorum da fikre ihtiyacım var
Ya bu benimde en çok düşündüğüm konulardanMerhaba kızlar kendimi recep ivedik gibi hissediyorum oturdugum yerde kuaför yok göbekten bikini bölgesini göremiyorum aynanın karşısında denedim oda olmadı jilette istemiyorum yarım yamalak oluyor 2 günde çıkıyor napıcam ben siz nasıl yapıyorsunuz acep
Canım gözönünde bulunduracam, bebelerin keyfi mutluluğu herseyden önemli :) inşallah gerek kalmaz da :)Estagfirullah canim deneyip memnun kaldim cogu annede bu mamayi tercih ediyor. Aslinda annelerden cok bebeler neyi begenerek iciyorsa o tercih sebebi oluyor:) her bebek her mamayi sevmiyor deneyerek buluyoruz iste.
Nolcak bizim halimiz dogumada örük yapar gideriz artıkYa bu benimde en çok düşündüğüm konulardanDaha önce makine kullanıyordum şimdi mümkün değil napıcam bilmiyorum. Genelde çoğu hamileler kuaföre gidiyor ama ben onu da yapamam sanırım hem daha önce ağda kullanmamış biri için hamilelikte kullanılmasını kuaför olan bir arkadaşım pek önermiyoruz demişti.
Biz bırakalı 1 ay olcak sanirim ama bende enfeksiyon cikmısti o esnada canim baya acıdıģı için biraktıkKizlar ayip olmazsa bise sorcam iliski konusunda ne alemdesiniz yani tamammi devammi doktorada sormaya utaniyorum hic doktoruna sorun varmi
Bizde de durum ayni :)Ben doktoruma bu konuyu daha önce sormuştum kanama ve kasıkta Ağrı olmadığı sürece problem yok Demişti ama benim hamileliğin başından beri eşim pek istemiyor bana bakınca bebeğimiz aklına geliyormuş yani en son ne zaman ilişkiye girdik hatırlamıyorum bile
Canım ya vallahi aynı durumdayız
Hahaha hiç güleceğim yoktuNolcak bizim halimiz dogumada örük yapar gideriz artık
Geciyorum aynanin karsisina epilatör makinasiyla cart curt götürüyorum walaMerhaba kızlar kendimi recep ivedik gibi hissediyorum oturdugum yerde kuaför yok göbekten bikini bölgesini göremiyorum aynanın karşısında denedim oda olmadı jilette istemiyorum yarım yamalak oluyor 2 günde çıkıyor napıcam ben siz nasıl yapıyorsunuz acep
Ben epidural olmustum ilk dogumumda gerckten hicbisey anlamadm yanimdakiler biseyler soruyodu sohbet edioduk ne zaman baslicak dedim bebegi cikartiyolar suanda dedii o an sesini duydum zaten cok kisa bi surede basladgni bile anlamadm yani :)canım belden yapılan iğne hissedilmiyormuş hiç...korkma yani...sen anlamıyormuşsun bile...
bazı arkadaşlar kesildiklerini hissedecekleri korkuusyla uyuştuklarını da anlamadıkları için, canım acıyor hissediyorum demişler ameliyat başlarken, ama doktorlar genelde kestik bile bir şey hissetmiyorsun deyip gülmüşler böyle söylemelerine:))
ben bacaklar koltuk altı epilatör de malum bölge için maalesef kuaföre gidiyorum..Geciyorum aynanin karsisina epilatör makinasiyla cart curt götürüyorum wala
Bende aynı şekilde soğukluk olacak diye korktum ama eşimin ilgisi ve sevgisi her geçen gün arttıkça korkumunda yersiz olduğunu anladim. Bide biz bebek için coook bekledik sanırım o yüzden bir çekince var onda. Ne yapalım lohusalik bitene kadar sıkıcaz dişimiziIlk zamanlar bu duruma kafamı takıyordum eşim benden soğuyacak diye ama öyle bişey olmadı çok şükür lohusalığın geçene kadar bekliycez diyo
Ya bu benimde en çok düşündüğüm konulardanDaha önce makine kullanıyordum şimdi mümkün değil napıcam bilmiyorum. Genelde çoğu hamileler kuaföre gidiyor ama ben onu da yapamam sanırım hem daha önce ağda kullanmamış biri için hamilelikte kullanılmasını kuaför olan bir arkadaşım pek önermiyoruz demişti.
Kisiden kisiye degisio canim. Benim 7 ayda dumduz oldu karnimOf ya dogumdan konusulmaya baslanmisbenim hemen hemen tüm arkadaslarim normal dogum yaptı hem de epiduralsiz. Ben kendime hic hic guvenmiyorum. Yalnizca bir tanesi sen de benim gibi cok korkuyorsan gir sezeryana ama hala 7 aylik karnim var dedi, bebegi 1,5 yasinda. Cok korkuyorum kizlar dogumdan.
bende aynı durumdayım.. jilet neden normal doğuma engel olsun ki anlamadım. genelde doktorlar jileti öneriyor diye biliyorum bende.. zaten o esnada doktorların bunu önemsemediğini duymuştum..Forumda konusu geçmişti. Hamileliğin son zamanında jilet yaparsanız normal doğum olmuyor diye. Buradaki bir arkadaşa doktoru söylemiş anladığıma göre. Bir bilgisi olan var mı? Ben de jilet kullanıyorum....Önceden de hiç ağda yaptırmadım, gitmeyi düşünüyordum ama kuaför niye önermiyoruz demiş acaba?
Merhaba kızlar kendimi recep ivedik gibi hissediyorum oturdugum yerde kuaför yok göbekten bikini bölgesini göremiyorum aynanın karşısında denedim oda olmadı jilette istemiyorum yarım yamalak oluyor 2 günde çıkıyor napıcam ben siz nasıl yapıyorsunuz acep
Bana da hipp i onermistti doktor ve hep onu kullandm bnde cok memnunum yine gerek duysam onu kullanirimBu mamayi inek sutune alerjisi olan bebelere veriyolar diye hatirliyorum. Ben sahsen sma yi cok begenmistim ilk kizimda ve doktorun onerdigi mama da smaydi. Anne sutune en yakin ve hazmi kolay bir mamaydi.
Kuaför yani ağda şundan dolayı önerilmiyor; ağda zaten tüyleri bir anda çekip acıtan birşey ve hamilelikte daha da hassas oluyormuş genital bölge. Bazı yerlerden okuduğum kadarıyla çoğu doktor tüylerin makasla kısaltılmasını öneriyormuş. Az önce de şunu bir yerde okudum: Ağda bayanlar için büyük bir rahatlık ve temizlik duygusunu beraberinde getirdiği için anne adayları içinde bir sorun teşkil etmemektedir. Ancak bazı ekstreme durumlar olabilmektedir. Bunlara engel olabilmek için anne cildinin alerjik reaksiyonlarını bilmelidir. Ya da bir kan dolaşımı sorunu yaşıyorsa anne adayı bu ürünü kullanmadan önce doktoru ile fikir alışverişinde bulunmalıdır.Forumda konusu geçmişti. Hamileliğin son zamanında jilet yaparsanız normal doğum olmuyor diye. Buradaki bir arkadaşa doktoru söylemiş anladığıma göre. Bir bilgisi olan var mı? Ben de jilet kullanıyorum....Önceden de hiç ağda yaptırmadım, gitmeyi düşünüyordum ama kuaför niye önermiyoruz demiş acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?