2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba kızlar kendimi recep ivedik gibi hissediyorum oturdugum yerde kuaför yok göbekten bikini bölgesini göremiyorum aynanın karşısında denedim oda olmadı jilette istemiyorum yarım yamalak oluyor 2 günde çıkıyor napıcam ben siz nasıl yapıyorsunuz acep

Ya bu benimde en çok düşündüğüm konulardan Daha önce makine kullanıyordum şimdi mümkün değil napıcam bilmiyorum. Genelde çoğu hamileler kuaföre gidiyor ama ben onu da yapamam sanırım hem daha önce ağda kullanmamış biri için hamilelikte kullanılmasını kuaför olan bir arkadaşım pek önermiyoruz demişti.

Estagfirullah canim deneyip memnun kaldim cogu annede bu mamayi tercih ediyor. Aslinda annelerden cok bebeler neyi begenerek iciyorsa o tercih sebebi oluyor:) her bebek her mamayi sevmiyor deneyerek buluyoruz iste.
Canım gözönünde bulunduracam, bebelerin keyfi mutluluğu herseyden önemli :) inşallah gerek kalmaz da :)

Nolcak bizim halimiz dogumada örük yapar gideriz artık

Kizlar ayip olmazsa bise sorcam iliski konusunda ne alemdesiniz yani tamammi devammi doktorada sormaya utaniyorum hic doktoruna sorun varmi
Biz bırakalı 1 ay olcak sanirim ama bende enfeksiyon cikmısti o esnada canim baya acıdıģı için biraktık

Bizde de durum ayni :)
Canım ya vallahi aynı durumdayız

Nolcak bizim halimiz dogumada örük yapar gideriz artık
Hahaha hiç güleceğim yoktu Valla biraz araştırma yapmıştım ne yapabilirim bu konuda diye. Bi doktorun sitesine de k geldim bunun çok da önemli olmadığını doktorun o Esnada bunu hiç önemsemeyeceğini yazmıştı.

Kızlar emzirme önlüğü , emzirme yastığı gerekli mi ?
Şimdi düşünüyorum da dışarıda emzirmek zor olacak.Emzirme atleti şart bu durumda , üzerimizde önü rahatça açılan gömlek tarzı bir giysi olmalı.Şimdiden bunları düşünüyorum.

Hatta emzirme atletinin ( bluz gibi olursa ) emzirme sütyeninden daha kulllanışlı olabileceğini de düşünüyorum.
Emzirme sütyeni de yazın daha rahat olabilir, kullanmadım,bilmiyorum sadece tahmin yürüttüm.

Geciyorum aynanin karsisina epilatör makinasiyla cart curt götürüyorum wala

Ben epidural olmustum ilk dogumumda gerckten hicbisey anlamadm yanimdakiler biseyler soruyodu sohbet edioduk ne zaman baslicak dedim bebegi cikartiyolar suanda dedii o an sesini duydum zaten cok kisa bi surede basladgni bile anlamadm yani :)

Ilk zamanlar bu duruma kafamı takıyordum eşim benden soğuyacak diye ama öyle bişey olmadı çok şükür lohusalığın geçene kadar bekliycez diyo
Bende aynı şekilde soğukluk olacak diye korktum ama eşimin ilgisi ve sevgisi her geçen gün arttıkça korkumunda yersiz olduğunu anladim. Bide biz bebek için coook bekledik sanırım o yüzden bir çekince var onda. Ne yapalım lohusalik bitene kadar sıkıcaz dişimizi

Forumda konusu geçmişti. Hamileliğin son zamanında jilet yaparsanız normal doğum olmuyor diye. Buradaki bir arkadaşa doktoru söylemiş anladığıma göre. Bir bilgisi olan var mı? Ben de jilet kullanıyorum....Önceden de hiç ağda yaptırmadım, gitmeyi düşünüyordum ama kuaför niye önermiyoruz demiş acaba?

Kisiden kisiye degisio canim. Benim 7 ayda dumduz oldu karnim

bende aynı durumdayım.. jilet neden normal doğuma engel olsun ki anlamadım. genelde doktorlar jileti öneriyor diye biliyorum bende.. zaten o esnada doktorların bunu önemsemediğini duymuştum..

ben özel bölge için kuaföre gidiyorum 10 dakikada aklanıp paklanıp çıkıyorum

Bu mamayi inek sutune alerjisi olan bebelere veriyolar diye hatirliyorum. Ben sahsen sma yi cok begenmistim ilk kizimda ve doktorun onerdigi mama da smaydi. Anne sutune en yakin ve hazmi kolay bir mamaydi.
Bana da hipp i onermistti doktor ve hep onu kullandm bnde cok memnunum yine gerek duysam onu kullanirim

Kuaför yani ağda şundan dolayı önerilmiyor; ağda zaten tüyleri bir anda çekip acıtan birşey ve hamilelikte daha da hassas oluyormuş genital bölge. Bazı yerlerden okuduğum kadarıyla çoğu doktor tüylerin makasla kısaltılmasını öneriyormuş. Az önce de şunu bir yerde okudum: Ağda bayanlar için büyük bir rahatlık ve temizlik duygusunu beraberinde getirdiği için anne adayları içinde bir sorun teşkil etmemektedir. Ancak bazı ekstreme durumlar olabilmektedir. Bunlara engel olabilmek için anne cildinin alerjik reaksiyonlarını bilmelidir. Ya da bir kan dolaşımı sorunu yaşıyorsa anne adayı bu ürünü kullanmadan önce doktoru ile fikir alışverişinde bulunmalıdır.

Bunun dışında bir sorun yoksa hamile olan bayanlarda ağda kullanımı için tavsiye edilmeyen bölgeler vardır. Bunlar karın bölgesi ve kasık bölgesidir. Bu dönemde annenin kasıkları ve karnı direk bebek iletişimi ve hassasiyet bakımından duyarlı alandır.

Annenin bebeğini düşünerek bu bölgelere uygulama yapmaması gerekmektedir. Ancak bunun dışındaki bölgelere alerjik bir durum ya da kan dolaşımı sorunu yoksa uygulama rahatlıkla yapılabilmekte ve yine başarılı sonuçlara varılmaktadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…