2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
evet dr bana demisti sakin jilet kullanma enfeksiyon yapiyo diye yasak 36 haftadan sonra

ben emzirme yastigi aldim burda cok oneriyolar

evet dr bana demisti sakin jilet kullanma enfeksiyon yapiyo diye yasak 36 haftadan sonra
gerçekten mi ilk defa duyuyorum kızlar ne alaka bi ağda için doğumu tetikliyor yapptırmayın diyolar şimdide jiletmi öyle yapıyormuş ben şimdilik ağda yapıyorum ama aniden sancı tutarsa ne yapıcaz pekiiiii

yuruyus konusunda 20 dk 3o dk yuruyus yapilmasi lazim 30 dk cikmamak lazim dedi dr 40 dk zararmis kilo kaybina yol aciyomus

dr agdanin hic bi zarari yok dedi jilet daha kotuymus verdikleri butun kitapciklarda sakin kullanmayin yaziyo bastan uyariyolar vardir bi bildikleri

İnsallah, biz dogumu konusuyoruz cunku ilkinide bu doktorda dogurdum neler yasayacagimi biliyorum o yuzden sorun olmuyor:)

Reactions: GCA
Bu mamayi inek sutune alerjisi olan bebelere veriyolar diye hatirliyorum. Ben sahsen sma yi cok begenmistim ilk kizimda ve doktorun onerdigi mama da smaydi. Anne sutune en yakin ve hazmi kolay bir mamaydi.
Aynen öyle normal bi zamanda normal bi bebeğin kullanacağı bi mama değil bu, ama tabi çok kaliteli o ayrı.. Sma candır normal bebeklere 3 sene eczanede çalıştım, eminim bu sebeple :)

Kizlar ayip olmazsa bise sorcam iliski konusunda ne alemdesiniz yani tamammi devammi doktorada sormaya utaniyorum hic doktoruna sorun varmi
Tammm gaz olamasada devam :) şahsen rahat hareket edip istenilen her pozisyon alınamadığı için, normal zamanlardaki gibi rahat hissedemiyorum, gerek vücut kitlesi, gerek vücut kıvraklığı açısından :)

Hadi canimmm ayy çok ilginç yaa :) 2 bayramdan sonra doktor kontrolum var o zaman doktoruma bir sorayim o hangisini tavsiye edecek bakalim :/

Senin bebiş kaç kg şuan :)
geçen hafta 2310 du çok almasa bari yoksa normal doğum istiyorum zor geçecek

Allah yardımcınız olsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…