- 29 Aralık 2007
- 646
- 947
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #36.881
Ellerine sağlık canım pek hoş olmuşlar üstlerindeki tüller hazır. Sanırım üç rengi sen birleştirdin, renklere bayıldım
Bunlara ba-yıl-dım.Benim sekerler de boyle bakip bakip guluyorum yavv
Bunlara ba-yıl-dım.
Ne kadar sevimli olmuşlar, insanın evde besleyesi geliyor çoook tatlı olmuşlar.
Ay bunlar çok şeker ama yaaa bayıldimmmmmBenim sekerler de boyle bakip bakip guluyorum yavv
Ay bunlar çok şeker ama yaaa bayıldimmmmm
yarın 32 haftamız doluyor nihayet :)
şimdi ben çalışabilir raporu alıp bayram sonu pazartesi ayrılış yapıcam.
peki raporda ne demesi gerek?
28inde ayrılabilir mi yazacak. 5 haftayı aktarması uygun mu yazacak.
28inde tekrar rapor alıp calışmayacak diye onu vermem gerekir mi?
Bence takilma kotu yazan seylere cunku cok var benim tanidigim akrep burcu yakinlarim okadar iyilerki sadece cok hirsli oluyorlar hakkini sonuna kadar savunuyorlar benimkide akrep olucak kısmet olursa hersey yetistirmede bitiyor benceMesajimda da karisiklik olmus
Akrep burcu erkekleri hakkinda ne dusunuyorsunuz bebegim galiba akrep olacak ve iyi seyler duymadim
Ben Elmas Şekerleme diye bir siteden söyledim , henüz gelmedi.Kızlar ya ben çikolatayı hacışeriften yaptırcam ancak hala magnet, sabun ya da kolanyayı nereden sipariş edeyim bilmiyorum. İnternetten sipariş edenleriniz var mı? Bu konuda yardıma ihtiyacım var. Bir de sade kırmızı bir taç takmak istiyorum ama nette baktıklarım çok abartı geliyor. Sadece bir taç alanınız var mı
895 e aldim canim... link atamadim arama bölümüne 4 moms mamaroo yazarsan diger modelleri otomatik olarak elersinBaktım da şimdi siteye bir kaç çeşit var? 800,900 1200 küsura... Ne kadara aldınız siz
Hangi siteden ben dün markofoniden baktım 1 beden ve 2beden arasında çok da kg farkı yok sanki? Sizinki daha mı hesaplıya geliyor?Eki Görüntüle 1633670 Eki Görüntüle 1633671
Günde 10 tanemiiiiii
Bu bebeklerin cis kakadan baska işi yokmu.peki sonrasında ne alcaz canim ya .bu yenidogan sadece bir iki haftaligina mi kullanilir
Ben şimdi baktım da Prima'nın 0-1 ve 2bedenlerinde göbek bağı oyuntusu zaten oluyormuş.Kızlar ben 1 numara bez aldım.Prima Premium Care , bel oyuğuna falan hiç dikkat etmedim.Yenidoğanlarınki ayrı mı oluyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?