2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
yarın 32 haftamız doluyor nihayet :)
şimdi ben çalışabilir raporu alıp bayram sonu pazartesi ayrılış yapıcam.
peki raporda ne demesi gerek?
28inde ayrılabilir mi yazacak. 5 haftayı aktarması uygun mu yazacak.
28inde tekrar rapor alıp calışmayacak diye onu vermem gerekir mi?

Mesajimda da karisiklik olmus
Akrep burcu erkekleri hakkinda ne dusunuyorsunuz bebegim galiba akrep olacak ve iyi seyler duymadim

Şimdi alacağın raporda .. tarihten .... tarihine kadar çalışabilir yazacak , sen kaç hafta sonra bozacaksan raporunu o tarihte çalışamaz raporu alacaksınız ve çalıştığın haftayı doğumdan sonraya aktaracaklar..

Mesajimda da karisiklik olmus
Akrep burcu erkekleri hakkinda ne dusunuyorsunuz bebegim galiba akrep olacak ve iyi seyler duymadim
Bence takilma kotu yazan seylere cunku cok var benim tanidigim akrep burcu yakinlarim okadar iyilerki sadece cok hirsli oluyorlar hakkini sonuna kadar savunuyorlar benimkide akrep olucak kısmet olursa hersey yetistirmede bitiyor bence

Ben Elmas Şekerleme diye bir siteden söyledim , henüz gelmedi.

kızlaar bu hafta hiç geçmedi ya. doktor kontrolümüzün olduğu haftalar daha zor geçiyo sanki
bayram haftası bizim şirket tatil yapmadı hevesim kursağımda kaldı

akşam misafirim var, yarın akşamda misafir var, cuma da inşallah beşiğimiz gelecek, h.sonu odamızı da yollarlarsaaa

ekimin ortasını görseydik, yavaş yavaş doğumlar da başlar. Eşim dalga geçio sancın gelince de telefon elinde arkadaşlarına yazar mısın acaba die

Günde 10 tanemiiiiii
Bu bebeklerin cis kakadan baska işi yokmu.peki sonrasında ne alcaz canim ya .bu yenidogan sadece bir iki haftaligina mi kullanilir

Belki 10 taneyi bile gecebilir gunde:) kizimin altini temizleyip emziriyordum ben emzirirken bi yandan yine miciyodu:) birde kiz bebek olunca bez konusu daha hassas oluyor bir kere cis yapsa degistiriyordum ben:)

Sonra kilosuna gore bir ust bedeni alacaksin ama bezleri fazla stok yapmayin her bebegin kilo gelisimi farkli oluyor cunku.

Kızlar ben 1 numara bez aldım.Prima Premium Care , bel oyuğuna falan hiç dikkat etmedim.Yenidoğanlarınki ayrı mı oluyor ?

Kızlar bu arada n11.com da Prima Premium Care kampanyalı satan bir yer buldum. Bu 2 bedeni 3-6 kilo bebekler için. 2 adet 90'lıpaket
2 adet Prima Bebek Bezi Premium Care 2 Beden Mini Mega Paket 90 Adet 77,99tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…