2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
zzzzynpppp
Benim 2010 yılında çalıştığım okulda , aday öğretmenken ücretsiz izne ayrılan bir öğretmen arkadaş vardı.Adaylığın geç kalkar sadece değişiklik olmadıysa yasada.Onun öyle olmuştu en azından.

Tamam, doğru hatırlamışım demek ki ; ama Şubat tatilinden dolayı zaten bir işe yaramayacak sanırım.

Aynen öyle. Bir de 30 ekimin tatil olacağı secim tatiliyle birlestirilecegi falan söyleniyor, eger oyle olursa 2 gün daha eksiliyor. En güzeli 32. Haftada kendini fazla yormadan izne ayrılmak

Yarım gün calisanin bebeği bebek değil mi karni acikmiyor mu? Saçma. Ben 9 da is başı yapıp 2de bırakıyorum işi yarım saat de yol var. Öyle bir ayirim haksızlık olur.
Bende senin gibi dusunuyorum bazi mudurlerde sut izni vermiyor.bn buyuk ihtimal 2.donem ucretsiz izne ayrilcam...sendemi pazartesi ayriliyorsun izne

@ysmc yok.canim cok sukur sikyetim.yoktu, boyle bisi yapacagini soylememisti zaten,orda ogrendim.bebege zarar veren bisi degilki, cubukla aliyor 1 saniyede falan.
turkiyede yasamiyorum, tam.olarak kulturmu deniyor bilmem ama su kulak cubugu gibi bisiyle aldi.

ne guzel her yil yaptiriyormussun, keske yaptirabilsek

canim bebek dogum kanalindan gcerken bakteri,mantar vs bebege bulasmasin diye.
sonuc temiz cikarsa sorun degil amma mesela mantar varsa tedavi ediyolar ,temizliyolar kanali ki bebise gecmesin.

13. haftada smear testi yapılmıştı, temiz çıkmıştı acaba tekrar böyle bir test yaptırmak gerekir mi?

Kızlarbugün miniromede 175tl üzerine 30tl indirimin son günü, ben çoğu ihtiyacımı tamamladım sayılır fiyatlar uygun bir bakın arzu ederseniz

Ay ben de bugün öğlen uyudum. Bi kalktım canım mandalina çekiyo. Vitaminsiz kaldı vücudum,alarm verdi heralde:)

bende deli gibi mandalina yiyorum en çokta grip salgını yayılıyo malesef vücut direnci artsın diye

Ay ben de bugün öğlen uyudum. Bi kalktım canım mandalina çekiyo. Vitaminsiz kaldı vücudum,alarm verdi heralde:)

bende deli gibi mandalina yiyorum en çokta grip salgını yayılıyo malesef vücut direnci artsın diye

Neyseki kendimiz için çok mantıklı bir şey tuketiyormusuz :) çok şükür.
Zaten kansızim olabildiğince az cay içmeye çalışıyorum, c vitamini kansızlığı da önlüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…