- 8 Ocak 2011
- 2.412
- 3.133
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.041
Tamam, doğru hatırlamışım demek ki ; ama Şubat tatilinden dolayı zaten bir işe yaramayacak sanırım.Evet canım erken doğum olursa iznin kullanmadigin kısmı aktariliyor dogum sonrasına artik.
Tamam, doğru hatırlamışım demek ki ; ama Şubat tatilinden dolayı zaten bir işe yaramayacak sanırım.
Bende senin gibi dusunuyorum bazi mudurlerde sut izni vermiyor.bn buyuk ihtimal 2.donem ucretsiz izne ayrilcam...sendemi pazartesi ayriliyorsun izneYarım gün calisanin bebeği bebek değil mi karni acikmiyor mu? Saçma. Ben 9 da is başı yapıp 2de bırakıyorum işi yarım saat de yol var. Öyle bir ayirim haksızlık olur.
Bende senin gibi dusunuyorum bazi mudurlerde sut izni vermiyor.bn buyuk ihtimal 2.donem ucretsiz izne ayrilcam...sendemi pazartesi ayriliyorsun izne
Evet izne ayrilabiliyor ama adayligi 1 yil gec kalkiyorzzzzynpppp
Benim 2010 yılında çalıştığım okulda , aday öğretmenken ücretsiz izne ayrılan bir öğretmen arkadaş vardı.Adaylığın geç kalkar sadece değişiklik olmadıysa yasada.Onun öyle olmuştu en azından.
Okula birde dilekce yazmak lazimmis.birde arkadasim dediki dilekcene erken dogum olmasi hakinde dogum oncesi iznimin dogum sonrasina aktarilmasini istiyorum yaz dediBen çarşamba izne ayriliyorum. Çarşamba gününe kadar da rapor alacağım.
Okula birde dilekce yazmak lazimmis.birde arkadasim dediki dilekcene erken dogum olmasi hakinde dogum oncesi iznimin dogum sonrasina aktarilmasini istiyorum yaz dedi
Ay o ne
Ben de bilmiyordum bunu, hepimiz yazalım.Okula birde dilekce yazmak lazimmis.birde arkadasim dediki dilekcene erken dogum olmasi hakinde dogum oncesi iznimin dogum sonrasina aktarilmasini istiyorum yaz dedi
canim bebek dogum kanalindan gcerken bakteri,mantar vs bebege bulasmasin diye.
sonuc temiz cikarsa sorun degil amma mesela mantar varsa tedavi ediyolar ,temizliyolar kanali ki bebise gecmesin.
Ben de bilmiyordum bunu, hepimiz yazalım.
Ay ben de bugün öğlen uyudum. Bi kalktım canım mandalina çekiyo. Vitaminsiz kaldı vücudum,alarm verdi heralde:)Merhaba kızlar, bu ara midemi de bastırdığı için mandalina çok tüketmeye başladım. Zararlı mi acaba diye düşünüp bir şeyler okudum. Zararlı değil aksine hamilelikte çok yararlaymış, folik asit, c vitamini, kalsiyum, potasyum, magnezyum içeriyormus. Haberiniz olsun.
bende deli gibi mandalina yiyorum en çokta grip salgını yayılıyo malesef vücut direnci artsın diyeMerhaba kızlar, bu ara midemi de bastırdığı için mandalina çok tüketmeye başladım. Zararlı mi acaba diye düşünüp bir şeyler okudum. Zararlı değil aksine hamilelikte çok yararlaymış, folik asit, c vitamini, kalsiyum, potasyum, magnezyum içeriyormus. Haberiniz olsun.
Ay ben de bugün öğlen uyudum. Bi kalktım canım mandalina çekiyo. Vitaminsiz kaldı vücudum,alarm verdi heralde:)
bende deli gibi mandalina yiyorum en çokta grip salgını yayılıyo malesef vücut direnci artsın diye
Neyseki kendimiz için çok mantıklı bir şey tuketiyormusuz :) çok şükür.
Zaten kansızim olabildiğince az cay içmeye çalışıyorum, c vitamini kansızlığı da önlüyor.
Bende ayniyimmmm cuma gunu doktor randevum var iple cekiyorum vallahi....bebeklerimize yarasın yeter benimki bu haftalarda sanki karnımdan cıkacakmış gibi geriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?