2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın annecikler ben bu sabah rüyamda bebisimi kucağıma aldim Ayy o ne guzel bir duyguydu ya rüya da bile olsa Rabbim hayirlisiyla gercegini yasamayi hepimize nasip etsin... bu arada okullar da aciliyor yarin gidecegim sadece bir hafta ama o bile gizumde büyüyor 37 ye kadar dayanabilen arkadaslari tebrik ediyorum valla. Ben cok az kilo almama ragmen cok agirlastim asagiya asagiya cekiyolar sanki beni...

sali da Allah kismet ederse ben ayrilacam canim

Evet canım ben de öğretmenim. Ben ücretsiz izin alamam borclar var ve tek öğretmen maaşı yetersiz kalıyor maalesef. Yoksa ben de iki seneyi bebegimle geçirmeyi isterdim. Şimdi kendimi zorlayip 5 hafta calisip en azından subata kadar iznimi uzatmak istiyorum. Gerci cogu Şubat tatine denk gelecek bu da mantikli mi bilmiyorum. Bir de ogrencilerimin 1 ayini calip sonra da tam okula bana alistirmisken ben gidiyorum demek vicdani olarak rahatsız ediyor beni. Cok karışık kafam.

Doğum izni bittikten sonra heyet raporu alayim diyorum ama her hastanede vermiyormus kolay kolay.

Daha dogurmadan strese girdim bu konuda.

Öğretmen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Aday öğretmenlik süresi dolmadan ücretsiz izin alınabiliyor mu? 1yıl İzne ayrılıp tekrar dönmek istiyorum. Aday Öğretmenken böyle bir hakkım var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

Oylemiymis ya bende cariofix yada pebble alicaktim, olmazsa ustune baska bir kilif daha takariz, maxicoside varsa diger markalarda da vardir herhalde demi

Öylemiymis ya ben hamileligimin 3.ayindan sonra sogan sarimsak yedim baya, hani diyorlar ya anne ne yerse bebek onun tadina alisiyor diye, süt icinde aroma olsun diye yemege devam o zaman ama hem eslere yazik, hemde gelen misafirlere

Ben de ayni senin durumdaydim canim kafam allak bullak olmuştu en sonunda kararimi verdi. 5 hafta calisip bunun ancak 3 haftasini aktarabiliyoruz ya 15 tatile denk geldigi icin bu da bana mantıklı gelmedi
Bir de dedigin gibi bir ay calisip birakmak vicdani olarak beni rahatsız edecekti ve hic adapte olamiycktm. Sonuc olarak 32 de birakmaya karar verdim ve iyikide oyle yapmışım diyorum kafam cok rahat su an. Subat tatilinden sonra da heyet raporu alicm bir ay benim doktor veriyomus..

Sanırım ben de öyle yapacağım. Çocukların hakkina girmek istemiyorum hiç. Bir de benim öğrencilerim anasınıfı. Ogretmenlerine cok baglaniyorlar yani. Sanırım en iyisi izne ayrilmam direkt baştan başka bir öğretmenle başlamaları. Heyet raporu alamazsam ne yaparim bilmiyorum. Köyde çalışıyorum süt iznini kullanmam da zor.

Allah yardimcin olsun canım ins alabilirsin heyet raporunu. Ben kendi memleketimdeyim annem var ablam var onlara güveniyorum birazda ondan bu kararı verdim. Ama senin birakacak kimsen yoksa dogumdan sonra o da zor bir durum olacak. Bence heyet raporu isini simdiden iyi arastir ona göre kararini ver. Evet öğrencilerimiz onemli ama kendi evladimiz da bakima muhtac olacak onun daha cok bize ihtiyaci olacak...

Ben ailemden uzaktayim maalesef. Lise okuyan bir kardeşim olduğu için annem yanıma da gelemez.off bilmiyorum ya.

Teşekkür ederim canım allah hepimizin yardımcısı olsun.

benim eşim sarımsak kokusundan nefret eder. resmen sarımsağa hasret yaşıyorum. arada yiyorum ama bu sefer de adam evden kaçıyor :)

yarın benim de işbaşı. bakalım ne kadar gidebileceğim

Oylemiymis ya bende cariofix yada pebble alicaktim, olmazsa ustune baska bir kilif daha takariz, maxicoside varsa diger markalarda da vardir herhalde demi
Kılıf hiç aklıma gelmemişti. Dur bi araştırayım bak. Eğer astarı yüzünden pahalı değilse kılıf alırım olur biter.

sali da Allah kismet ederse ben ayrilacam canim

Selam Kasım anneleri ben Aralık annesiyim kısmetse. Tecrübenizden faydalanmak için uğradım, umarım vakit ayırıp yardımcı olabilirsiniz. Devlet kurumunda sözleşmeli öğretmenim, izin hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Doğum izni nasıl hesaplanıyor, yıllık iznimden kalan 8 günüm var, bunu da önden eklemeyi düşünüyorum. Bu durumda nasıl hesap yapmalı ve izne hangi gün çıkmalıyım? 37. haftaya kadar çalışabiliyoruz sanırım, hangi günden itibaren dr izni gerekli? Bu iznin haftalık değil günlük verildiğini duydum ama tam anlamadım, bu konuda da aydınlanmaya ihtiyacım var. Anlayamadığım şeyler olursa başınızı ağrıtmaya devam edebilir miyim? şimdiden teşekkürler, hayırlı doğumlar dilerim

Bende yarin dogum iznine ayriliyorum.benim bransimda okul oncesi.bazi arkadaslar yarim gun calisana sut izni verilmiyor demisti ama bnce veriliyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…