- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 53
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.081
Ona takilma bence onemli olan bebegin sagligi onun gelisimi,bende cok kilo almadim gobegimde cok buyuk degil.banada leblebi yemis solucan gibi duruyosun diyenler var hic umrumda degil valla sende takilma boyle seylere.Kizlar sizin gobusunuzun buyuklugu ne durumda? Bana karnin cok cikmamis diyolar canim sıkılıyo
Ben de cogunlugunu 0-3ay aldim 56 oluyo dimi. Ben de kurutmaya atiyorum camasirlari, ipim var ama sermeye mecalim yok. Kuculurse daha da alamam ya. Normalde kendimizin kiyafetlerine bisey olmuyor ama bebisinkilere olur mu ya? Onden 1 tane yikayip denesem mi?
Ben usudüğüm zaman da çok geriliyor kendini sıcak tutmak ta fayda vatKarnım dün akşamdan bugün akşama kadar nasıl gergindi mahvetti beni. İki gün evi temizledik kocişle ondan mı oldu acaba.
Birde gece ne tarafıma yatsam karnım o tarafta yığılıp kalıyor sanki külçe gibi. Zorlanıyorum diğer tarafa dönmek için.
Doktora söyleyim belki magnezyum falan verir
Eki Görüntüle 1640896
Benimki bence cikacagi kadar cikti ama hem ben tombikoyum hem bebek tombiko.
Bizden kucuk gobek zor zaten mantiken
Ama gobek buyuklugu bir kistas degil ki, ne guzel demek az kiloyla ve orantili bir hamilelik gecirmissin.
98 kiloyumKiz sen ne guzelsin masallah. Hicte sisko falan degilsin bende sen yazinca dedim herhalde vincle kaldirmak lazim falan:)
98 kiloyum
Sen hem cok tatlisin hem yakini goremiyorsun, dogumdan sonra kopmayalim, bir dahaki hamilelikte bulusalim, bebelerin cinsiyeti ters olursa bebeleri kertelim, senden iyi kaynana bulamam cocuguma
Yok zarar verdiginden degil dedigin gibi hemen aliyor zaten , ama ben gebelikte pek yapildigini duymadim o yuzden ama bence iyi olmus bir sakincasi yok kontrol edilmis olur.Jadesilla yok.canim cok sukur sikyetim.yoktu, boyle bisi yapacagini soylememisti zaten,orda ogrendim.bebege zarar veren bisi degilki, cubukla aliyor 1 saniyede falan.
turkiyede yasamiyorum, tam.olarak kulturmu deniyor bilmem ama su kulak cubugu gibi bisiyle aldi.
ne guzel her yil yaptiriyormussun, keske yaptirabilsek
Benim her geçen gün karnım daha çok büyüyo ama bazılarının iç karnı geniş olurmuş o yüzden dıştan çok belli olmazmış. Bazılarının da dış karın geniş oluyo direk bakınca Kocaman bi göbüş çarpıyo gözeKizlar sizin gobusunuzun buyuklugu ne durumda? Bana karnin cok cikmamis diyolar canim sıkılıyo
Bakayım teşekkür ederimBir hızlıal.coma bir de happy.com a da bakabilirsiniz.
Genede ikisi en ucuz oluyor bebek bezinde.
Dogumdan once asla hatta meme ucuyla oynamak bile rahim kasilmasina sebep oluyor.İlk sutun kolastrum onu bebegin direk kendisi almali ilk asisi gibi dusun o yuzden bence sagmana gerek yok.icip pompa ile sagsak gerci kimi de pompa sutu azaltiyor diyor
Buda tontiş benden gelsin
Evet aynen smear testi, Kultur alindiginda hepsine bakiliyor saniyordum.Ok.Sizin bahsettiginiz test smear testi, kanser taramasi icin yapiliyor.vajinal kultur enf oldugunda aliniyor. Riskli gebeliklerde ayda bir alindigi zamanlar oluyor.
Amin canim, anliyorum.Benimde kizimda mide bulantim 10. Hafta basladi 16. Hafta bitti, bu erkekcanım eti ağzıma süremiyorum çıkarıyorum hemen ciğer filan diyolar pekmez diyolar aldım yiyemedim zorlayıncada çıkarıyorum ilk çocukta herşeyi yiyodum sıkıntı yoktu ama şimdi salçalı bile yiyemiyom soğana elimi süremiyom baharatların kokusu bile yetiyo düşünün halimi başına gelmeyen bilemez 2 inci de erkek ama çok farklı geçiyo son 1 ay rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah bu arada yürüyüş yasak sezaryanlıyım daha dikişlerim sızlıyor ve ayakta durduğum zaman beyine kan gitmiyomuş kansızlıktan rahim büyüdüğü için çok fazla kan ihtiyaç duyuyomuş uzanıp ayakları yüksek tutmam lazımmış rabbim hepimizin yardımcısı olsun aminn
Amin canim, anliyorum.Benimde kizimda 10. Hafta ile 16. Hafta arasinda mide bulantim oldu.Dedigin gibi bu erkek ondan mi bilmiyorum ama 5. Ayin sonuna kadar mide bulantim surdu birde bunda inanilmaz dercede halsizim cok yoruluyorum hemen carpinti vs. Ve ben de kan fazla trambosit dusuk hayirlisiyla sagsalim dogursak insallah.Kizimda hamile degilmisim diyorum yururdum kostururdum, bunda cok zorlandim sonu guzel olsunda artik oyle boyle az kaldi zaten.canım eti ağzıma süremiyorum çıkarıyorum hemen ciğer filan diyolar pekmez diyolar aldım yiyemedim zorlayıncada çıkarıyorum ilk çocukta herşeyi yiyodum sıkıntı yoktu ama şimdi salçalı bile yiyemiyom soğana elimi süremiyom baharatların kokusu bile yetiyo düşünün halimi başına gelmeyen bilemez 2 inci de erkek ama çok farklı geçiyo son 1 ay rabbim sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip eder inşallah bu arada yürüyüş yasak sezaryanlıyım daha dikişlerim sızlıyor ve ayakta durduğum zaman beyine kan gitmiyomuş kansızlıktan rahim büyüdüğü için çok fazla kan ihtiyaç duyuyomuş uzanıp ayakları yüksek tutmam lazımmış rabbim hepimizin yardımcısı olsun aminn
Buda tontiş benden gelsin
Eki Görüntüle 1640896
Benimki bence cikacagi kadar cikti ama hem ben tombikoyum hem bebek tombiko.
Bizden kucuk gobek zor zaten mantiken
Ama gobek buyuklugu bir kistas degil ki, ne guzel demek az kiloyla ve orantili bir hamilelik gecirmissin.
Sagol tatlim, ama benim gobus hep asagida ya bebegide cok asagida hissediyorum benSana ve gobusune de masallah canim. Kasim annelerinin hepsi ayri guzel.
Sagol tatlim, ama benim gobus hep asagida ya bebegide cok asagida hissediyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?