- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.121
hiç sorma canim ben 18 mayistan beri gitmiyorum okula... seminerde bile sadece 4 gun gidebildim.. yarin da Allah kismet ederse dogum iznim basliyor :) meslegimi unuttum vallaGünaydın kızlar.
Çocuğu olanlar için yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.
Aramızdaki öğretmenlerimiz için de tabi her ne kadar çalışmasalarda.
Güzel günler
günaydın kızlar...
keşke bayram tatilinden sonra işe geri dönmek durumunda kalmasaydık:)
bu arada 32. haftada çalışabilir raporu alınca 37. haftada çalışıyor muyuz?
Eki Görüntüle 1640754 Eki Görüntüle 1640756
İyi yapmışsnz bebek bezleri markafonide daha uygun geldi ordan almayı düşünüyorum 1paket 1numara premium care 94lü, 2numarayı ya 90lı premium care yada yeşil paketli 136lık prima alayım diyorum karar veremedim
Rapor hakkım kalmadı canım, neyse ilk günü atlattım.2 güncük kaldı.Zaten 2-3 saat dur , git dediler.keske rapor alsaydin canim... ben bugunluk aldim
Onu okula elden mi teslim etmek gerekiyor.Ben Faks çekmeyi düşünüyordum. Bir de onun için yeniden gitmek zorunda kalmam umarım.Günaydın kızlar şimdi doktordan geldim 32 hafta raporumu okula teslim ettim artık kısmetse seneye başlarım. Bu arada bizim yaramazida gördük 45 cm olmuş 2048 gr masallah doktorumuz hızlı gidiyor diyor hayırlısı ile zamanında gelir inşallah bundan sonraki randevu 3 hafta sonra dedi ve doğum konusunu konuşacakmışız hadi hayırlısı ne diyelim.
Canim niye istifa ediyorsun? 16haftalik sigortaliliktan parani al oyle istifa et. Ben de oyle yaltimGünaydın kızlar,tatilden sonra işe dönüş baya zor geldi valla.bizimde yarın kontrolümüz var 32.hafta çalışabilir rapru alıp raporu başlatmadan 15 ekimde istifa edicem.15 gün nasıl geçicek bende bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.
Evleneli 1 yıl olmadı benim evlilikten tazminat hakkımı kullanmak için istifa etmem lazım.28 aralıkta evlilik yıl dönümüm.o yüzden canım.Canim niye istifa ediyorsun? 16haftalik sigortaliliktan parani al oyle istifa et. Ben de oyle yaltim
Onu okula elden mi teslim etmek gerekiyor.Ben Faks çekmeyi düşünüyordum. Bir de onun için yeniden gitmek zorunda kalmam umarım.
Bende korku stres ruyamda bazen sezaryan oluorum bazen normal doguruyorum .d .d allah hepımızı bı avazda kurtarsn ıns.Merhaba kizlar
Carsamba kontrolum var..
Yarin 36ya giriyorm. Haftaya izinli olcam artik.
Heyecan korku stres aldi basini gidiyor bende.
Bol bol dua edelim
Günaydın kızlar..Benim direne direne çalışmaya devam ediyorum. 34+1 oldum bugün. 3 hafta daha çalışacak güç diliyorum Allahtan...İşyerinde çok zorlanmıyorum ama arada yatmak istiyorum, yolda uzun olunca akşama iyice pert oluyorum. Son haftalar zorluyor hepimizi.
Merhaba kizlar
Carsamba kontrolum var..
Yarin 36ya giriyorm. Haftaya izinli olcam artik.
Heyecan korku stres aldi basini gidiyor bende.
Bol bol dua edelim
Bende bugun aldim raporumu ☺bizim ki 1933 gr 43 cm evet sizinki hizli gibi.erkek mi bebeginizGünaydın kızlar şimdi doktordan geldim 32 hafta raporumu okula teslim ettim artık kısmetse seneye başlarım. Bu arada bizim yaramazida gördük 45 cm olmuş 2048 gr masallah doktorumuz hızlı gidiyor diyor hayırlısı ile zamanında gelir inşallah bundan sonraki randevu 3 hafta sonra dedi ve doğum konusunu konuşacakmışız hadi hayırlısı ne diyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?