2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Günaydın kızlar.
Çocuğu olanlar için yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun.
Aramızdaki öğretmenlerimiz için de tabi her ne kadar çalışmasalarda.
Güzel günler
hiç sorma canim ben 18 mayistan beri gitmiyorum okula... seminerde bile sadece 4 gun gidebildim.. yarin da Allah kismet ederse dogum iznim basliyor :) meslegimi unuttum valla

Günaydın kizlaar. Gece acayip uyaniyorum. Su iç wc ye git oldum valla. Bide gece midem kaziniyo. Yesem uyuyamiyorum. Ne garipmmis bu son aylar. Allah yardımcımız olsun. İş yerinde gözümü açamıyorum. Bu hafta arkadaş izinli işim çok ne yapcaksam

Günaydın kızlar kızımı okula bıraktım geldim sabahçıyız bu sene servisede yazdırdım...ohhh..sanırım bu sene rahatım

Günaydın kızlar,tatilden sonra işe dönüş baya zor geldi valla.bizimde yarın kontrolümüz var 32.hafta çalışabilir rapru alıp raporu başlatmadan 15 ekimde istifa edicem.15 gün nasıl geçicek bende bilmiyorum.Allah yardımcımız olsun.

günaydın kızlar...
keşke bayram tatilinden sonra işe geri dönmek durumunda kalmasaydık:)

bu arada 32. haftada çalışabilir raporu alınca 37. haftada çalışıyor muyuz?

Eğer çalışabilir raporu alırsan 37 dolana kadar çalışıyorsun diye biliyorum. Ama sen raporu aldıktan sonra kendini iyi hissetmezsen yine 37 dolmadan da izne ayrılabiliyorsun.

Görümcem geçen sene doğum yaptı ve primanın premium care serisini çok beğendiğini söyledi. Ben de sanırım onun 1 numarasından bir paket alarak başlayacağım.

Onu okula elden mi teslim etmek gerekiyor.Ben Faks çekmeyi düşünüyordum. Bir de onun için yeniden gitmek zorunda kalmam umarım.

Günaydın kızlar..Benim direne direne çalışmaya devam ediyorum. 34+1 oldum bugün. 3 hafta daha çalışacak güç diliyorum Allahtan...İşyerinde çok zorlanmıyorum ama arada yatmak istiyorum, yolda uzun olunca akşama iyice pert oluyorum. Son haftalar zorluyor hepimizi.

Canim niye istifa ediyorsun? 16haftalik sigortaliliktan parani al oyle istifa et. Ben de oyle yaltim

Canim niye istifa ediyorsun? 16haftalik sigortaliliktan parani al oyle istifa et. Ben de oyle yaltim
Evleneli 1 yıl olmadı benim evlilikten tazminat hakkımı kullanmak için istifa etmem lazım.28 aralıkta evlilik yıl dönümüm.o yüzden canım.

Kızlar günaydın gunlerımız azaldı problemlerımız arttı benım kı ayak tırnaklarım da batma oldu nasl duzeltrm cok canım yanıo

Onu okula elden mi teslim etmek gerekiyor.Ben Faks çekmeyi düşünüyordum. Bir de onun için yeniden gitmek zorunda kalmam umarım.

Ben raporumu uzatmak için hastaneye gittiğimde işyerine vermek üzere de raporu istedim.Biz SGK'nın sitesine otomatik giriş yapıyoruz gerek yok işyerinize vermeye dediler. Ama bizim özel firma olunca ellerinde görmek isterler muhakkak diye aldım ben. Zaten çalışmaya devam ettiğim içinde işe gelince getirip vermiştim.

bende de aynı durum var. tatildeyken evde yatmak iyiydi ama şimdi işe geri dönmek çok zor geldi. keşke tatil bu haftalara değil de çalışmayı planladığım son haftalara denk gelseydi diyeceğim neredeyse. inş istanbulda biraz trafik azalır yoksa iş değil ama yol yüzünden bekleyemeyeceğim 37 yi falan.

Reactions: GCA
Merhaba kizlar
Carsamba kontrolum var..
Yarin 36ya giriyorm. Haftaya izinli olcam artik.
Heyecan korku stres aldi basini gidiyor bende.
Bol bol dua edelim

geriye baktığımda ne çabuk geçmiş günler diyorum ama önüme baktığımda sanki zaman sabitlendi kaldı. hayırlısıyla kolaylıkla atlatsak şu günleri de mis gibi kokularını çeksek bebelerin.

Herkese cok selam kizlar. Bayrami da atlattik. Oydu buydu derken gunlerimiz azaliyor. Ruyalar goruyorum benim cocuk dogar dogmaz yuruyordu . Dun de sezeryan ameliyati goruyorum tam kesiliyor gozumu kapatiyorum uyaniyorum sonra. ev bulduk bu hafta tasinirim belki nasil olacak bilmiyorum. Eve alismadan bebe gelecek hayirlisiyla. Dua edin kizlar

Selam kızlar benim doğumum kasım sonu görünüyor sanırım benden önce birçok kişinin burada doğumuna şahit olacağım zaman geçtikçe ağırlaşıyoruz artık. Bu arada benim bıcırık dün yer değiştirdi topuklarını her zaman sağ tarafımda hissediyordum şimdi sol tarafa geçti Nasıl yaptıysa. Başaşağı duruyordu en son kontrolümüzde o yüzden şimdiki pozisyonunu çok merak ediyorum. Bir de bazen dirseği sanırım öyle bir hareket ediyor ki yerimden sıçratıyor beni

Bende bugun aldim raporumu ☺bizim ki 1933 gr 43 cm evet sizinki hizli gibi.erkek mi bebeginiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…