2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim o rahim kasilmasi ve rahim icinde sikistigi icinde akabinde bebek hareket eder cunku rahatsiz olur.32. Haftadan sonra ara ara olmasi cok normaldir korkma ama cok sik olursa doktoruna danis magnezyum takviyesi yapar.

Canim o rahim kasilmasi ve rahim icinde sikistigi icinde akabinde bebek hareket eder cunku rahatsiz olur.32. Haftadan sonra ara ara olmasi cok normaldir korkma ama cok sik olursa doktoruna danis magnezyum takviyesi yapar.
Hmm oyle mii bilmiyodum canim. Cok asiri bi sertlik oldu bende bebek toplandi sandim. O halde dedigin gibi doktora danismakta fayda var

Gunaydin herkese, evimin karsisinda okul var seslerine uyandim. 1 haftaya anca alisir kafam bunlarin gurultusune

Yav sen kendini bize baya baya kilolu anlatmistin öyle değilsin ki. Kandırıldık. Kiloludan ziyade hani Osmanlı kadın derler ya öyle duruyosun :)

Evet izne ayrilabiliyor ama adayligi 1 yil gec kalkiyor
Öyle olursa çok güzel olur ya böyle bir hakkım varsa :)))) bebeğimi bir yıl büyütür sonra adaylığa devam.

günaydın kızlar...
keşke bayram tatilinden sonra işe geri dönmek durumunda kalmasaydık:)

bu arada 32. haftada çalışabilir raporu alınca 37. haftada çalışıyor muyuz?

Günaydın kızlar şimdi doktordan geldim 32 hafta raporumu okula teslim ettim artık kısmetse seneye başlarım. Bu arada bizim yaramazida gördük 45 cm olmuş 2048 gr masallah doktorumuz hızlı gidiyor diyor hayırlısı ile zamanında gelir inşallah bundan sonraki randevu 3 hafta sonra dedi ve doğum konusunu konuşacakmışız hadi hayırlısı ne diyelim.

ayyy strese girdim valla simdiden... sen cok guzel aciklamissin Sağol canim

hayirli olsun canim darisi yarin icin bize insallah... raporu kendimizin goturmesine gerek var mi imza vs bi durum var mi okulda canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…