2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ben elden teslim ettim faks i bazen kabul etmiyorlar ara sor bence.birde dilekce yazmana gerek yok dedi mudur yaedimcim.erken digum olursa bunu doktor raporunda yazacakmis dogum oncesi izin dogum sonrasina oyle aktarilirmis
Onu okula elden mi teslim etmek gerekiyor.Ben Faks çekmeyi düşünüyordum. Bir de onun için yeniden gitmek zorunda kalmam umarım.

Selam kizlar ya bisey sorcam ben bikac gundur kendimi cok halsiz hissediyorum hic halim yok elim kolum bi cansiz hele bugun daha da bi halsizim sizdede oluyomu oyle

Senin yine iyiymis kilosu, bence normal bizim 31. Hafta 2.180 gr di 3 hafta ilerden gidiyor .Normal dogumda istiyorum sekerimde yok ama cok aliyor.O yuzden sekerli herseyi kestim insallah biraz yavaslarda ben de rahat dogurabilirim

Selam kizlar ya bisey sorcam ben bikac gundur kendimi cok halsiz hissediyorum hic halim yok elim kolum bi cansiz hele bugun daha da bi halsizim sizdede oluyomu oyle
Biriki is yapinca oluyor canim ben de. Is dediysem de oyle agir is degil. Camasir atmak bile yoruyo yatip 10dk dinlenmeden kendime gelemiyorum

Grdik bebek o kadar tekme atti 5 dakikata 7,8 tekme atmistir.doktor bebek uyuyor galiba demis bir daha giricem ogleden sinra.sanirim tekmede cihaza bastiklarim cikmamis olabilir
Ben de yarin giricem ilk kez. Nasi bisi merak sardi beni de.

Nasil kotu ya :/ o halsizlik cok beter elim kolum kalkmiyo ya bide bisey sorcam benim bebis tekme pek atmiyo su siralar sadece cok oynuyo yerinde karnimi dalgalandiryo normalmiki
Normal cnm tekme cok nadir oluyor artik ama o dalgalanma hat safhada .tekmeden daha can yakici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…