- 27 Ekim 2013
- 3.166
- 967
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #38.141
Onu okula elden mi teslim etmek gerekiyor.Ben Faks çekmeyi düşünüyordum. Bir de onun için yeniden gitmek zorunda kalmam umarım.
Canim onun icin kuafore git kendin kesmeye calisma yanlis kesersen batigin iyice iceri girer kuaforum ben oyuzden iyi biliyorum bu isleriKızlar günaydın gunlerımız azaldı problemlerımız arttı benım kı ayak tırnaklarım da batma oldu nasl duzeltrm cok canım yanıo
Iyi o zaman canim iyi haber buEvleneli 1 yıl olmadı benim evlilikten tazminat hakkımı kullanmak için istifa etmem lazım.28 aralıkta evlilik yıl dönümüm.o yüzden canım.
Senin yine iyiymis kilosu, bence normal bizim 31. Hafta 2.180 gr di 3 hafta ilerden gidiyor .Normal dogumda istiyorum sekerimde yok ama cok aliyor.O yuzden sekerli herseyi kestim insallah biraz yavaslarda ben de rahat dogurabilirimGünaydın kızlar şimdi doktordan geldim 32 hafta raporumu okula teslim ettim artık kısmetse seneye başlarım. Bu arada bizim yaramazida gördük 45 cm olmuş 2048 gr masallah doktorumuz hızlı gidiyor diyor hayırlısı ile zamanında gelir inşallah bundan sonraki randevu 3 hafta sonra dedi ve doğum konusunu konuşacakmışız hadi hayırlısı ne diyelim.
Ben butun hamilelik boyunca oyleydim simdi dahada beterimSelam kizlar ya bisey sorcam ben bikac gundur kendimi cok halsiz hissediyorum hic halim yok elim kolum bi cansizhele bugun daha da bi halsizim sizdede oluyomu oyle
Nst ye girdin mi canim?Bende bugun aldim raporumu ☺bizim ki 1933 gr 43 cm evet sizinki hizli gibi.erkek mi bebeginiz
Nasil kotu ya :/ o halsizlik cok beter elim kolum kalkmiyo ya bide bisey sorcam benim bebis tekme pek atmiyo su siralar sadece cok oynuyo yerinde karnimi dalgalandiryo normalmikiBen butun hamilelik boyunca oyleydim simdi dahada beterim
Grdik bebek o kadar tekme atti 5 dakikata 7,8 tekme atmistir.doktor bebek uyuyor galiba demis bir daha giricem ogleden sinra.sanirim tekmede cihaza bastiklarim cikmamis olabilirNst ye girdin mi canim?
Biriki is yapinca oluyor canim ben de. Is dediysem de oyle agir is degil. Camasir atmak bile yoruyo yatip 10dk dinlenmeden kendime gelemiyorumSelam kizlar ya bisey sorcam ben bikac gundur kendimi cok halsiz hissediyorum hic halim yok elim kolum bi cansizhele bugun daha da bi halsizim sizdede oluyomu oyle
Ben de yarin giricem ilk kez. Nasi bisi merak sardi beni de.Grdik bebek o kadar tekme atti 5 dakikata 7,8 tekme atmistir.doktor bebek uyuyor galiba demis bir daha giricem ogleden sinra.sanirim tekmede cihaza bastiklarim cikmamis olabilir
Normal cnm tekme cok nadir oluyor artik ama o dalgalanma hat safhada .tekmeden daha can yakiciNasil kotu ya :/ o halsizlik cok beter elim kolum kalkmiyo ya bide bisey sorcam benim bebis tekme pek atmiyo su siralar sadece cok oynuyo yerinde karnimi dalgalandiryo normalmiki
bebek nerde şekerimBuda bizim son halimizparkbyull sana demistim ilerki hafalarda fto atarim diye bilmem hatirladin mi
Masallah canim. Cok fitsin. Gobegin de benim gibi cok cikmamisBuda bizim son halimizparkbyull sana demistim ilerki hafalarda fto atarim diye bilmem hatirladin mi
Bebegin kalp atimini duyuyorsun hareket ettikce kalp atisi hizlaniyor.5 dakika suruyor.her tekmede alet var ina basiyorsunBen de yarin giricem ilk kez. Nasi bisi merak sardi beni de.
Ben kendimi yarim dunya gibi hissediyorumbak burda 12 haftaliktim cok degistim gobegimi sen birde yandan gorMasallah canim. Cok fitsin. Gobegin de benim gibi cok cikmamisdenilen tipten
Aynen iste ya karnimi doyururken bile yoruluyorum bazen iyiym bazende boyle hic canim olmuyoBiriki is yapinca oluyor canim ben de. Is dediysem de oyle agir is degil. Camasir atmak bile yoruyo yatip 10dk dinlenmeden kendime gelemiyorum
Evet bazen canim yaniyo hele bazen biyere toplaniyo o zaman baya rahaysiz oluyorum ayaktayken daha cok oluyoNormal cnm tekme cok nadir oluyor artik ama o dalgalanma hat safhada .tekmeden daha can yakici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?