- 4 Ağustos 2010
- 10.681
- 14.340
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.781
Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza katılıyorum. İdrar testi yaptım pozitif çıktı. Yarın doktora gidicem kan tahlili yaptırayım bakalım. 6 yaşında bir oğlum var. Şoktayım.
merhaba arkadaşlar, pko luyum. 2004 doğumlu oğlum var. Bu yaz tedaviye başlayalım demistik, gerek kalmadan hamile kaldım. Kalp atışını da duyayım diye hemen dr a gitmedim.
Evet aynen hiç heyecan yok daha. Dedim ya şoktayım nötr duygu yani. İlkinde çift çizgiyi görünce ağlmaktan zor söyleyebilmiştim. Duygusuzum şu an. Doktora gidince şoktan çıkarım belki.hoşgeldiniz,
sizde 2.çocuk heyecanı yaşıyorsunuz sanırım.
İlki kadar heyecan duymuyormuşum gibi geliyor bana, hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi garip bir duygu...
özellikle beklenmedik biranda kaldıysanız.
doktora gitmek için biraz daha zaman geçmesini bekliyorum, bu arada en çok kullanılan folik asit hangisidir.
sizler neler kullanıyorsunuz ?
eczacı bana folbiol verdi ama kararsızım onu kullanmakta.... nedersiniz?
aynı hisleri ben de yaşıyorum, anlamadım neden. İlkinde problemler yaşamıştım lekeler falan, korkuyormuyum acaba bilemedimEvet aynen hiç heyecan yok daha. Dedim ya şoktayım nötr duygu yani. İlkinde çift çizgiyi görünce ağlmaktan zor söyleyebilmiştim. Duygusuzum şu an. Doktora gidince şoktan çıkarım belki.
teşekkürlerrr, hep güzel haberler alalım inşallahhayırlı olsun hanımlar hoşgeldiniz :)
Amin inşallah :)teşekkürlerrr, hep güzel haberler alalım inşallah
Kese değil bebeğin boyu'dur sanırım :)Gözün aydin cnm tebrik ederim inş bizede nasip olur :) 8.1 mm olan kese mi??
Merhaba canım. yazdıklarını okurken aynı şeyler yaşadığımızı farkettim . bende 7. haftamda gidicem inş. doktora. bir kızım var, doğum yaptığımda inş yaşı 2,5 olacak.hoşgeldiniz,
sizde 2.çocuk heyecanı yaşıyorsunuz sanırım.
İlki kadar heyecan duymuyormuşum gibi geliyor bana, hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi garip bir duygu...
özellikle beklenmedik biranda kaldıysanız.
doktora gitmek için biraz daha zaman geçmesini bekliyorum, bu arada en çok kullanılan folik asit hangisidir.
sizler neler kullanıyorsunuz ?
eczacı bana folbiol verdi ama kararsızım onu kullanmakta.... nedersiniz?
Canım 29. Gün 300 lerdeydi. Bir haftadır yaptırmadım ben. En son işte geçen hafta cuma yaptırdım. Allahıma emanet.teşekkür ederim canım :) beta baktın mı kaçlarda oluyor yarın senin ki
Oluyor evethamişleeer sizlere bir sorum var kasıklarda tek taraflımı batma yaşıyorsunuz bende zaman zaman her iki kasıktada oluyor.bide arada adet sancıları geliyor çok korkutucu yahuuu
Inşallah canım ya her şey Allah nasip eder de yolunda gider inş.Bende varimyarın benim de Randevum var. Bugün aile hekimine gittim kan verdim yine. En son verdiğim de 195 di bakalım bugün kaç olmuş. Yarın alicam sonucu. Ayrıca benim de yarın kontrolüm var. cok heyecanlıyım hemde bu sancılar dan da biraz kkorkuyorum.ama inanıyorum inşallah hersey güzel olacak
4. Bebiş mi? MaşallahGözünaydın canım inşallah sorunsuz gider gebeliğin... yaaaa bende görmek istiyor bebişimi artık gelsin şu Cumartesi....
Merhaba canım. yazdıklarını okurken aynı şeyler yaşadığımızı farkettim . bende 7. haftamda gidicem inş. doktora. bir kızım var, doğum yaptığımda inş yaşı 2,5 olacak.bu arada bende folbiol kullanıyorum canım.
aramızda bazıları bulantı olsun diye ağlıyordu bazılarıda bulantı var diyeooooffff oofffff bulantııııııııı
benimkini gördü doktor canım:) ilk pozumuzu da verdik :)ya kese tam olarak hangi hafta görünebiliyor arkadaşlarım 5 hftalıkken görmüşler keseyi
inşallah canım:)İnşallah canım, darısı başıma
bana bebişin doğumunu sölemedi doktorum henüz canım.. o konuda konuşmadık. zaten daha çok erken..doktora gidenler bebeişin doğumunu adettin başlanğıcından mı hesapladı doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?