2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Hayırlı günler hamişler bazen gece yataktan hızlı mı dönüyorum bilmiyorum ama kasıklarıma ağrı saplanıyor çok kötü oluyor , sabah yatakta hapşırsam yana dönüyorum o zaman ağrım olmuyor ,

Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza katılıyorum. İdrar testi yaptım pozitif çıktı. Yarın doktora gidicem kan tahlili yaptırayım bakalım. 6 yaşında bir oğlum var. Şoktayım.

merhaba arkadaşlar, pko luyum. 2004 doğumlu oğlum var. Bu yaz tedaviye başlayalım demistik, gerek kalmadan hamile kaldım. Kalp atışını da duyayım diye hemen dr a gitmedim.

hayırlı olsun hanımlar hoşgeldiniz :)

Evet aynen hiç heyecan yok daha. Dedim ya şoktayım nötr duygu yani. İlkinde çift çizgiyi görünce ağlmaktan zor söyleyebilmiştim. Duygusuzum şu an. Doktora gidince şoktan çıkarım belki.

Evet aynen hiç heyecan yok daha. Dedim ya şoktayım nötr duygu yani. İlkinde çift çizgiyi görünce ağlmaktan zor söyleyebilmiştim. Duygusuzum şu an. Doktora gidince şoktan çıkarım belki.
aynı hisleri ben de yaşıyorum, anlamadım neden. İlkinde problemler yaşamıştım lekeler falan, korkuyormuyum acaba bilemedim

Merhaba canım. yazdıklarını okurken aynı şeyler yaşadığımızı farkettim . bende 7. haftamda gidicem inş. doktora. bir kızım var, doğum yaptığımda inş yaşı 2,5 olacak. bu arada bende folbiol kullanıyorum canım.

Inşallah canım ya her şey Allah nasip eder de yolunda gider inş.

Bende bugun doktora gittim . karından bakmadı daha cok küçük gözükmez dedi ,bir denemedi bile. alttan baktı gördük keseyi . 2 hafta sonra tekrar gidicem

sanırım 2.çocuk da süreci bildiğimiz için biraz daha rahatız :)
benimde 4 yaşında bir oğlum var...
bulantılarım var, iştahsızlık var, çok şükür onun dışında bir sıkıntım yok şimdilik....

aslında 8.hafta ideal sanki hem kese hem kalp atışını görmek için mesela seninki iki hafta sonra 8 olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…