2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
6+6 dayım ve bende ne kusma ne başka bişey çok hafif göğsümde ağrı onun dışında bir belirtim yok kalp atışını duydum sağlıklı sorun yok dedi doktorum korkma :)

Hayırlı olsun tatlım. Bebek düşündüğünü bılen arkadaslarına cıtlat ıstersen reglim gecti gibilerinden :) amin tatlım hepimiz hayırlısıyla alacağız bebişleri kucaklarımıxa :)

hayırlı olsun cnm yerleşme kanaması olduğunu nasıl anladın

Evet ilk gebeliğim 12.ayda hamile kaldım o yüzdende biraz tedirginim o zamaaan sakin bir bebek için streseseee hayııırrr

6+6 dayım ve bende ne kusma ne başka bişey çok hafif göğsümde ağrı onun dışında bir belirtim yok kalp atışını duydum sağlıklı sorun yok dedi doktorum korkma :)
Canımmmm . Cok sevındımmm. Insallah bize de kısmet olur görmek. Canım bende fr hıcbırsey yok. Göğüs ucuma basınca sızlıyo o kdr. Yarın ınıyorum gemıden. Onunuzdekı hafta gıderım bugun 5h3g olduk. Pazartesi 6. Haftaya persembe falan gözükiim 6+3 olur. Duysam rahatlıcam :)

Maşallah rabbim kucağınıza almayıda nasp etsin inşallah

Allah tamamını erdırsınn cnm hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inş... Hepımız kımseye solemeyıp burda içimizi bosaltıozz

Benim kullandığım folic Trio canım. Gayet memnunum

bende folic tiro içiyorum umarım faydalıdır içeriğinde calcium da olması benim için iyi oldu süt içemediğim için

gunaydinn arkadaslar dua edin bize bugun ultrason gunumuz. insaALLAH gorurum kucuk bebegimi

inşallah görürsün canım haberlerini bekliyoruz

İlk gün pembeydi, bir sonraki gün kahverengiye döndü. sanki adetin son saatleri gibiydi anlayacağınız
hımm bendeki o kdr uzun sürmedi sadece bi gün iki damla geldi o kdr ama çok korktuk eşimle herkeste hamile olduğumu bilio keşke kalp atışını dinlemeden kimseye söylemeseymişiz artık iş işten geçti neyse inşallah o günlerde gelir

duyarsın canım inşallah bende gribim diye izin almıştım işten bir gözükiyim dedim ve duydum çok güzel bir duygu :)

Canım hiç korkma Allah sağlıkla bebeğine kavuşmanı nasip eder inşallah. Dua et bol bol :) Söylemek konusuna gelince.. Benim tayin konusunda sıkıntılarım olmuştu geçen sene. Herkes de biliyordu. Eşimin ve benim akrabalarımdan sürekli ne oldu diye sorup da sonra hayırlı olsun diyemeyen insanları görünce şimdilik bebeği söylememeye karar verdim.

Herkeste aynı belirtiler olmayabilir. Bende de hiç ağrı sızı bulantı yok. Bunları takmayın bebeğiniz de etkilenir.

saolun kizlar icimi rahatlattiniz Allah razi olsun..keeseyi gordukten sonra bulanti baslayinca kalp atimi baslamis oluyo denir hep..ben o yüzden korkuyom baslamadi mi kalp atimi die..Rabbime sigindim ne yapayim artık pazartesi belli olucak..sizlerinde bebislerinizi saglikla kucaginiza almanizi dilerim Rabbimden...

Merhaba arkadaşlar. Bende aranıza katılıyorum. İdrar testi yaptım pozitif çıktı. Yarın doktora gidicem kan tahlili yaptırayım bakalım. 6 yaşında bir oğlum var. Şoktayım.

Güzel haberlerini bekliyorum cnm inş duyalım pıtpıtları. Ben karından duyamazsam vajinal düşünüyorum çünkü stres yaptım duyup rahatlayayım artık. Keseyi karından mı görmüştün cnm?
Bende 7 Mart da keseyi gördüm (5mm) kısmetse yarın tekrar gidiyorum, umarım duyarım..sana da haber veriririm arkadaşım,ama büyük ihtimalle vajinal ultrason ile duyabilirim diye düşünüyorum biraz erken

merhaba arkadaşlar, pko luyum. 2004 doğumlu oğlum var. Bu yaz tedaviye başlayalım demistik, gerek kalmadan hamile kaldım. Kalp atışını da duyayım diye hemen dr a gitmedim.

hoşgeldiniz,
sizde 2.çocuk heyecanı yaşıyorsunuz sanırım.
İlki kadar heyecan duymuyormuşum gibi geliyor bana, hala hamile gibi hissetmiyorum kendimi garip bir duygu...
özellikle beklenmedik biranda kaldıysanız.

doktora gitmek için biraz daha zaman geçmesini bekliyorum, bu arada en çok kullanılan folik asit hangisidir.
sizler neler kullanıyorsunuz ?
eczacı bana folbiol verdi ama kararsızım onu kullanmakta.... nedersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…