- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.761
6+6 dayım ve bende ne kusma ne başka bişey çok hafif göğsümde ağrı onun dışında bir belirtim yok kalp atışını duydum sağlıklı sorun yok dedi doktorum korkma :)Gunaydin kizlarrr..bende tup bebekle son umudum embriyomla hamilr kaldim.Allah nasip etti cok sukur..keseyi 4+6 da gorduj..kalp atisi icin pazartesi randevum var.bugun tam 6+0 im ama bende ne meme agrisi ne bulanti ne kusma ne baska bisey..sanki hicbisry yok..dha once uc defa hamilelik yasadim oblarda goguslerime dokunamazdim..bunda sadece karardi azcik uclari..cok korkuyorum kalp atisini duyamiycam die..benim gbi olup saglikli devam eden var mi kizlarrrr...
Hayırlı olsun tatlım. Bebek düşündüğünü bılen arkadaslarına cıtlat ıstersen reglim gecti gibilerinden :) amin tatlım hepimiz hayırlısıyla alacağız bebişleri kucaklarımıxa :)Merhaba kızlar ben de bundan bir hafta öce silik çıkan bir test ile hamile olduğumu öğrendim. Sonrasında yerleşme kanaması yaşadığım için panik yaptım ve henüz yakınlarıma haber veremedim (eşim biliyor tabii ki). Ama birine anlatmazsam çatlayacağım :)))
Haftaya doktor randevum var. İnşallah sağlıkla ilerler bu süreç hepimiz için. Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah. İnşaallah bebeklerimiz Rabbimin en sevdiği kullarından olurlar :)
hayırlı olsun cnm yerleşme kanaması olduğunu nasıl anladınMerhaba kızlar ben de bundan bir hafta öce silik çıkan bir test ile hamile olduğumu öğrendim. Sonrasında yerleşme kanaması yaşadığım için panik yaptım ve henüz yakınlarıma haber veremedim (eşim biliyor tabii ki). Ama birine anlatmazsam çatlayacağım :)))
Haftaya doktor randevum var. İnşallah sağlıkla ilerler bu süreç hepimiz için. Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah. İnşaallah bebeklerimiz Rabbimin en sevdiği kullarından olurlar :)
Durmak gerekiyor ama durulmuyor heleki ilk gebelikse senin ilk mi ben kizimda nekadar cok seye stres yapmisim dusununce anliyorum ama bi gercek varki gercekten eger hamilelik boyunca stresli olunca bebek doguncada stresli bir bebek oluyor annelik ilk gebelik testi yapinca basliyor cunku direk aceba gercekten hamilemiyim diye kaygi basliyor
Canımmmm . Cok sevındımmm. Insallah bize de kısmet olur görmek. Canım bende fr hıcbırsey yok. Göğüs ucuma basınca sızlıyo o kdr. Yarın ınıyorum gemıden. Onunuzdekı hafta gıderım bugun 5h3g olduk. Pazartesi 6. Haftaya persembe falan gözükiim 6+3 olur. Duysam rahatlıcam :)6+6 dayım ve bende ne kusma ne başka bişey çok hafif göğsümde ağrı onun dışında bir belirtim yok kalp atışını duydum sağlıklı sorun yok dedi doktorum korkma :)
peki yoğunluğu ne kadardı bendede iki damla kahverengi akıntı olduda seninkiyle aynı mı onu merak ettm çünkü ben ne olduğunu bilmiyrmdoktoruma telefonla sormuştum, bugünlerde olması normal demişti
Maşallah rabbim kucağınıza almayıda nasp etsin inşallahMiniğim pıtır pıtır atan kalbini gördüm eşide oluşmuş hatta onu da gördük :)..8.1 mm..haftası ile gayet uyumlu dedi. Herşey yolunda dedi.. Bana bulantı ve baş dönmesi için mucize reçete yazın dedi...Çubuk kraker ve zeytine devam ediyoruzzzz
Allah tamamını erdırsınn cnm hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inş... Hepımız kımseye solemeyıp burda içimizi bosaltıozzMerhaba kızlar ben de bundan bir hafta öce silik çıkan bir test ile hamile olduğumu öğrendim. Sonrasında yerleşme kanaması yaşadığım için panik yaptım ve henüz yakınlarıma haber veremedim (eşim biliyor tabii ki). Ama birine anlatmazsam çatlayacağım :)))
peki yoğunluğu ne kadardı bendede iki damla kahverengi akıntı olduda seninkiyle aynı mı onu merak ettm çünkü ben ne olduğunu bilmiyrm
Evet canım Allah razı olsun :)Allah tamamını erdırsınn cnm hepimiz saglıkla kucagımıza alalım inş... Hepımız kımseye solemeyıp burda içimizi bosaltıozz
Benim kullandığım folic Trio canım. Gayet memnunum
gunaydinn arkadaslar dua edin bize bugun ultrason gunumuz. insaALLAH gorurum kucuk bebegimi
hımm bendeki o kdr uzun sürmedi sadece bi gün iki damla geldi o kdr ama çok korktuk eşimle herkeste hamile olduğumu bilio keşke kalp atışını dinlemeden kimseye söylemeseymişiz artık iş işten geçti neyse inşallah o günlerde gelirİlk gün pembeydi, bir sonraki gün kahverengiye döndü. sanki adetin son saatleri gibiydi anlayacağınız
Canımmmm . Cok sevındımmm. Insallah bize de kısmet olur görmek. Canım bende fr hıcbırsey yok. Göğüs ucuma basınca sızlıyo o kdr. Yarın ınıyorum gemıden. Onunuzdekı hafta gıderım bugun 5h3g olduk. Pazartesi 6. Haftaya persembe falan gözükiim 6+3 olur. Duysam rahatlıcam :)
hımm bendeki o kdr uzun sürmedi sadece bi gün iki damla geldi o kdr ama çok korktuk eşimle herkeste hamile olduğumu bilio keşke kalp atışını dinlemeden kimseye söylemeseymişiz artık iş işten geçti neyse inşallah o günlerde gelir
Herkeste aynı belirtiler olmayabilir. Bende de hiç ağrı sızı bulantı yok. Bunları takmayın bebeğiniz de etkilenir.
saolun kizlar icimi rahatlattiniz Allah razi olsun..keeseyi gordukten sonra bulanti baslayinca kalp atimi baslamis oluyo denir hep..ben o yüzden korkuyom baslamadi mi kalp atimi die..Rabbime sigindim ne yapayim artık pazartesi belli olucak..sizlerinde bebislerinizi saglikla kucaginiza almanizi dilerim Rabbimden...6+6 dayım ve bende ne kusma ne başka bişey çok hafif göğsümde ağrı onun dışında bir belirtim yok kalp atışını duydum sağlıklı sorun yok dedi doktorum korkma :)
Bende 7 Mart da keseyi gördüm (5mm) kısmetse yarın tekrar gidiyorum, umarım duyarım..sana da haber veriririm arkadaşım,ama büyük ihtimalle vajinal ultrason ile duyabilirim diye düşünüyorum biraz erken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?