- 24 Ekim 2009
- 6.130
- 1.447
- 373
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.801
Ay çok sevindim canım ya darısı bizim basimizayaaa çok heyecanli
Gözün aydın tatlım
Kalp atışlarını da duydun mu?
Gözünaydın canım inşallah sorunsuz gider gebeliğin... yaaaa bende görmek istiyor bebişimi artık gelsin şu Cumartesi....
gözün aydın canım :)
günaydın hanımlarrrr
darısı bana da olsun :) :)
Gozunaydin canim,darisi basima insallah
cok sagolun hepinizkal atislarinida gordum cok sukur, doktor once karindan bakti ama goremedi alttan bakinca gorundu minigimm kucucuk ve kalbi atiyordu coookk guzel bir duygu yine kan tahlili yapti 3 hafta sonra yine ultrason var. mide bulantilarim asiri fazla dedim cok iyi dedi bulantin olmasi ve hap verdi hapi ictim ama pek bi faydasi olmadi
kesinlikle öyle hep dua ediyorum Allahım sana emanetiz diye :) yarın gidince inşallah hayırlı sonuçlar alırızCanım 29. Gün 300 lerdeydi. Bir haftadır yaptırmadım ben. En son işte geçen hafta cuma yaptırdım. Allahıma emanet.
Merhaba canim,kan verdin mi kac cikti degerin?Merhaba kızlar ben de bundan bir hafta öce silik çıkan bir test ile hamile olduğumu öğrendim. Sonrasında yerleşme kanaması yaşadığım için panik yaptım ve henüz yakınlarıma haber veremedim (eşim biliyor tabii ki). Ama birine anlatmazsam çatlayacağım :)))
Haftaya doktor randevum var. İnşallah sağlıkla ilerler bu süreç hepimiz için. Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah. İnşaallah bebeklerimiz Rabbimin en sevdiği kullarından olurlar :)
kalp atisini dinlemedim sadece ekrandan gordum.vajinal ultrason ile de duyulabiliyormu benim cumartesi 6.haftam bitiyor belki bende duyarım minnoumun kalbini
biri bebeğin beslendiği eşi oluyormuş canım,doktor bana öyle dedi.Bebişin kaç mm bu arada?kızlar ben ultrason kağıdından anlamıyorum bebek neresi
yukrdaki beyaz bebekse aşağıdaki beyaz ne :S
bilmiyorumki ultrason kağıdıda yanımda değil :/ fotodada gözükmüyorbiri bebeğin beslendiği eşi oluyormuş canım,doktor bana öyle dedi.Bebişin kaç mm bu arada?
Yoğun yaa kusma ilk defa bu sabah oldu. Kusmadan sonra 1 saat rahatladım tekrar başladı. Sabah bulantısı falan değil bu. Sabah öğle akşam gece sürekli bulantı hali.aramızda bazıları bulantı olsun diye ağlıyordu bazılarıda bulantı var diyene garip insanlarız yaa... çok mu yoğun canmm bulantıların
ooooffff oofffff bulantııııııııı
Benimkiyle aynıdır hemen hemen o zaman canım,bize 7mm dedi doktor.buradaki takvimle de uyuşuyor dortorun dedikleri.En geç 4 kasım da doğum olur dedi.bilmiyorumki ultrason kağıdıda yanımda değil :/ fotodada gözükmüyor
doktorun bilgi vermedi canim sana?kızlar ben ultrason kağıdından anlamıyorum bebek neresi
Yoğun yaa kusma ilk defa bu sabah oldu. Kusmadan sonra 1 saat rahatladım tekrar başladı. Sabah bulantısı falan değil bu. Sabah öğle akşam gece sürekli bulantı hali.
Resmen gozukuyor, masallah.kızlar ben ultrason kağıdından anlamıyorum bebek neresi
Kızlar bence tüp bebek vs gibi konuların yeterince başlığı var. Burda sadece hamileliğimizin gidişatını konuşalım. Tüp bebek hamişleri biz sizin terimlerinizden hiç bişey anlamıyoruz çok kafamız karışıyor
Canım benim,bende inşallah yarın 12 de gidecegim doktora vee artık bebisimi yada keseyi görmek istiyorum ne olur dua edin çok stresliyim ben bi görsem rahatliycam.9 ay önce 1 buçuk aylık düşük yapmıştım o yüzden gerginlik var galiba.Yarin inşallah bi sorun yoksa bol bool tavsiyeleri bende paylasirim
Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Bence herkes doktorun önerilerini yazsın birbirimize yardımcı olalım.
Benim kesem 1,72 cm idi. 3 cm olunca içinde balık gibi bebişi görücez dedi.
Kalp atışlarını duyana kadar cinsel ilişki yok dedi. Son iki aya kadar düşük riski yoksa cinsel ilişki konusunda bir sorun yok dedi.
Ketçap mayonez salam sucuk sosis içinde koruyucu madde olan uzun süre dayanan gıdalar yasak. Çay iki bardak maksimum. kahve mümkünse yok. kola çok canın isterse ayda bir filan olabilir. saç boyası yok. Sen şimdi hamilesin diye onu ye bunu ye diyen çok olacak onlara kulak asma canın nasıl beslenmek istiyorsa öyle beslen dedi. süt et yoğurt 16. haftadan sonra zorunlu olacak onun öncesinde de yersen iyi olur ama mideni bulandırırsan sonra canın istemezse o zaman sıkıntı olur o yüzden canın istedikçe ye zorlama dedi.
Çok gazın olacak dedi. Rahatsızlık hissi, ishal olabilir dedi. Alınganlık olur takma kafana geçecek dedi.
Kabuslar da geçecek inşallah 12. haftadan sonra dedi.
İşte böyle kızlar. Sizin de doktor tavsiyelerinizi duymak isterim.
Sevgilerr..
kızlar ben ultrason kağıdından anlamıyorum bebek neresi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?