2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Ay çok sevindim canım ya darısı bizim basimizayaaa çok heyecanli

Gözün aydın tatlım
Kalp atışlarını da duydun mu?

Gözünaydın canım inşallah sorunsuz gider gebeliğin... yaaaa bende görmek istiyor bebişimi artık gelsin şu Cumartesi....

gözün aydın canım :)

günaydın hanımlarrrr

darısı bana da olsun :) :)

Gozunaydin canim,darisi basima insallah

cok sagolun hepiniz kapl atislarinida gordum cok sukur, doktor once karindan bakti ama goremedi alttan bakinca gorundu minigimm kucucuk ve kalbi atiyordu coookk guzel bir duygu yine kan tahlili yapti 3 hafta sonra yine ultrason var. mide bulantilarim asiri fazla dedim cok iyi dedi bulantin olmasi ve hap verdi hapi ictim ama pek bi faydasi olmadi

kızlar ben ultrason kağıdından anlamıyorum bebek neresi
yukrdaki beyaz bebekse aşağıdaki beyaz ne :S

Eklentiler

• fotoğraf.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 110

vajinal ultrason ile de duyulabiliyormu benim cumartesi 6.haftam bitiyor belki bende duyarım minnoumun kalbini

Merhaba canim,kan verdin mi kac cikti degerin?

aramızda bazıları bulantı olsun diye ağlıyordu bazılarıda bulantı var diye ne garip insanlarız yaa... çok mu yoğun canmm bulantıların
Yoğun yaa kusma ilk defa bu sabah oldu. Kusmadan sonra 1 saat rahatladım tekrar başladı. Sabah bulantısı falan değil bu. Sabah öğle akşam gece sürekli bulantı hali.

Kızlar bence tüp bebek vs gibi konuların yeterince başlığı var. Burda sadece hamileliğimizin gidişatını konuşalım. Tüp bebek hamişleri biz sizin terimlerinizden hiç bişey anlamıyoruz çok kafamız karışıyor

Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bence herkes doktorun önerilerini yazsın birbirimize yardımcı olalım.

Benim kesem 1,72 cm idi. 3 cm olunca içinde balık gibi bebişi görücez dedi.
Kalp atışlarını duyana kadar cinsel ilişki yok dedi. Son iki aya kadar düşük riski yoksa cinsel ilişki konusunda bir sorun yok dedi.

Ketçap mayonez salam sucuk sosis içinde koruyucu madde olan uzun süre dayanan gıdalar yasak. Çay iki bardak maksimum. kahve mümkünse yok. kola çok canın isterse ayda bir filan olabilir. saç boyası yok. Sen şimdi hamilesin diye onu ye bunu ye diyen çok olacak onlara kulak asma canın nasıl beslenmek istiyorsa öyle beslen dedi. süt et yoğurt 16. haftadan sonra zorunlu olacak onun öncesinde de yersen iyi olur ama mideni bulandırırsan sonra canın istemezse o zaman sıkıntı olur o yüzden canın istedikçe ye zorlama dedi.

Çok gazın olacak dedi. Rahatsızlık hissi, ishal olabilir dedi. Alınganlık olur takma kafana geçecek dedi.

Kabuslar da geçecek inşallah 12. haftadan sonra dedi.

İşte böyle kızlar. Sizin de doktor tavsiyelerinizi duymak isterim.

Sevgilerr..

doktorun bilgi vermedi canim sana?

Yoğun yaa kusma ilk defa bu sabah oldu. Kusmadan sonra 1 saat rahatladım tekrar başladı. Sabah bulantısı falan değil bu. Sabah öğle akşam gece sürekli bulantı hali.

aynen benim halim 24 saat suren bulanti ogurme hic bisey yemek icmek istemiyorumm

canım doktor bana şöyle dedi. ultrasonda içi sıvı dolu olan şeyleri siyah görürüz. katı olanları ise beyaz.

siyah olan bebeğin kesesi. içindeki de bebişin :) sen başka şeylere takılma. orda başka bir sürü yapılanma var bebek dışında. başka beyazlıklar olması normal

Ben de bugun kontrole gittim keseyi gorelim diye ama ustten gorunmedi, halbuki alttan baksa gorunecekti buyuk ihtimal, alttan bakin desem valla doktorlarin geneli oyle tripli ki .kan testi yaptik tekrar 5118 cikti ama daha gorunmuyor sipa :)

Bende yarın gedecegim doktora inşallah artık bebisimi yada keseyi görürüm. 9 ay önce 1 buçuk aylık düşük yaptığım için gerginlik var çok stresliyim.Bi görsem rahatlarim insallah.Ve bool bool tavsiyeleri bende yazarım size,dua edelim birbirimize minik kuslarimizi sağlıkla alalım kucaklarimiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…