- 25 Ağustos 2014
- 1.592
- 1.593
- 248
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.741
teşeüür ederim canım :) değer 3000 i geçer yarına muhtemelen o civarlar görülüyormuş sanırım inşş görebiliriz.siz gördünüz mü keseyi?hayırlı olsun bebeğin erken değil mi keseyi görmek için
teşekkür ederim canım :) beta baktın mı kaçlarda oluyor yarın senin kiTeşekkürler canım, ben de yarın gideceğim inşallah. Bu arada geçmiş olsun Allah şifanı versin. Haberleşiriz
yok ben şimdilik sadece 2 defa hormon testi yaptırdım o kdr dün yaptırdım 1435 çıktı yarın tekrar yaptırcam 2800 civarı çıkar yine keseyi göreceğimi zannetmiyorumteşeüür ederim canım :) değer 3000 i geçer yarına muhtemelen o civarlar görülüyormuş sanırım inşş görebiliriz.siz gördünüz mü keseyi?
bana doktorum görülür demişti 1500 2000 civarında tatlımyok ben şimdilik sadece 2 defa hormon testi yaptırdım o kdr dün yaptırdım 1435 çıktı yarın tekrar yaptırcam 2800 civarı çıkar yine keseyi göreceğimi zannetmiyorum
Herkeste aynı belirtiler olmayabilir. Bende de hiç ağrı sızı bulantı yok. Bunları takmayın bebeğiniz de etkilenir.Gunaydin kizlarrr..bende tup bebekle son umudum embriyomla hamilr kaldim.Allah nasip etti cok sukur..keseyi 4+6 da gorduj..kalp atisi icin pazartesi randevum var.bugun tam 6+0 im ama bende ne meme agrisi ne bulanti ne kusma ne baska bisey..sanki hicbisry yok..dha once uc defa hamilelik yasadim oblarda goguslerime dokunamazdim..bunda sadece karardi azcik uclari..cok korkuyorum kalp atisini duyamiycam die..benim gbi olup saglikli devam eden var mi kizlarrrr...
Sukur iyiyim canim dusukden sonra kendimi toparladim simdi minnak bebisimle yeni dogmus gibiyim:) dun dr a gittik kesemiz yok daha ortalikda :) cok nazli bu sipaciklar bende kan verdim yarin alacagm sonucu insaAllah telefondan soylerler.esimi is icin sehir disina gonderdiler bende kayinvalidemgle gidicegm birazdan. O geri gelmeden bisey olmuyor korkma benim arkadimda oyleydi simdi 3 ayi bitti farki kapandi sakin strese girme :*Cok sukur iyiyim cnm bu ay cok daha iyiyim tabiki. Benim sat göre geriden geliyo cnm dün gittik Drye keseyi gördük 5+4 dedi dr. Haftaya kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah. Sen nasılsın
bende de oluyo canım o ağrılar. o kadar ki 2 dk ya adet olcam diyorum o denli sancı oluyo. ama sonra geçiyo. doktora sordum normal dedi. Rahmin büyüme uğraşlarıymış onlar =)hamişleeer sizlere bir sorum var kasıklarda tek taraflımı batma yaşıyorsunuz bende zaman zaman her iki kasıktada oluyor.bide arada adet sancıları geliyor çok korkutucu yahuuu
o zmn ben bi doktra söylerim yinede deneyelim görürüz belkibana doktorum görülür demişti 1500 2000 civarında tatlım
Bende varimCanım aynı günüz seninle
gunaydinn arkadaslar dua edin bize bugun ultrason gunumuz. insaALLAH gorurum kucuk bebegimi
günaydın inşallah bebişini bugün görürsün bende yarın gidecem doktora heyecanla bekliyorum yarını
Ay çok sevindim canım ya darısı bizim basimizaKızlar gordum keseyide bebeğimide çok şükür Rabbime. İki üç hafta sonra yine ultrasona girecem sürekli kontrol altında olacam İnsaAllah herşey yolunda gider.
Gözün aydın tatlımKızlar gordum keseyide bebeğimide çok şükür Rabbime. İki üç hafta sonra yine ultrasona girecem sürekli kontrol altında olacam İnsaAllah herşey yolunda gider.
Kızlar gordum keseyide bebeğimide çok şükür Rabbime. İki üç hafta sonra yine ultrasona girecem sürekli kontrol altında olacam İnsaAllah herşey yolunda gider.
Kızlar gordum keseyide bebeğimide çok şükür Rabbime. İki üç hafta sonra yine ultrasona girecem sürekli kontrol altında olacam İnsaAllah herşey yolunda gider.
darısı bana da olsun :) :)Kızlar gordum keseyide bebeğimide çok şükür Rabbime. İki üç hafta sonra yine ultrasona girecem sürekli kontrol altında olacam İnsaAllah herşey yolunda gider.
Gozunaydin canim,darisi basima insallahKızlar gordum keseyide bebeğimide çok şükür Rabbime. İki üç hafta sonra yine ultrasona girecem sürekli kontrol altında olacam İnsaAllah herşey yolunda gider.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?