2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
hamişleeer sizlere bir sorum var kasıklarda tek taraflımı batma yaşıyorsunuz bende zaman zaman her iki kasıktada oluyor.bide arada adet sancıları geliyor çok korkutucu yahuuu

teşeüür ederim canım :) değer 3000 i geçer yarına muhtemelen o civarlar görülüyormuş sanırım inşş görebiliriz.siz gördünüz mü keseyi?
yok ben şimdilik sadece 2 defa hormon testi yaptırdım o kdr dün yaptırdım 1435 çıktı yarın tekrar yaptırcam 2800 civarı çıkar yine keseyi göreceğimi zannetmiyorum

Gunaydin kizlarrr..bende tup bebekle son umudum embriyomla hamilr kaldim.Allah nasip etti cok sukur..keseyi 4+6 da gorduj..kalp atisi icin pazartesi randevum var.bugun tam 6+0 im ama bende ne meme agrisi ne bulanti ne kusma ne baska bisey..sanki hicbisry yok..dha once uc defa hamilelik yasadim oblarda goguslerime dokunamazdim..bunda sadece karardi azcik uclari..cok korkuyorum kalp atisini duyamiycam die..benim gbi olup saglikli devam eden var mi kizlarrrr...

yok ben şimdilik sadece 2 defa hormon testi yaptırdım o kdr dün yaptırdım 1435 çıktı yarın tekrar yaptırcam 2800 civarı çıkar yine keseyi göreceğimi zannetmiyorum
bana doktorum görülür demişti 1500 2000 civarında tatlım

Herkeste aynı belirtiler olmayabilir. Bende de hiç ağrı sızı bulantı yok. Bunları takmayın bebeğiniz de etkilenir.

Cok sukur iyiyim cnm bu ay cok daha iyiyim tabiki. Benim sat göre geriden geliyo cnm dün gittik Drye keseyi gördük 5+4 dedi dr. Haftaya kalp atışını duymak için gideceğiz inşallah. Sen nasılsın
Sukur iyiyim canim dusukden sonra kendimi toparladim simdi minnak bebisimle yeni dogmus gibiyim:) dun dr a gittik kesemiz yok daha ortalikda :) cok nazli bu sipaciklar bende kan verdim yarin alacagm sonucu insaAllah telefondan soylerler.esimi is icin sehir disina gonderdiler bende kayinvalidemgle gidicegm birazdan. O geri gelmeden bisey olmuyor korkma benim arkadimda oyleydi simdi 3 ayi bitti farki kapandi sakin strese girme :*

hamişleeer sizlere bir sorum var kasıklarda tek taraflımı batma yaşıyorsunuz bende zaman zaman her iki kasıktada oluyor.bide arada adet sancıları geliyor çok korkutucu yahuuu
bende de oluyo canım o ağrılar. o kadar ki 2 dk ya adet olcam diyorum o denli sancı oluyo. ama sonra geçiyo. doktora sordum normal dedi. Rahmin büyüme uğraşlarıymış onlar =)

Canım aynı günüz seninle
Bende varimyarın benim de Randevum var. Bugün aile hekimine gittim kan verdim yine. En son verdiğim de 195 di bakalım bugün kaç olmuş. Yarın alicam sonucu. Ayrıca benim de yarın kontrolüm var. cok heyecanlıyım hemde bu sancılar dan da biraz kkorkuyorum.ama inanıyorum inşallah hersey güzel olacak

Kızlar gordum keseyide bebeğimide çok şükür Rabbime. İki üç hafta sonra yine ultrasona girecem sürekli kontrol altında olacam İnsaAllah herşey yolunda gider.

Gözünaydın canım inşallah sorunsuz gider gebeliğin... yaaaa bende görmek istiyor bebişimi artık gelsin şu Cumartesi....

Merhaba kızlar ben de bundan bir hafta öce silik çıkan bir test ile hamile olduğumu öğrendim. Sonrasında yerleşme kanaması yaşadığım için panik yaptım ve henüz yakınlarıma haber veremedim (eşim biliyor tabii ki). Ama birine anlatmazsam çatlayacağım :)))

Haftaya doktor randevum var. İnşallah sağlıkla ilerler bu süreç hepimiz için. Allah sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip eder inşallah. İnşaallah bebeklerimiz Rabbimin en sevdiği kullarından olurlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…