2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534

çok teşekkür ederiz ben hep el musavvir çekmeye çalışıyorum karnıma ağrı girdiğinde ve o anda bile iyi geliyor :)

Arkadaslar hepinize merabalar bende yeni anne adayiyim insallah sat tarihim 26 ocak 8 subatda catlatma ignesi ve 11 martta beta 3815 cikti 5 haftalikmi 6 haftalikmi oluyo anlayamadim tam doktor keseyi gordum dedi ama ben pek anlamadim pazartesi randevum var kalp atislarini duyarmiyim sizce

çok teşekkür ederiz ben hep el musavvir çekmeye çalışıyorum karnıma ağrı girdiğinde ve o anda bile iyi geliyor :)
Evet bende.hep cekiyorum birde ya mübdi cekiyorum esimle birlikte elimizi karnima koyuyoruz Allahim hepimizin bu guzel sureci saglikla agiz tadiyla kazasiz belasiz tamamlamayi kolay dogumla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

kızlar hamilelikte bulantı gebeliğin iyi gittğine mi işaret bir yakınım öyle dedi midem bulanmayınca içime kurt düştü
Canim o bunyeden bunyeye degisir bende de daha mide bulantisi fln yok ins da olmaz kolay bise degil o merk etme oyle seylere herkeze kulak asma bunyesel birazda sadece doktorumuza inanalim

canım sen 11 martta 5 haftalıktın yüksek ihtimal şimdi 6. haftandasın pazartesi gittiğinde 6 hafta 5 günlük olacağından kalp atışını duyabilirsin bence arkadaşım 6hafta 2 günlükken duydu çünkü

Uzun tedavi sürecinden sonra Allah'ın izniyle ben de Kasım annesi olacağım...Allah cümlemize kolay ve hayırlı doğumlar nasip etsin...
hayırlı olsun :)
duyarsınız inşallah hayırlı olsun :)
Evet bende.hep cekiyorum birde ya mübdi cekiyorum esimle birlikte elimizi karnima koyuyoruz Allahim hepimizin bu guzel sureci saglikla agiz tadiyla kazasiz belasiz tamamlamayi kolay dogumla kucagimiza almayi nasip etsin insallah.
Amin inşallah :)

Canim o bunyeden bunyeye degisir bende de daha mide bulantisi fln yok ins da olmaz kolay bise degil o merk etme oyle seylere herkeze kulak asma bunyesel birazda sadece doktorumuza inanalim
sağol canım.. aynen öyle ağzı olan konuşuyor yoksa :)

Ayy hadi insallah canim benim cok saol heyecanlandimmmm

Kalp atışını duyanlarrrrrr
Kaç atıyodu kalbi?
Cinsiyet tahmini yapılıyomuş kalp atışından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…