2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Nasıl yapılıyormuş ki?

ben henüz duymadım ama merak ettim nasıl yapılıyor cinsiyet tahmini

Bu tarz cinsiyet tahminleri hurafedir aslında ama eğlence amaçlı bakıldığında hoş geliyo bana
140ın altındaysa erkek
140 ve üstüyse kız olurmuş
Yalnız ilk kalp atışındaki rakam önemli
Sonraki haftalarda değişiyor sürekli

ilk defa sizden duyuyorum bunu benim doğum yapan bir arkadaşımda bel ağrısı olursa erkek karın ağrısı olursa kız olacak dior kv.sinden duymuş

Kalp atışını duyanlarrrrrr
Kaç atıyodu kalbi?
Cinsiyet tahmini yapılıyomuş kalp atışından

Nasıl yapılıyormuş ki?

ben henüz duymadım ama merak ettim nasıl yapılıyor cinsiyet tahmini

• Bebeğinizin doktor tarafından tespit edilen kalp atışı dakikada 140 atıştan daha azsa, erkek
    • Bebeğinizin kalp atışı dakikada en az 140 ve daha fazla ise, kız

Duydunmu kalp atisini canim

duydum canım çok şükür :) 6+4 de duydum

Kizlar slm, "prolutan depot iğne" kullanan var mı? Ben birincisini gecen hafta acilde vurulmuştum. Bugün ikincisini sağlık ocağindaki hemşire vurdu ama iğneyi enjekte ederken cigerlerimde bir yanma oldu nefesim kesildi gibi oldu ve 10 dk boyunca kuru öksürük oldu. Acilde vurulduģum zaman hic boyle birsey olmamisti. Hemsirede korktu, iğne boyle birsey yapmaz dedi. Ama sonra prospektusune baktim, uygulamada nadir vakalarda oksürük irritasyonu, nefes darlıgı vs yapmayi engellemek icin yavaş enjekte edilmelidir yaziyor. Off valla bi oksuruk yoktu oda eklendi simdi.

Ayy ne guzel insallah bende duyarim pazartesi cok heyecanliyim bu arada basladimi mide bulantisi fln bnm gogusler cok fena elimi suremiyorum

geçmiş olsun ..ne için veriliyor iğne ?

Ayy ne guzel insallah bende duyarim pazartesi cok heyecanliyim bu arada basladimi mide bulantisi fln bnm gogusler cok fena elimi suremiyorum

inşallah :) mide bulantım yok göğüslerim ilk haftalar baya ağrıyordu şimdi azaldı ama üstüne yatamıyorum

Kizlarr uyku durumunuz nasil hani hamilelikde cok uyunur diyolar ya uyuyomusunuzz

Kızlar bende çok üşüme var,ev sıcacık ama içim Üşüyor sürekli, kat kat giyiniyorum.sizde varmı böyle bi durum merak ettim.Gribal bi durumumda yok yani ???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…