- 21 Mayıs 2013
- 6.798
- 8.410
- 198
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.881
Kızlar bende çok üşüme var,ev sıcacık ama içim Üşüyor sürekli, kat kat giyiniyorum.sizde varmı böyle bi durum merak ettim.Gribal bi durumumda yok yani ???
Aynen benim de özellikle ayaklarım ısınmıyo, ksnsizlikmi çıkacak dersin,belki geçici bi durumdur...insallah..Ve bende 2 gündür halsizlik var çok gücüm yok sanki..canım bende üşüyorum sanki ayaklarım hiç ısınmıyor bizde kansızlık çıkacak sanırım
Bende oyleyim icim titrio isinamiyorum ayaklarim demir zaten sık wc cikiorum ayklarimda isinmayinca maf oldum ustumu kat kat ortmk istiyorumKızlar bende çok üşüme var,ev sıcacık ama içim Üşüyor sürekli, kat kat giyiniyorum.sizde varmı böyle bi durum merak ettim.Gribal bi durumumda yok yani ???
Benin kanim biraz dusuk cikti..canım bende üşüyorum sanki ayaklarım hiç ısınmıyor bizde kansızlık çıkacak sanırım
bende iki gündür baş ağrısı hafif halsizlik var cumartes kısmetse doktor kontrolüm var bunların hepsini soracağım bakalım ne dicek sizinlede paylaşırımAynen benim de özellikle ayaklarım ısınmıyo, ksnsizlikmi çıkacak dersin,belki geçici bi durumdur...insallah..Ve bende 2 gündür halsizlik var çok gücüm yok sanki..
Benin kanim biraz dusuk cikti..
Evet büyük ihtimalle bağışıklık la ilgili.Bende vitamin olarak sadece folio (folik asit )alıyorum. Gebelikden 2 ay once baslamistim.Başka bise icmiyorum henüz. .hamileyken bağışıklık düşüyormuş kızlar normal bol bol vitaminli meyveler yiyin..
doktorlarınız vitamin verdimi ?
ilk hafta doktorum yoktu başkasına gitmiştim vitamin vermemişti belki verse şuan hasta olmıcaktım
Bende cok asiri usuyorum titreme geliyo o denli esim nerdeyse tsortle oturcak ama bn donuyorum bu arada bi yazida okudum ayaklarimiz hamileyken nirmalden cok usurse erkekmis bebek ne kdr dogru bilmem tabi :))canım bende üşüyorum sanki ayaklarım hiç ısınmıyor bizde kansızlık çıkacak sanırım
hamileyken bağışıklık düşüyormuş kızlar normal bol bol vitaminli meyveler yiyin..
doktorlarınız vitamin verdimi ?
ilk hafta doktorum yoktu başkasına gitmiştim vitamin vermemişti belki verse şuan hasta olmıcaktım
Tamam canım bende yarın gitcem ,bende paylasirim inşallah.bende iki gündür baş ağrısı hafif halsizlik var cumartes kısmetse doktor kontrolüm var bunların hepsini soracağım bakalım ne dicek sizinlede paylaşırım
Amin canim Allah yardimcimiz olsun hepimizin bende soylemeye korkuyodum tedaviyle oldugu icin esim duyurmadik kimse birakmadi sagolsun bi sıkınti cikmaz ins:)Kizlar ben de 6 hafta 1gunluk..kimseye soyleyemiyorum hamilelegimi korkuyorum bebegime bisey olursa diye..simdi evde dinleniyorum calismiyorum..dilerim hepimiz sag salim kucagimiza aliriz bebislerimizi
bende ki bütün belirtiler erkek üzerine ne kadar inanmasamda bel ağrısı ayak üşümesi çin takvimi :) bakalım sağlıklı olsunda minnoşum :)Bende cok asiri usuyorum titreme geliyo o denli esim nerdeyse tsortle oturcak ama bn donuyorum bu arada bi yazida okudum ayaklarimiz hamileyken nirmalden cok usurse erkekmis bebek ne kdr dogru bilmem tabi :))
oo sen benden önce gidiyorsun :) kaçta randevun ona göre takip ediyim burdan seni :)Tamam canım bende yarın gitcem ,bende paylasirim inşallah.
Çok geçmiş olsunnasıl zor bir dönemden geçmişsiniz..Rabbim yavrularımızı da bizleri de korusun
Evet ilk gebeliğim12.ayda hamile kaldım o yüzdende biraz tedirginim o zamaaan sakin bir bebek için streseseee hayııırrr
BENİM İKİN GÜNDÜR başladı çok hafif oluyor sabahları özellikle birde yemek yerken ama çok rahatsız olmuyorumŞu anda 5 haftalık olan arkadaşlarda mide bulantısı gibi sıkıntıları olan var mı
Benimde cin takviminde erkek cikiyo canim tatli cekiyo ayaklarim usuyo ama bakalim ilk bebek farketmez saglikli olmasi onemli ama gonlumden gecen hep bi oglan:)bende ki bütün belirtiler erkek üzerine ne kadar inanmasamda bel ağrısı ayak üşümesi çin takvimi :) bakalım sağlıklı olsunda minnoşum :)
Önce sağlıklı sıhhatli olsunlar tabii sonrada bi kaç ay sonra inşallah cinsiyetlerini paylaşmaya başlıycaz burda.Umarim sağlıklı hayırlı bi kizce dir benimki ayaklarım çok Üşüyor ama hadi bakalımBende cok asiri usuyorum titreme geliyo o denli esim nerdeyse tsortle oturcak ama bn donuyorum bu arada bi yazida okudum ayaklarimiz hamileyken nirmalden cok usurse erkekmis bebek ne kdr dogru bilmem tabi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?