- 26 Şubat 2015
- 251
- 186
- 73
- 36
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #3.901
Allah saglik sihat veersin meleklerimize insallah cinsiyetlerinide paylasmak nasip olur
Önce sağlıklı sıhhatli olsunlar tabii sonrada bi kaç ay sonra inşallah cinsiyetlerini paylaşmaya başlıycaz burda.Umarim sağlıklı hayırlı bi kizce dir benimki ayaklarım çok Üşüyor ama hadi bakalım
Yarın 12 de canım. Çıkınca yazarım ben size ...oo sen benden önce gidiyorsun :) kaçta randevun ona göre takip ediyim burdan seni :)
He ya bende onu sorcaktim karnim tas gibi baya belirginlesti daha leblebi kadarlar bu neyin nesiki:)benimd eçin takviminde kız çıkıyor. gönlümden geçende kızzzzz
birşey sorucam birde şimdiden benim göbeğim aşırı şişti yaa niye böyle olduki . bebekle alakalı oldugunu düşünmüyorum ,şişkinlik var sanki . acaba iç karnım mı dar yaaa eğer öyleyse yandım ben kocaman göbişim olacakkk
Bende cin takvimine inanmamakla birlikte kız çıktı. Hoşuma gitmedi değil yani. İnşallah bakalım. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsun. .Yarın 12 de canım. Çıkınca yazarım ben size ...
Burada yazanlara göre benimde erkek :) Müthiş bel ağrısı , ayakların donması ısıtamıyorum , tatlıya eğilim ve çin takvimi. Ama Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin. Tabi gönülden geçen bir minik 'Bade Bebek'. Rabbim bilir yinede. Benim hiç mide bulantım yok mesela yani bu kötü bişey mi yazanlara göre anlayamadım.. Sadece tiksinmem var soğanlı salçalı yemek görmek kokusunu duymak istemiyorum. Yoğurtla besleniyorum resmen
Senin ne kdrlik bebeisin canim bende hic yok Allaha sukur insallahda olmaz bende sucuklu yumurtadan tiksindim gormek dahi istemiyorum meyva tatli tuzlu istiyo cnmBurada yazanlara göre benimde erkek :) Müthiş bel ağrısı , ayakların donması ısıtamıyorum , tatlıya eğilim ve çin takvimi. Ama Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin. Tabi gönülden geçen bir minik 'Bade Bebek'. Rabbim bilir yinede. Benim hiç mide bulantım yok mesela yani bu kötü bişey mi yazanlara göre anlayamadım.. Sadece tiksinmem var soğanlı salçalı yemek görmek kokusunu duymak istemiyorum. Yoğurtla besleniyorum resmen
bence doktordan iste ya bağışıklığın düşmesinEvet büyük ihtimalle bağışıklık la ilgili.Bende vitamin olarak sadece folio (folik asit )alıyorum. Gebelikden 2 ay once baslamistim.Başka bise icmiyorum henüz. .
aman dikkat edin hasta olmayınBende cok asiri usuyorum titreme geliyo o denli esim nerdeyse tsortle oturcak ama bn donuyorum bu arada bi yazida okudum ayaklarimiz hamileyken nirmalden cok usurse erkekmis bebek ne kdr dogru bilmem tabi :))
yok canım ya burnum kıpkırmızı hapşurmaktan fena oldum :) portakal yiyorum yada sıkıp içiyorum doktorum vitaminde verdi kendi kendime atlatırsam bünyem güçlenir diye dayanmaya çalışıyorumda acaba serumu taktırsammı bilemiyorumcanım sen iyileşemedinmi henüz bugün nasılsn hergün mandalina yemeye çalışıyorum ama oda çok ekşi geliyor ağzıma zor yutuyorum halbuki o kadar ekşi değil diyor eşim de
benimde öyle gören 5 aylık der :)He ya bende onu sorcaktim karnim tas gibi baya belirginlesti daha leblebi kadarlar bu neyin nesiki:)
Canim tursu ve tursu suyu da iyi mikrop kiriyomus artik cogu kisi ilacdan once tursuya sariliyo bi dene istersen yiyebilirsen eksiiibence doktordan iste ya bağışıklığın düşmesin
aman dikkat edin hasta olmayın
yok canım ya burnum kıpkırmızı hapşurmaktan fena oldum :) portakal yiyorum yada sıkıp içiyorum doktorum vitaminde verdi kendi kendime atlatırsam bünyem güçlenir diye dayanmaya çalışıyorumda acaba serumu taktırsammı bilemiyorum
Gobekle bebek karisik deriz bizdeebenimde öyle gören 5 aylık der :)
bence doktordan iste ya bağışıklığın düşmesin
aman dikkat edin hasta olmayın
yok canım ya burnum kıpkırmızı hapşurmaktan fena oldum :) portakal yiyorum yada sıkıp içiyorum doktorum vitaminde verdi kendi kendime atlatırsam bünyem güçlenir diye dayanmaya çalışıyorumda acaba serumu taktırsammı bilemiyorum
bayılırım turşuya ekşşiyee :)Canim tursu ve tursu suyu da iyi mikrop kiriyomus artik cogu kisi ilacdan once tursuya sariliyo bi dene istersen yiyebilirsen eksiii
inşallah yarar döndüm işe ya çalışmak şart malum 2 gün yatış yaptım kovulmak istemiyorum şimdiden bu kız gelmezse 9 ay napcaz derler :)yarasın portakallaardinlenmekte lazım canım benim işe döndün mü?
Benimki tam 7 haftalık bugün,biz de eşimle tekrar tekrar dinledik doktora rica edip,eşim telefona kaydetti ama çok net bir ses gelmiyor.Gerçekten çok tuhaf bir duygu,ufacık bir bağ ile tutunup büyümeye çalışıyor,minik kalbi pıt pıt atıyor,3 hafta sonra tekrar gitcez ,inşallah cinsiyetini öğreneceğiz miniğimizinhadi ya Allah yardımcın olsun
kaç hafta kaç gün tam olarak şuanda doktora gittiğinde kaçtı :)
ya ben kalp atışını duydum iptalim ekrana bile bakamadm
neyse birdahak kontrole zaten çok net olur inşallah :)
tammam canım sağol :)
Eksi yiyebiliyosan iyi ben hic yiyemiyorum eksi cok severdim halbukibayılırım turşuya ekşşiyee :)
inşallah yarar döndüm işe ya çalışmak şart malum 2 gün yatış yaptım kovulmak istemiyorum şimdiden bu kız gelmezse 9 ay napcaz derler :)
Yok ya benimde önüme konuluyorda kokuyor bana o yemek. :)geçen sene doğum yapan arkadaşım annesi gelir yemeğini pişirirdi bu balkonda otururdu pişen ymeği önüne koyduklarında afiyetle yerdi deli kız
Benim bebiş 6+4 olması lazım canım :) Sat: 31-01-2015 Senin ne kadarlık oldu ?Senin ne kdrlik bebeisin canim bende hic yok Allaha sukur insallahda olmaz bende sucuklu yumurtadan tiksindim gormek dahi istemiyorum meyva tatli tuzlu istiyo cnm
bayılırım turşuya ekşşiyee :)
inşallah yarar döndüm işe ya çalışmak şart malum 2 gün yatış yaptım kovulmak istemiyorum şimdiden bu kız gelmezse 9 ay napcaz derler :)
10. haftada belli oluyormu artık :) benimde 3 hafta sonra randevum var ama cinsiyet filan demedi doktorum :)Benimki tam 7 haftalık bugün,biz de eşimle tekrar tekrar dinledik doktora rica edip,eşim telefona kaydetti ama çok net bir ses gelmiyor.Gerçekten çok tuhaf bir duygu,ufacık bir bağ ile tutunup büyümeye çalışıyor,minik kalbi pıt pıt atıyor,3 hafta sonra tekrar gitcez ,inşallah cinsiyetini öğreneceğiz miniğimizin
yiyorum normalde ama şuan mide yanmam olduğundan uzak duuruyorumEksi yiyebiliyosan iyi ben hic yiyemiyorum eksi cok severdim halbuki
Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin hepimze :) Yanlız cinsiyet 10. haftada mı öğreniliyor ?Benimki tam 7 haftalık bugün,biz de eşimle tekrar tekrar dinledik doktora rica edip,eşim telefona kaydetti ama çok net bir ses gelmiyor.Gerçekten çok tuhaf bir duygu,ufacık bir bağ ile tutunup büyümeye çalışıyor,minik kalbi pıt pıt atıyor,3 hafta sonra tekrar gitcez ,inşallah cinsiyetini öğreneceğiz miniğimizin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?