2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
benimde çin takviminde kız çıkıyor. gönlümden geçende kızzzzz
birşey sorucam birde şimdiden benim göbeğim aşırı şişti yaa niye böyle olduki . bebekle alakalı oldugunu düşünmüyorum ,şişkinlik var sanki . acaba iç karnım mı dar yaaa eğer öyleyse yandım ben kocaman göbişim olacakkk

Allah saglik sihat veersin meleklerimize insallah cinsiyetlerinide paylasmak nasip olur

Burada yazanlara göre benimde erkek :) Müthiş bel ağrısı , ayakların donması ısıtamıyorum , tatlıya eğilim ve çin takvimi. Ama Rabbim hayırlısını sağlıklısını versin. Tabi gönülden geçen bir minik 'Bade Bebek'. Rabbim bilir yinede. Benim hiç mide bulantım yok mesela yani bu kötü bişey mi yazanlara göre anlayamadım.. Sadece tiksinmem var soğanlı salçalı yemek görmek kokusunu duymak istemiyorum. Yoğurtla besleniyorum resmen

He ya bende onu sorcaktim karnim tas gibi baya belirginlesti daha leblebi kadarlar bu neyin nesiki:)

geçen sene doğum yapan arkadaşım annesi gelir yemeğini pişirirdi bu balkonda otururdu pişen ymeği önüne koyduklarında afiyetle yerdi deli kız

Senin ne kdrlik bebeisin canim bende hic yok Allaha sukur insallahda olmaz bende sucuklu yumurtadan tiksindim gormek dahi istemiyorum meyva tatli tuzlu istiyo cnm

Evet büyük ihtimalle bağışıklık la ilgili.Bende vitamin olarak sadece folio (folik asit )alıyorum. Gebelikden 2 ay once baslamistim.Başka bise icmiyorum henüz. .
bence doktordan iste ya bağışıklığın düşmesin

Bende cok asiri usuyorum titreme geliyo o denli esim nerdeyse tsortle oturcak ama bn donuyorum bu arada bi yazida okudum ayaklarimiz hamileyken nirmalden cok usurse erkekmis bebek ne kdr dogru bilmem tabi :))
aman dikkat edin hasta olmayın

canım sen iyileşemedinmi henüz bugün nasılsn hergün mandalina yemeye çalışıyorum ama oda çok ekşi geliyor ağzıma zor yutuyorum halbuki o kadar ekşi değil diyor eşim de
yok canım ya burnum kıpkırmızı hapşurmaktan fena oldum :) portakal yiyorum yada sıkıp içiyorum doktorum vitaminde verdi kendi kendime atlatırsam bünyem güçlenir diye dayanmaya çalışıyorumda acaba serumu taktırsammı bilemiyorum

Canim tursu ve tursu suyu da iyi mikrop kiriyomus artik cogu kisi ilacdan once tursuya sariliyo bi dene istersen yiyebilirsen eksiii

yarasın portakallaar dinlenmekte lazım canım benim işe döndün mü?

Canim tursu ve tursu suyu da iyi mikrop kiriyomus artik cogu kisi ilacdan once tursuya sariliyo bi dene istersen yiyebilirsen eksiii
bayılırım turşuya ekşşiyee :)
yarasın portakallaar dinlenmekte lazım canım benim işe döndün mü?
inşallah yarar döndüm işe ya çalışmak şart malum 2 gün yatış yaptım kovulmak istemiyorum şimdiden bu kız gelmezse 9 ay napcaz derler :)

Benimki tam 7 haftalık bugün,biz de eşimle tekrar tekrar dinledik doktora rica edip,eşim telefona kaydetti ama çok net bir ses gelmiyor.Gerçekten çok tuhaf bir duygu,ufacık bir bağ ile tutunup büyümeye çalışıyor,minik kalbi pıt pıt atıyor,3 hafta sonra tekrar gitcez ,inşallah cinsiyetini öğreneceğiz miniğimizin

bayılırım turşuya ekşşiyee :)
inşallah yarar döndüm işe ya çalışmak şart malum 2 gün yatış yaptım kovulmak istemiyorum şimdiden bu kız gelmezse 9 ay napcaz derler :)
Eksi yiyebiliyosan iyi ben hic yiyemiyorum eksi cok severdim halbuki

geçen sene doğum yapan arkadaşım annesi gelir yemeğini pişirirdi bu balkonda otururdu pişen ymeği önüne koyduklarında afiyetle yerdi deli kız
Yok ya benimde önüme konuluyorda kokuyor bana o yemek. :)

Senin ne kdrlik bebeisin canim bende hic yok Allaha sukur insallahda olmaz bende sucuklu yumurtadan tiksindim gormek dahi istemiyorum meyva tatli tuzlu istiyo cnm
Benim bebiş 6+4 olması lazım canım :) Sat: 31-01-2015 Senin ne kadarlık oldu ?

10. haftada belli oluyormu artık :) benimde 3 hafta sonra randevum var ama cinsiyet filan demedi doktorum :)

Eksi yiyebiliyosan iyi ben hic yiyemiyorum eksi cok severdim halbuki
yiyorum normalde ama şuan mide yanmam olduğundan uzak duuruyorum

Maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin hepimze :) Yanlız cinsiyet 10. haftada mı öğreniliyor ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…