2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
salgami nerde bulcam canim burda, bide tadi nasil onun icince iyice midem bulanmasin?
ayy sen yurtdışındaydın değil mi ? valla ben severek içiyorum çok nadir beğenmeyen oluyor tabi damak tadı değişir :/

ben burnumun içine viks sürdüm kızlar zararsızdır diye düşündüm ama bazı doktorlar kullanmayın diyormuş bir şey olur mu

Viks'i bir peçeteye sürüp onu koklarsan daha iyi olur. Yada kaynar suyun içine biraz atıp bulunduğun yerin yakınına koy onun kokusunu içine çek. Direk sürmek burun damarlarına zarar verir ayrıca çok tahriş yapar.
Geçmiş olsun.

Kızlaaaar yaaa ben aşırı heyecanlıyım kalbim küt küt küt yaaa Randevum 4 de inşallah keseyi hayırlısıyla görebiliriz. Vakit nasıl gececek. Inşallah hersey yolundaDir.

Tamam arkadaşlar sağolun 7 demek bence de en doğrusu

Canım kefir harika bir şey. Ben günde yarın litre içiyordum hamile kalmadan. Doktorlar vitamin minarel değerlerime bayılıyordu. Hamilelikte de çiğ sütten yapmadığın sürece hiç bir zararı yok. Kendin yapabilirsin mayasını bulursan zor değil.

Bende bugün gidiyorum doktora heyecandan içim titriyor hersey yolunda olsun Allahım ne olur...Bakalım ilk fotomuzu alabilcezmi selfie yaparız belki

Hadi canım inşallah her şey yolundadır. Iyi haberlerle gel

Arkadaşlar bugün saat 15:30'da muayenem, dualarınızı bekliyorum..Bir gün önce doğum günümdü umarım Allah inşallah kalp atışlarını duymayı nasip ederek bana en güzel hediyeyi verir..

Canım inşallah duyarsın. Ben de yarın kalp atışı için gidiyorum. Bu önemli bir basamak bence. inşallah doktordan çok mutlu ayrılırız

ay kesmiyor beni öyle tuzlu su yapim en iyisi

Kızlaaaar yaaa ben aşırı heyecanlıyım kalbim küt küt küt yaaa Randevum 4 de inşallah keseyi hayırlısıyla görebiliriz. Vakit nasıl gececek. Inşallah hersey yolundaDir.

hadi bakalım bugün herkes öğleden sonra gidiyor heralde bizde bekleyelim haberlerinizi :)

Canım benim de 4h 5 günlük çıktı. Bir mm yazıyo kağıtta ama o mu değil mi anlamadım. Ben idrara sıkışık gitmiştim. Ki artık öyle olmamalıymış öğrendim. 20 gün sonra gel dedi bana da.

kefiri bende günde bir çay bardağı içiyorum akşamları annem kendi mayalıyor yaklaşık bir aydır içiyorum

gözün aydın kese boyudur o büyük ihtimal bebek henüz gözükmez sanırım :)

tebrik ederim canım. kızın var sanırım kaç yaşında? benimde bir kızım var 23 aylık. planladığın bir gebelikmiydi canım??

canım sen canını sıkma. aynen cihazdan cihaza değişiyor.

seninle aynı durumdayım canım ama Allah tan ümit kesilmez. o düşünceyi atmaya çalışıyorum düşünmemeye çalışıyorum.inşallah ALLAH IM bu mubarek günün hürmetine dualarımızı kabul eder. bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde alırız kucağımıza.

kızlar bende mide bulantım için naneli şeker filan yiyorum iyi geliyor sorun olmaz değil mi?

tebrik ederim canım. kızın var sanırım kaç yaşında? benimde bir kızım var 23 aylık. planladığın bir gebelikmiydi canım??

mrb cnm benimde 4 yaşında bi kızım var biz 5 aydır istiyorduk çok şükür bu ay tuttu ama tabi daha doktora hiç gitmedim o yüzden tedirginim keseyi ve kalp atışını merakla bekliyorum..

Haftayı doldurmadan ben 8 haftalığım diyordum , bugün 8 hafta 3 günlüğüm o zaman 7 haftalıkmı diyeceğiz

kızlar bazı kaynaklarda şalgam suyuna zararlı diyor bazılarında değil diyor napıcaz biz ya benmde canımı istettiniz

Aminnn canim insallah hepimizinki yolunda gider miniklerimiz hizla buyurler. Simdi doktordan geliyorum bende 6+2 diye hesaplarken 7+5 cikti cok sasirdim ikinci ayip bitmek uzeretmis nerdeyse kalp atislari gosterdii cok guzel bi duygu Rabbim herkeze nasip etsin insallah

şalgam suyunun faydaları

- Laktik asit içerir,sindirimi kolaylaştırır. - B grubu vitaminleri içerir,sinirleri yatıştırır.
- Mide ve karaciğere faydalıdır,
- Kalsiyum,potasyum ve demir içerir,kemik ve dişleri kuvvetlendirir.
- Afrodizyak özelliği vardır.
- 100 gramında 20 kalori olan şalgam,A-B-C vitamini içerir.Kalp,damar ve göz
sağlığı için faydalıdır.
- Vücuttaki toksinleri atmak,kolesterolden uzaklaşmak,stresten kurtulmak
için bolca yenip,suyu içilir.
- İdrar söktürücü,romatizma,nikris ağrılarına,mafsal şişliklerine,böbrek
kumu ve taşının dümsine,apse,dolama,kan çıbanı,donma,ergenlik
sivilceleri,egzama,göğsü yumuşatıcı,akciğer ve bronşları temizler,boğaz
iltihabına,pekliğe,şeker hastalarına verilir.
- Toksinleri atmaya yarayan,süt asidi,fosfor,kalsiyum,potasyum,stresi
önleyip sinirleri yatıştır.
- Şeker ve vitamin yönünden çok zengin olan şalgam arsenik,kalsiyum ve
madeni tuzlar içerir.Kansızlık için ideal bir ilaç olup,yaprakları da kökü
gibi kalsiyum demir,bakır ve iyot içerir.
- Vücutta şişliklerin üstüne konduğu gibi,el ve ayağı donanlara haşlanıp
lapası sürülür.
- Haşlanan suyu ile saçlar yıkandığında beyazlaşmayı önler.
- Kökünün haşlanıp içilmesi sindirim güçlüğünü giderir.Nikris hastalığına
iyi gelir.
- Akciğer ve bronşları temizleyen şalgam,pekliği giderdiği gibi bazı cilt
hastalıklarında da merhem gibi kullanılır.
- Yaşlıların ayak üşümelerini gidermek için; kalın,etlice soyulmuş,2 şalgam
kabuğu,1 çay bardağı ısırgan otu ile 1 litre suda haşlanıp haftada 2 gün
ayaklar bu suyla yıkanır.

Neden üzülüyorsun ki? Doktor bana kese 3 cm olunca bebeği görürüz dedi. senin kese kac cm? eline görüntüyü verdiyse orda yazar. Bakar mısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…