- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 248
- 35
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.081
ayy sen yurtdışındaydın değil mi ? valla ben severek içiyorum çok nadir beğenmeyen oluyor tabi damak tadı değişir :/salgami nerde bulcam canim burda, bide tadi nasil onun icince iyice midem bulanmasin?
Viks'i bir peçeteye sürüp onu koklarsan daha iyi olur. Yada kaynar suyun içine biraz atıp bulunduğun yerin yakınına koy onun kokusunu içine çek. Direk sürmek burun damarlarına zarar verir ayrıca çok tahriş yapar.ayy sen yurtdışındaydın değil mi ? valla ben severek içiyorum çok nadir beğenmeyen oluyor tabi damak tadı değişir :/
ben burnumun içine viks sürdüm kızlar zararsızdır diye düşündüm ama bazı doktorlar kullanmayın diyormuş bir şey olur mu
kızlar merhaba
KEFİR hakkında bilginiz varmı? yani içiyormusunuz. hamilelikte kimi çok iyi diyor kimi tam belli değil diyolar.
özellikle bağırsak için magnezyum açısından çok iyimiş.. ben kullanmak istiyorum ama kararsız kaldım....
Bende bugün gidiyorum doktora heyecandan içim titriyor hersey yolunda olsun Allahım ne olur...Bakalım ilk fotomuzu alabilcezmi selfie yaparız belki
Arkadaşlar bugün saat 15:30'da muayenem, dualarınızı bekliyorum..Bir gün önce doğum günümdü umarım Allah inşallah kalp atışlarını duymayı nasip ederek bana en güzel hediyeyi verir..
ay kesmiyor beni öyle tuzlu su yapim en iyisiViks'i bir peçeteye sürüp onu koklarsan daha iyi olur. Yada kaynar suyun içine biraz atıp bulunduğun yerin yakınına koy onun kokusunu içine çek. Direk sürmek burun damarlarına zarar verir ayrıca çok tahriş yapar.
Geçmiş olsun.
Kızlaaaar yaaa ben aşırı heyecanlıyım kalbim küt küt kütyaaa Randevum 4 de inşallah keseyi hayırlısıyla görebiliriz. Vakit nasıl gececek. Inşallah hersey yolundaDir.
kızlar merhaba
KEFİR hakkında bilginiz varmı? yani içiyormusunuz. hamilelikte kimi çok iyi diyor kimi tam belli değil diyolar.
özellikle bağırsak için magnezyum açısından çok iyimiş.. ben kullanmak istiyorum ama kararsız kaldım....
gözün aydın kese boyudur o büyük ihtimal bebek henüz gözükmez sanırım :)Canım benim de 4h 5 günlük çıktı. Bir mm yazıyo kağıtta ama o mu değil mi anlamadım. Ben idrara sıkışık gitmiştim. Ki artık öyle olmamalıymışöğrendim. 20 gün sonra gel dedi bana da.
Keseyi gördüm bu arada karından Allah'ın izniyleCanım benim de 4h 5 günlük çıktı. Bir mm yazıyo kağıtta ama o mu değil mi anlamadım. Ben idrara sıkışık gitmiştim. Ki artık öyle olmamalıymışöğrendim. 20 gün sonra gel dedi bana da.
tebrik ederim canım. kızın var sanırım kaç yaşında? benimde bir kızım var 23 aylık. planladığın bir gebelikmiydi canım??Merhaba,erken gebelik testiyle bugun hamile oldugumu ogrendim yarin kan sonucum cikacak.Ayin son gunu benim dogumum gorunuyor ancak ilk bebegimi bir hafta once 39. Haftanin bitiminde dogurmustum muhtemelen yine asagi yukari oyle olur diye tahmin ediyorum hayirlisi.herkese kolay bir hamilelik diliyorum saglikli bir sekilde bebislerimizi kucagimiza alalim insallah.
ilk gebeliğimde 6.haftada bebişi görmüştük.kocaman kafasıyla duruyordu ekranda
kalp atımını duyamadık sonra ve kaybetmiştik. Hayırlısı tabi ki allahtan.
ama gerçekten zor şimdi aynı şeyi ikinci kez yaşama düşüncesi...ne umutla gitmiştim dün belki kalp atışını bile görürüz diye
ilk gebeliğimde 6.haftada bebişi görmüştük.kocaman kafasıyla duruyordu ekranda
kalp atımını duyamadık sonra ve kaybetmiştik. Hayırlısı tabi ki allahtan.
ama gerçekten zor şimdi aynı şeyi ikinci kez yaşama düşüncesi...ne umutla gitmiştim dün belki kalp atışını bile görürüz diye
tebrik ederim canım. kızın var sanırım kaç yaşında? benimde bir kızım var 23 aylık. planladığın bir gebelikmiydi canım??
hadi yaa :) neden zararlı olsun ki pancar sonuçtakızlar bazı kaynaklarda şalgam suyuna zararlı diyor bazılarında değil diyor napıcaz biz ya benmde canımı istettiniz
Aminnn canim insallah hepimizinki yolunda gider miniklerimiz hizla buyurler. Simdi doktordan geliyorum bende 6+2 diye hesaplarken 7+5 cikti cok sasirdim ikinci ayip bitmek uzeretmis nerdeyse kalp atislari gosterdii cok guzel bi duygu Rabbim herkeze nasip etsin insallahAmiiin canım amin. Benim 14 mart cumartesi yani adet günü 243'tü. doktor hesap yaptı haftaya 21 mart cumartesi(arada 7 gün var yani) gel, büyük ihtimalle keseyi görürürz dedi. Ama bilemedim yani ben 3 binlere çıkamam sanırım o zamana kadar, neyse miniğim sağlıklı olsun da beklerim artık :) İnşallah sen de tez zamanda duyarın da rahatlarsın
Günaydın dün ultrasan randevumuz vardı. kese büyümüş ama bebeği göremedik çok canım sıkkın
bekleyelim haftaya salı tekrar bakalım dedi dr. çok üzülüyorum. bu ikinci bebeğimiz. 1. yi de kaybetmiştik 8 haftalıkken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?