2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Bana yapilan 8 tupluk tahlilde triod yuksek vitamin d eksik progestron cok dusuk cikmisti suan hala lekelenmelerim devam ediyo 3 ilac kullaniyorum.kizlar kan tahlili cok onemli yaptirmadiysaniz hemen doktorunuzdan isteyin

2 buçuk hafta çok erken ya nasil öğrendiniz ki?

Kabizlik çeken arkadaşlar bana bugün çilek iyi geldi
Yaklaşık 10-12 tane çilek yedim üstüne ılık su içtim
Çok iyi geldi tavsiye ederim

Normal karından ultrosanla gözukuyo demişti bana hemşire degerin görünmesine yeterli haftaya gidersen daha kesin olur dedi korktum şimdi

Seni korkutmak icin söylemedim korkmana gerek yok zaten bence :)
Benim doktorum cok taninmis bir Prof. Kendisi öyle söyler.vajinal görülür ama göbekten 7. Haftadan önce cok düsük ihtimal diye

1500 den sonra görünür diyorlar ben 2100 de karından görmüştüm görürsün umarım :)

inşallah :)

ne vuruyorsun ya selam canım selam nasılsın

Ayy vurmusmuyum elim kaydi demek ki
İyi gibiyim canim bulanti disin da.. İki lafin belini bir kiramadik gitti ben geldim sen yoksun yine

Benim ismim eklenmişti ama yine suan goremedim

@akasya eflak hayırlı ugurlu olsun kizlar bugün işe gitmedim kafa izni aldım bol bol dinlendim uyudum şimdi girdim geçmişe biraz baktım da telefona gözümü dikmekten bi tuhaf oldum

Canim ne oldu doktor muayenen seninde benim gibi kanaman vardi progestron kullaniyodun .simdi kanaman ne durumda dontor ne dedi .insallah guzel haberler almissindir
Evet canım keseyi gordukhamd olsun. Ama biraz moralim bozuk. Çünkü hamile olduğumu bilmeden tam 1 hafta önce enfeksiyon kapmış tim ve ilaç kullandım. Fitil antibiyotik. Doktorum dollenmeden once bir sıkıntı olmaz hatta gebeler e de veriyorum dedi ama dışardan insanlar çok korkutuyor beni ya. Benim sancilarim da var di ya. Offf inşallah bebeğim sağlıklıdır.

Benim gibi olan var mı aranızda kızlar. Gebeligin izi ogrenmeden antibiyotik fitil filan kullanan var mi

Merhaba arkadaşlar bende bugün dayanamayıp ( doğrusu eşim dayanamadı :)) doktora kostUm. Şükürler olsun hcg 2500 küsürmus 7.8mm keseyi de gördük ama kanama varmış biraz içerde. fitil verdi doktorum birde hem folik asit içeren hemde balık yağı içeren 1mom diye bi ilaç verdi .kullanan varmı aranızda?

Kızlar bu arada biz kese mızı gördük. 5 mm . Tam 5 haftaligiz. Keseyi göremeyen arkadaslara şunu diyebilirim ki cihaz cok önemli. her cihaz farklı hassaslik ta ölçüm yapıyormus. Özellik le baktım doktor ekranda başlık seçti bakalım bunla görürüz inş. Dedi ve gördük.

9ay canım Merhaba. Beni hatırladın mi? Daha once tüp ateş topiklerinde ve özelden de yazısmistik. Gebeliğine çok ama çok mutlu oldum. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Ben de tüp bebek sonrası sürpriz tekrar hamile kaldım

Bende 5+3 luk hamileyim arkadaşlar allah sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin...Dr. için Medical park ankara banu hanıma gidiyorum. Kan testi için hastane 200 tl fark istedi siz Nerede yaptırdıniz? ??
Cnm meraba bnde medıcal park ank ertan hocaya gıdıyorum aynı hastanede dogurcaz galıba

Gözün aydın canım
Evet haklısın kullanılan usg cihazı çok farkediyor
İlk gebeliğimdeki drum cinsiyeti falan çok erken söylemişti
Bütün ölçümleri kendi yapıyordu
Ama şimdi gittiğim hastanede yenilenmiş bütün makineler
Kalp atışlarını ve minik kalbinin nasıl pıt pıt çarptığını gördük:)

Hayirli olsun insallah pitpitlarida gorursun. Adet gunun gelmeden once kullanilan ilaclar hicbir sekilde bebegini etkilemez oyle konusan insanlara kulak asma ben kizima hamile kaldigim ay enfeksiyon vardi hem antibiyotik hemde fitil kullandim hatta antibiyotik ve fitili adet gunumden 2 gun once bitirmistim sonra test yaptim hamileydim tabi benide senin gibi sardi bi telas ya bisey olduysa diye doktora sormustum oda bise olmaz demisti sukur saglikli oldu bebegim sende korkma hicbiseycik olmaz bebisine

Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin.

Hayrli olsun canm bnmde bugun 6+2 yrn gidicemde duyarmiyim die cok mrk ediyordum ondan mrk ettim 25 i gibi gel demisti ama esim izin almz diye yrn gidicez..inslh bizde duyariz..cok heycanliiii Rabbim hepsini korusun

Bende bugun gittim 6+3 kalp atislarini gorduk ve duyduk canim cihaz yeniyse sende gorursun. Guzel haberlerini bekliyoruz.

Bir mucize bebis daha:) hosgeldin canim aramiza.

benim yarın randevum var kalp atışları için şalgamı da sorarım

Salgam suyunu hamileligimde doktorum yasak listem arasina koymustu. İcerisindeki tuz oranindan dolayi. Asiri tuzlu seyler odem ve gebelik zehirlenmesine kadar goturebiliyor Allah korusun.

Allah kolaylik versin canim hayirli ve saglikli bir hamilelik diliyorum.

İyi akşamlar kızlarrrrrrr....
Yarın büyük gün lütfen dualarınızı esirgemeyin... Bebişimle ilk randevum saat 14:00 de...

Hadi bakalim guzel haberlerle gel insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…