- 3 Mart 2015
- 407
- 159
- 323
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.301
aa benim de yarın randevum var doğumlarımız da yakın görünüyor haberlerini bekliyorum doktor ne diyicek merak ettimİyi akşamlar kızlarrrrrrr....
Yarın büyük gün lütfen dualarınızı esirgemeyin... Bebişimle ilk randevum saat 14:00 de...
Teşekkür ederim canimHadi gozun aydin.akasyacimmm cok sukur..en son hcg degerin kacti? Kacla gordun keseni,bide vajinal mi karindan mi ?ay ne cok sordum ya
2 buçuk hafta çok erken ya nasil öğrendiniz ki?busra_bozo .!.:2bucuk haftalik hamileyim yeni orendim normalde hic kanamam yoktu taki doktor alttan muane edip dusuk ignesi verene kdar normal adet goruomusum gibi 3 gundur kanamam var surekli doktordayim bebegim dusmemis dun aksam acildeydim bebek hala karnimdaydi dusmemisti tekrat duauk ignesi serum ve hap verdi benim sormak istedigim acaba erken bir hamilelikya ustune adet goruyor olabilir miyim doktorumunda bunu anlamamis olabilirmi eger dusmezse allah nasip ederse kasim ayinda dogucak lutfen yardimci olun
Normal karından ultrosanla gözukuyo demişti bana hemşire degerin görünmesine yeterli haftaya gidersen daha kesin olur dedi korktum şimdi
1500 den sonra görünür diyorlar ben 2100 de karından görmüştüm görürsün umarım :)
inşallah :)
ne vuruyorsun yaselam canım selam nasılsın
Canım seninle S.A.T ımız aynı ama benim beta hcg değerim 5461 çıktı bugün. TSH değerimde yüksek ondan olabilirmi acaba.Kızlar bende bugün beta hcgye baktırdım 2860 çıktı hala ultrasyon yok
Benim ismim eklenmişti ama yine suan goremedimKızlar çok aktif olmayanları listeden çıkarsak mı ? adını herkes yazdırdı ama o kadar bir mesaj atan olmuyor listede çok kalabalık duruyor bu şekilde ne dersiniz toplu bir fikir alayım :)
[tr][/tr]
Anne ismi :) - Sat - Termin başlangıç kilo bebiş cinsiyeti doğum kilosu hande_buse88 24 ocak 1 kasım - - - gfr 25 ocak 1 kasım 71 - - simayus 25 ocak 3 kasım 48 - - Sekizhaziran 26 ocak 1 kasım 50 - - Belinayim 26 ocak 1 kasım 51 - - allbaby 28 ocak 4 kasım 67 - - Simay ada 28 ocak 4 kasım 52 - - Amanda29 28 ocak 4 kasım 52 - - paccolina 28 ocak 4 kasım 55 - - alyaderin33 29 ocak 5 kasım 63 - - adanamerkez 30 ocak 6 kasım 92 - - mariapdr 30 ocak 7 kasım - - - cinomi 30 ocak 7 kasım 64 - - Pearl9703 31 ocak 7 kasım 58 - - Kader55 31 ocak 7 kasım 48 - - handete 31 ocak 8 kasım 62 - - Ssilan 31 ocak 8 kasım 66,5 - - hatice1969 30 ocak 9 kasım 100 - - GCA 1 şubat 9 kasım 60 - - musss87 1 şubat 9 kasım 55 - - yagmuryagiyorkac 2 şubat 9 kasım 93 - - SMAYRANA 2 şubat 10 kasım 58 - - Carolines 2 şubat 10 kasım 59 - - lilapause_ 2 şubat 9 kasım 56 - - Berenimbo 3 şubat 10 kasım 64,5 - - sempatico1 3 şubat 10 kasım 55 - - moon2887 3 şubat 10 kasım - - - moonlight1983 3 şubat 10 kasım 55 - - Serinse 4 şubat 11 kasım - - - turkuazkebelek 4 şubat 11 kasım 56 - - vigoroso 4 şubat 11 kasım 54 - - hazal87 5 şubat 12 kasım 62 - - lumos 6 şubat 13 kasım 52 - - thetis_t 6 şubat 13 kasım 53 - - eltanin 6 şubat 14 kasım 74 - - ospa 8 şubat 15 kasım 65 - - excite 8 şubat 15 kasım 87 - - Akasya 9 şubat 16 kasım 55 - - DoraNora 9 şubat 16 kasım - - - parkbyull 9 şubat 17 kasım 84 - - melekyuzlumm 9 şubat 17 kasım 54 - - melek1818 9 şubat 17 kasım 67 - - Aytiryaki 14 şubat 22 Kasım 64 - - sporstar 15 şubat 22 Kasım 55 - -
[tr]
[/tr]
Evet canım keseyi gordukCanim ne oldu doktor muayenen seninde benim gibi kanaman vardi progestron kullaniyodun .simdi kanaman ne durumda dontor ne dedi .insallah guzel haberler almissindir
9ay canım Merhaba. Beni hatırladın mi? Daha once tüp ateş topiklerinde ve özelden de yazısmistik. Gebeliğine çok ama çok mutlu oldum. Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Ben de tüp bebek sonrası sürpriz tekrar hamile kaldımHayır canım hiç sorun olmaz :) Afiyet olsun
Ama 8 haftayı doldurmuşsun sen canım. Hatta 3 gün geçmiş. 8 diyeceksin.
1 cm + 30 = 31 /7=4.4 yani 4 hafta 4 gün mü? Ama benim kese 5 hafta 3 günlükken 10 cm idi. Ve tüp bebek olduğu için günden eminiz. Bir sorun mu var yani şimdi!?
Canım gelip gidiyor bulantı merak etme
Canım beni eklememişsin. SAT 30 ocak 2015, 05 Kasım 2015 doğum, 57.5 kg
Amanda ve kanada inşallah hayırlı haberlerle dönersiniz. Benim için de yarın büyük gün. Yukarıdaki gebelik haftası hesaplama formülüne kadar moralim iyiydi. Şimdi biraz bozuldu. Zaten çok zor elde ettiğim için çok korkuyorum
İnşallah her şey yolundadır
Cnm meraba bnde medıcal park ank ertan hocaya gıdıyorum aynı hastanede dogurcaz galıbaBende 5+3 luk hamileyim arkadaşlar allah sağlıklı sıhhatli kavuşmayı nasip etsin...Dr. için Medical park ankara banu hanıma gidiyorum. Kan testi için hastane 200 tl fark istedi siz Nerede yaptırdıniz? ??
Gözün aydın canımKızlar bu arada biz kese mızı gördük. 5 mm . Tam 5 haftaligiz. Keseyi göremeyen arkadaslara şunu diyebilirim ki cihaz cok önemli. her cihaz farklı hassaslik ta ölçüm yapıyormus. Özellik le baktım doktor ekranda başlık seçti bakalım bunla görürüz inş. Dedi ve gördük.
Teşekkür ederim canım çok sağol. .@akasya eflak hayırlı ugurlu olsun kizlar bugün işe gitmedim kafa izni aldım bol bol dinlendim uyudum şimdi girdim geçmişe biraz baktım da telefona gözümü dikmekten bi tuhaf oldum
Evet canım keseyi gordukhamd olsun. Ama biraz moralim bozuk. Çünkü hamile olduğumu bilmeden tam 1 hafta önce enfeksiyon kapmış tim ve ilaç kullandım. Fitil antibiyotik. Doktorum dollenmeden once bir sıkıntı olmaz hatta gebeler e de veriyorum dedi ama dışardan insanlar çok korkutuyor beni ya. Benim sancilarim da var di ya. Offf inşallah bebeğim sağlıklıdır.
İnşallah çarşamba günü bebeğimin büyüdüğünü görürüz ve ben de grubunuza katılırım :) 3 yıllık evliyim 2 kez iğne, bir kez de ilaç tedavisi olmama rağmen o aylarda gebe kalamamıştım. Rabbim 2 defa kendiliğinden nasip etti. Bu kez inşallah bebeğimiz bizimle kalır.
Hayrli olsun canm bnmde bugun 6+2 yrn gidicemde duyarmiyim die cok mrk ediyordum ondan mrk ettim 25 i gibi gel demisti ama esim izin almz diye yrn gidicez..inslh bizde duyariz..cok heycanliiii Rabbim hepsini korusun
Kızlar bende 10 martta olmam gerekiyordu olmayınca 11 martta Beta yaptırdım negatif çıktı 10 gün bekledim bugun yine gittim alttan baktı çift rahim varmış bende kalp seklinde film çekecekti once tahlil yapalım dedi az once aradılar 3 haftalık hamilesin 26 martta tekrar gel dediler şaşkınım :))
benim yarın randevum var kalp atışları için şalgamı da sorarım
ilk kontrolümüze yarın 2 de gideceğim.
geçen yıl çamaşır makinesinin durulama fonksiyonu bozulmuş, farkedene kadar mantar oldum maalesef. şimdide o sorunum devam ediyor. inşallah bebeğe sıkıntısı olmaz,
ilk gebeliğim kanamalı lekeli, zorr gecmişti dua edin benim için de
İyi akşamlar kızlarrrrrrr....
Yarın büyük gün lütfen dualarınızı esirgemeyin... Bebişimle ilk randevum saat 14:00 de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?