2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar bitki Çaylarının ne gibi zararı var acaba. Ben hamile olduğumu ogrenmeden once adet günüm geçip kanamam başlamadıği için söktürsun diye çok bitki çayı içmistim

Bende günde 5-6 fincan kahve içen biriyim doktorum bana günde 1 tane icebilirsin dedi ben içiyorum kafeinsiz tercih ediyorum disardayim evde Americano turk kahvesi falan yapıyorum 1 tane ama

Doktorum bana bitki çaylarından uzak dur dedi ama ıhlamuru günde bir bardak icebilirsin dedi. Kahveyi kontrollü olarak icebilirsin diye biliyorum ama en iyisi doktorunuzla sormanızı.
Tesekkur ederim canim ıhlamuru rahatca içerim artık zaten kahveyide hafta da bir içsem yetecek :)

günaydın kızlar...
bu kasık ağrısı ne zaman geçecek birse sürekli karnım şiş yeni kalktım daha yemek yemedim ama sanki dünyaları yemişim gibi hissediyorum..
Canım benim karın ağrım 5. Haftanın sonunda geçti ama doktor ilk 3 ay boyunca sürebilir normal dedi.

Canım sen daha keseyi bile görmedin değil mi? Bu ara bebiş çok hassas ve kafein Zararlı. Kafeinsiz kahve de çok işlenmiş bir ürün o sebeple iyi değil. Çok kötü isen küçük bir fincanda açık olarak için. Ben de 2-3 parça bitter çikolata yedim, açık çay içtim. Çok şükür her şey yolunda. Ama kahve bunlardan daha çok kafein içeriyor. Mümkünse içme.

Ihlamur istediğin kadar iç hiç bir şey olmaz.

Kızlar bitki Çaylarının ne gibi zararı var acaba. Ben hamile olduğumu ogrenmeden once adet günüm geçip kanamam başlamadıği için söktürsun diye çok bitki çayı içmistim

Canım bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Olacak olsa şimdiye olurdu. Adaçayı kesinlikle içilmemesi gereken bir şey. Bunun dışında bir kısıtlama bilmiyorum ama Google'da aratmadan yada doktoruna sormadan bitki çayı içme bence. Ihlamur ve zencefil güvenli bir de bunları biliyorum.

Canim senin kanamaların bittimi durumun nasıl?
kalkamiyorum hiç yataktan canım hala tehlike devam ediyor sanırım. Yarın doktora kanama için gidicektim ama kalkınca Şancım olduğu için düşünüyorum ne yapsam diye. ilacı 2 ye hatta bazı günler 3 e cikariyorum. Doktorum öyle söyledi. Ilac ta aşırı sersem lik baş dönmesi yapıyor. Hayırlısı Allah tan. RABBİM bize ve bebeklere şifa versin inş. Tez zamanda.

Reactions: 9ay
Evet canım daha görmedim keseyi tamam sabır edip içmicem kahveyi 15 gün veriyorum kendime inşallah dayanırım minnoşummmmm için herşeye değer :)) saol canım uyarıların için

Reactions: 9ay
Canım çok sıkkın, bulantı kusmalardan şikayet ederken grip oldum ateşim var fena durumdayım umarım bebeğime zararı olmaz

Canım çok geçmiş olsun. Ateş ölçerin var değil mi? Doktoru mutlaka ara. Ateş belli bir derecenin üzerinde tehlikeli. Sanırım 37.5'tu ama emin değilim. Yükselirse düşürmek için hangi ilacı alacağını söyler. Çok sıkı giyip iyice yükseltme. Elini yüzünü soğuk su ile yıka, kolonya sür. Üstünü örtme. Ben de geçen hafta hastaydım çok şükür bu önlemlerle ateşim hiç yükselmedi. Bazen ateşim çıktı sandım. Ölçünce normal çıkıyordu. Hamilelikten de sıcak basıyor. Senin de yükselmez inşallah.

Malesef ateş ölçerim yok ama sanırım ateşim var üşüyorum çünkü

Günaydın kızlar cezam bitti dondum cuma kesemizi gorduk 14.3 mm...gaz bel ve kadık ağrılarım var...bulantılarım başladı ama kusmuyorum...birde tir tir titriyorum sırtım buz gibi ve terliyorum...olay ne bilmiyorum..durmadan bebekle ilgili kotu rüya görüyorum yok kese bozuldu. Yok duştu canım sıkılıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…