- 30 Eylül 2012
- 2.144
- 1.433
- 108
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.641
Çorba iç arkadaşım sıvılara yönel... Evde limonata yap iç, yoğurt ye bol bol...Ne istediğimi şaşırdım.Midem de kötü.Yesem bir türlü yemesem başka türlü.
Kesınlıkle evımın garajının dıbınden girişi hastanenın düşünn aman tanrımmm bu 9 ay bıtmezzzz banaOfff o kötüymüş işte:)Sen şimdi sürekli görmekistersin
Bnmde 6 haftalık cnm bnmde erken daha
Canim senin kanamaların bittimi durumun nasıl?Kızlar bitki Çaylarının ne gibi zararı var acaba. Ben hamile olduğumu ogrenmeden once adet günüm geçip kanamam başlamadıği için söktürsun diye çok bitki çayı içmistim
Ya bişey sorcam ben tam bir kahve delisiyim ve yaklaşık 10 gündür hiç içmedim ve şuan acayip kahve içmek istiyorum acaba bişey olur mu bu yeme içme konusunda pek bi bilgim yok mesela ıhlamur da zararlı mı degil mi bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim :)
Tesekkur ederim canim ıhlamuru rahatca içerim artık zaten kahveyide hafta da bir içsem yetecek :)Doktorum bana bitki çaylarından uzak dur dedi ama ıhlamuru günde bir bardak icebilirsin dedi. Kahveyi kontrollü olarak icebilirsin diye biliyorum ama en iyisi doktorunuzla sormanızı.
Canım benim karın ağrım 5. Haftanın sonunda geçti ama doktor ilk 3 ay boyunca sürebilir normal dedi.günaydın kızlar...
bu kasık ağrısı ne zaman geçecekbirse sürekli karnım şiş yeni kalktım daha yemek yemedim ama sanki dünyaları yemişim gibi hissediyorum..
Ya bişey sorcam ben tam bir kahve delisiyim ve yaklaşık 10 gündür hiç içmedim ve şuan acayip kahve içmek istiyorum acaba bişey olur mu bu yeme içme konusunda pek bi bilgim yok mesela ıhlamur da zararlı mı degil mi bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim :)
Kızlar bitki Çaylarının ne gibi zararı var acaba. Ben hamile olduğumu ogrenmeden once adet günüm geçip kanamam başlamadıği için söktürsun diye çok bitki çayı içmistim
kalkamiyorum hiç yataktan canım hala tehlike devam ediyor sanırım. Yarın doktora kanama için gidicektim ama kalkınca Şancım olduğu için düşünüyorum ne yapsam diye. ilacı 2 ye hatta bazı günler 3 e cikariyorum. Doktorum öyle söyledi. Ilac ta aşırı sersem lik baş dönmesi yapıyor. Hayırlısı Allah tan. RABBİM bize ve bebeklere şifa versin inş. Tez zamanda.Canim senin kanamaların bittimi durumun nasıl?
Düşüğe neden oluyor .Çok tüketmemek lazımKızlar bitki Çaylarının ne gibi zararı var acaba. Ben hamile olduğumu ogrenmeden once adet günüm geçip kanamam başlamadıği için söktürsun diye çok bitki çayı içmistim
Evet canım daha görmedim keseyi tamam sabır edip içmicem kahveyi 15 gün veriyorum kendime inşallah dayanırım minnoşummmmm için herşeye değer :)) saol canım uyarıların içinCanım benim karın ağrım 5. Haftanın sonunda geçti ama doktor ilk 3 ay boyunca sürebilir normal dedi.
Canım sen daha keseyi bile görmedin değil mi? Bu ara bebiş çok hassas ve kafein Zararlı. Kafeinsiz kahve de çok işlenmiş bir ürün o sebeple iyi değil. Çok kötü isen küçük bir fincanda açık olarak için. Ben de 2-3 parça bitter çikolata yedim, açık çay içtim. Çok şükür her şey yolunda. Ama kahve bunlardan daha çok kafein içeriyor. Mümkünse içme.
Ihlamur istediğin kadar iç hiç bir şey olmaz.
Canım bir şey olmaz Allah'ın izniyle. Olacak olsa şimdiye olurdu. Adaçayı kesinlikle içilmemesi gereken bir şey. Bunun dışında bir kısıtlama bilmiyorum ama Google'da aratmadan yada doktoruna sormadan bitki çayı içme bence. Ihlamur ve zencefil güvenli bir de bunları biliyorum.
Benimde salııı inşallah hepimiz görürüz bende çok heyecanlıyımSelamlar kızlar bende salı gününe randevu aldım inşallah keseyi görürüz çok heyecanlıyım
5000 üzeri karından ultrasonla görülebilir diye biliyorum 1500 üzeride vajinal ultrason...Kızlar bgun kan verdim 5437 sizce görünürmü kese ve bebekk!???
Ayy inşallah canım inşallah :))) galiba heyecandan benim kalp atışımı bebegin ki sancak dr :)))Benimde salııı inşallah hepimiz görürüz bende çok heyecanlıyım
Canım çok sıkkın, bulantı kusmalardan şikayet ederken grip oldum ateşim var fena durumdayımumarım bebeğime zararı olmaz
Malesef ateş ölçerim yokCanım çok geçmiş olsun. Ateş ölçerin var değil mi? Doktoru mutlaka ara. Ateş belli bir derecenin üzerinde tehlikeli. Sanırım 37.5'tu ama emin değilim. Yükselirse düşürmek için hangi ilacı alacağını söyler. Çok sıkı giyip iyice yükseltme. Elini yüzünü soğuk su ile yıka, kolonya sür. Üstünü örtme. Ben de geçen hafta hastaydım çok şükür bu önlemlerle ateşim hiç yükselmedi. Bazen ateşim çıktı sandım. Ölçünce normal çıkıyordu. Hamilelikten de sıcak basıyor. Senin de yükselmez inşallah.
aminnn canim insallah saglikla buyurler :)Yok canım benim gayet iyi değerin. Ben de yeni yeni öğreniyorum o yüzden sordum. Büyücekler hergün inşallah.
Amin cnm insallahBu nerde kesede mi?Ay cinsiyet hakkında ne çok tahmin var:)Rabbim hayırlısını versin ins.hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?