- 14 Ocak 2015
- 567
- 1.333
- 133
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.601
Eskiye nazaran daha iyiyim ama hala iştahsızlığa, halsizliğe devam..senin bulantilarin gectimi canim masaALLAH
canim seninde sabah kusmadan sonra bulantilarin tum gun suruyormu? mutfaga giremiyorum ben
oglumda sabah kusmadan sonra rahatliyordum ama bu tum gun bulanti suruyo
hayirli sabahlar herkese
benimde 5+0 acaba doktora gitsem kalp atışlarını duyabilir iyim yoksa biraz daha mı bekleyeyim bilemedimMerhaba kizlar.. Deli gibi forumda yazardim ama şom ağzimdan dolayi şuan çok rahatsizim. 2 gün mide sancilari ve bel ağrisi çektim. Doktor hiç birşey veremedi.
Dün bebeğimizin kalp atişlarini duyduk. Kendiside minnacik6+1 bendedi doktor. Dahiliyeye gitmem lazim. Gastrit şüphem var. Ve sürekli bulantim olsun kilo almiyim diyen ben 3 kilo verdim. Bulanti cidden çok kötü birşeymiş Ve keşke büyük konuşmasaydim. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Bulantiya ilaç kullanan var mi?
İnşallah sende gittiğinde kese ve kalp atışını birlikte görüp duyarsın çifte mutluluk :)Ben daha görmedim doktor vajinal baksak görürüz ama gerek yok dedi bi hafta daha bekle direkt karından bakalım dedi ben 10 gün sonra gitcem inşallah hem keseyi görürüm hemde kalp atışını dinlerim dedim sen salı 6 hafta 1 günlük oluyosun bence kesin görürsün
Ayyy ismini söyleyip özendirmek istemedim ama sanırım aynı şeyden bahsediyoruz ama daha var dediğin gibi
Bence bi hafta daha beklemelisinbenimde 5+0 acaba doktora gitsem kalp atışlarını duyabilir iyim yoksa biraz daha mı bekleyeyim bilemedim
İnşallah şimdi bekle ki 10 gün geçsinİnşallah sende gittiğinde kese ve kalp atışını birlikte görüp duyarsın çifte mutluluk :)
Eveeeet bu sabah itibari ile malesef mide bulantılarim çok kötü başladı ...Zor kahvaltı hazırladım. .
Merhaba kizlar.. Deli gibi forumda yazardim ama şom ağzimdan dolayi şuan çok rahatsizim. 2 gün mide sancilari ve bel ağrisi çektim. Doktor hiç birşey veremedi.
Dün bebeğimizin kalp atişlarini duyduk. Kendiside minnacik6+1 dedi doktor. Dahiliyeye gitmem lazim. Gastrit şüphem var. Ve sürekli bulantim olsun kilo almiyim diyen ben 3 kilo verdim. Bulanti cidden çok kötü birşeymiş Ve keşke büyük konuşmasaydim. Allah herkesin yardimcisi olsun.
Bulantiya ilaç kullanan var mi?
Ya bişey sorcam ben tam bir kahve delisiyim ve yaklaşık 10 gündür hiç içmedim ve şuan acayip kahve içmek istiyorum acaba bişey olur mu bu yeme içme konusunda pek bi bilgim yok mesela ıhlamur da zararlı mı degil mi bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim :)
Kızlar dün acile gittiydim kanamadan dolayı serum taktılar 8 tup kan yıne aldılar.alttan muayene ettiler rahim kapalı ama düşük olmayacak diye bişey yok dedi.eve geldim kanamam dahada cogaldı ümidim bitti(
Saol canim inşallah beta hcg degerim normal yükselmiş ama doktor düşük olacaksa hiç birşey engel deyil dedi.hayırlısı yarın kendi doktorumda randevum var.inşallah bebek görünür kalp atışıylaGecmis olsun canim. Allahtan umit kesilmez sen dinlen wc harici kalkma benim kizimda hastanede yattigimda kanamadan yan yatakta bi kadin vardi bildigin kipkirmizi sanki adet oluyormus gibi kanamasi vardi kadin wcye girip cikti ebeyi cagirdi ya su gibi kan bosaliyor benden dedi ebe gezme ayakta yat dedi doktora indi geldiginde bebeginin iyi oldugunu kalbinin attigini soylemisti 8 haftalikti ogrendigimden beri bacagimdan kanlar akiyor hatta bi gun bayildim kandan demisti. Insallah senide bebgin tutunur sana
Geçmiş olsun. Tuvalet harici kalkma bol bol dinlen.Zaten sağlıklı bir bebekse seni bırakmaz.Gönlünü ferah tut canım.Kızlar dün acile gittiydim kanamadan dolayı serum taktılar 8 tup kan yıne aldılar.alttan muayene ettiler rahim kapalı ama düşük olmayacak diye bişey yok dedi.eve geldim kanamam dahada cogaldı ümidim bitti(
Saol canim inşallah beta hcg degerim normal yükselmiş ama doktor düşük olacaksa hiç birşey engel deyil dedi.hayırlısı yarın kendi doktorumda randevum var.inşallah bebek görünür kalp atışıyla
5 hafta bitti.hcg degerim 1100 cıktı görünmedi dün .doktor büyük ihtimal pazartesi görürsün dedi 1500 de görünmeye başlıyomuşBeta hgc normal yukselmisse insllah bi umut vardir doktorun dedigi gibi dusuk olacaksa hicbirsey engel olamiyor doganin kanunu. Kac haftaliksin canim insallah gorunur bebeginde umut olur
5 hafta bitti.hcg degerim 1100 cıktı görünmedi dün .doktor büyük ihtimal pazartesi görürsün dedi 1500 de görünmeye başlıyomuş
Oyyy inşallah sağ salim kucağına alacağın günler de gelecekAynen canım.
Ben bebegime kavuşmak için 3 yıl bekledim 3 hafta cerez gibi geliyo hiç acelem yok...
Çok şükür dün gördük miniğimi. Susam tanesi kadar dedi doktorum. 2 hafta sonra kalbini de dinleyeceğiz inşallah. Şu an yazarken bile gözlerim doluyor. Çok şükür Rabbime, içimizde bir mucize büyüyorHayır bu sefer sabretmek. Kimyasal olmuştu geçen ay . Düzensizlik oldu sandım. Ama idrar testinde çok net çıktı şok oldum :) bu sefer acele etmeyeceğim hafta ici gitmeyi düşünüyorum. Sen görebildiN mi?
Ay ne güzel canım benim çok sevindim :) bu arada bende dayanamadım dün gittim doktora tahmini doğum tarihi 22kasim dedi banada Ama belli olmazmis. biz kese mızı gördük çok şükür 7.8mm .daha bebek görünmüyor 12-13 gün sonra gel dedi.inşallah bizde görürüz :)) Rabbim sağlık versin bebeklerimize insallahÇok şükür dün gördük miniğimi. Susam tanesi kadar dedi doktorum. 2 hafta sonra kalbini de dinleyeceğiz inşallah. Şu an yazarken bile gözlerim doluyor. Çok şükür Rabbime, içimizde bir mucize büyüyorİnşallah sen de görürsün canım. Gönlünü ferah tut duanı eeksik etme
Amin canım benim amiiiin. Ben de şükürler olsun ki dün gördüm kuzumun kesesini. Şimdilik SAT'la aynı gidiyoruz ama kalp atışını duyunca haftasını daha net söyleyeceğim dedi. 2 hafta sonrasına gün verdi. Heyecanlı ve tatlı bir bekleyiş :)Aminnn canim insallah hepimizinki yolunda gider miniklerimiz hizla buyurler. Simdi doktordan geliyorum bende 6+2 diye hesaplarken 7+5 cikti cok sasirdim ikinci ayip bitmek uzeretmis nerdeyse kalp atislari gosterdii cok guzel bi duygu Rabbim herkeze nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?