2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
senin bulantilarin gectimi canim masaALLAH

canim seninde sabah kusmadan sonra bulantilarin tum gun suruyormu? mutfaga giremiyorum ben
oglumda sabah kusmadan sonra rahatliyordum ama bu tum gun bulanti suruyo

hayirli sabahlar herkese
Eskiye nazaran daha iyiyim ama hala iştahsızlığa, halsizliğe devam..

benimde 5+0 acaba doktora gitsem kalp atışlarını duyabilir iyim yoksa biraz daha mı bekleyeyim bilemedim

İnşallah sende gittiğinde kese ve kalp atışını birlikte görüp duyarsın çifte mutluluk :)

Gecmis olsun canim hayirli olsun bebegini gormussun bulanti cok zor ben ilac kullanmiyorum suan dayanabildigim kadar dayanacagim insallah bulantili olan herkes cabucak atlatir bu donemi

Eger koffeinsiz kahve bulma imkanin varsa onunla idare et normal kahveyi de 1 fincandan fazla icme.. Cok fazla koffein alimi düsük riskini cogaltabiliyor

Kızlar dün acile gittiydim kanamadan dolayı serum taktılar 8 tup kan yıne aldılar.alttan muayene ettiler rahim kapalı ama düşük olmayacak diye bişey yok dedi.eve geldim kanamam dahada cogaldı ümidim bitti (

Kızlar dün acile gittiydim kanamadan dolayı serum taktılar 8 tup kan yıne aldılar.alttan muayene ettiler rahim kapalı ama düşük olmayacak diye bişey yok dedi.eve geldim kanamam dahada cogaldı ümidim bitti (

Gecmis olsun canim. Allahtan umit kesilmez sen dinlen wc harici kalkma benim kizimda hastanede yattigimda kanamadan yan yatakta bi kadin vardi bildigin kipkirmizi sanki adet oluyormus gibi kanamasi vardi kadin wcye girip cikti ebeyi cagirdi ya su gibi kan bosaliyor benden dedi ebe gezme ayakta yat dedi doktora indi geldiginde bebeginin iyi oldugunu kalbinin attigini soylemisti 8 haftalikti ogrendigimden beri bacagimdan kanlar akiyor hatta bi gun bayildim kandan demisti. Insallah senide bebgin tutunur sana

Saol canim inşallah beta hcg degerim normal yükselmiş ama doktor düşük olacaksa hiç birşey engel deyil dedi.hayırlısı yarın kendi doktorumda randevum var.inşallah bebek görünür kalp atışıyla

Geçmiş olsun. Tuvalet harici kalkma bol bol dinlen.Zaten sağlıklı bir bebekse seni bırakmaz.Gönlünü ferah tut canım.

Saol canim inşallah beta hcg degerim normal yükselmiş ama doktor düşük olacaksa hiç birşey engel deyil dedi.hayırlısı yarın kendi doktorumda randevum var.inşallah bebek görünür kalp atışıyla

Beta hgc normal yukselmisse insllah bi umut vardir doktorun dedigi gibi dusuk olacaksa hicbirsey engel olamiyor doganin kanunu. Kac haftaliksin canim insallah gorunur bebeginde umut olur

Beta hgc normal yukselmisse insllah bi umut vardir doktorun dedigi gibi dusuk olacaksa hicbirsey engel olamiyor doganin kanunu. Kac haftaliksin canim insallah gorunur bebeginde umut olur
5 hafta bitti.hcg degerim 1100 cıktı görünmedi dün .doktor büyük ihtimal pazartesi görürsün dedi 1500 de görünmeye başlıyomuş

5 hafta bitti.hcg degerim 1100 cıktı görünmedi dün .doktor büyük ihtimal pazartesi görürsün dedi 1500 de görünmeye başlıyomuş

Daha kucukmus bebisin vajinal ultrasonla keseni gorursun sanirim gec dollenme beebgi daha goremezler cok kucuktur keseni gorunce insalah bebiste gorunur 10 gun sonra

Hayır bu sefer sabretmek. Kimyasal olmuştu geçen ay . Düzensizlik oldu sandım. Ama idrar testinde çok net çıktı şok oldum :) bu sefer acele etmeyeceğim hafta ici gitmeyi düşünüyorum. Sen görebildiN mi?
Çok şükür dün gördük miniğimi. Susam tanesi kadar dedi doktorum. 2 hafta sonra kalbini de dinleyeceğiz inşallah. Şu an yazarken bile gözlerim doluyor. Çok şükür Rabbime, içimizde bir mucize büyüyor İnşallah sen de görürsün canım. Gönlünü ferah tut duanı eeksik etme

Ay ne güzel canım benim çok sevindim :) bu arada bende dayanamadım dün gittim doktora tahmini doğum tarihi 22kasim dedi banada Ama belli olmazmis. biz kese mızı gördük çok şükür 7.8mm .daha bebek görünmüyor 12-13 gün sonra gel dedi.inşallah bizde görürüz :)) Rabbim sağlık versin bebeklerimize insallah

Amin canım benim amiiiin. Ben de şükürler olsun ki dün gördüm kuzumun kesesini. Şimdilik SAT'la aynı gidiyoruz ama kalp atışını duyunca haftasını daha net söyleyeceğim dedi. 2 hafta sonrasına gün verdi. Heyecanlı ve tatlı bir bekleyiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…