- 29 Aralık 2014
- 2.035
- 1.147
- 168
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #4.621
Ayyy inanmıyorum aynıyız seninle canımAy ne güzel canım benim çok sevindim :) bu arada bende dayanamadım dün gittim doktora tahmini doğum tarihi 22kasim dedi banada Ama belli olmazmis. biz kese mızı gördük çok şükür 7.8mm .daha bebek görünmüyor 12-13 gün sonra gel dedi.inşallah bizde görürüz :)) Rabbim sağlık versin bebeklerimize insallah
Değil canım. Ne de olsa cinsiyeti sperm belirliyorYa kizlar erkek sagda kiz solda mevzusu %100 dogrumu
Hosbulduk Ayy insallaahHosgeldin aramizaa insalah cabuk biter
Bende öyle düşünüyorum doktor banada 2 hafta sonra dedi ama tam 2 haftayı doldurmanız gerekmiyor dedi oyüzden dayanabilirsem bende 4ünde gitcem :)))Ayyy inanmıyorum aynıyız seninle canımamin canım benim amin. Ben de 2 hafta sonra cumartesi günü gideceğim kısmetse. Yani 4 Nisan Cumartesi :)
Ya kizlar erkek sagda kiz solda mevzusu %100 dogrumu
Çoook heyecanlııııBende öyle düşünüyorum doktor banada 2 hafta sonra dedi ama tam 2 haftayı doldurmanız gerekmiyor dedi oyüzden dayanabilirsem bende 4ünde gitcem :)))
Bu nerde kesede mi?Ay cinsiyet hakkında ne çok tahmin var:)Rabbim hayırlısını versin ins.hepimizeYa kizlar erkek sagda kiz solda mevzusu %100 dogrumu
Bol bol dinlen.Rabbim yanında olsun canım.Moralini de yüksek tut.Allh'ın izniyle birşey olmaz inş.Kızlar dün acile gittiydim kanamadan dolayı serum taktılar 8 tup kan yıne aldılar.alttan muayene ettiler rahim kapalı ama düşük olmayacak diye bişey yok dedi.eve geldim kanamam dahada cogaldı ümidim bitti(
Sen garantiye al 8.hafta fln git bence:)Ama insan bekleyemiyor.Ben de bekleyim dedim olmadı.Dayanamadım.3 hafta sonra tekrar gel dedii.Kızlar bgun kan verdim 5437 sizce görünürmü kese ve bebekk!???
Ne istediğimi şaşırdım.Midem de kötü.Yesem bir türlü yemesem başka türlü.kızlar sizde aşerme var mı canınız birşeyler istiyor mu
Ayy bıde hastane evımın onunde drum pat pat gtmek istiom yanıSen garantiye al 8.hafta fln git bence:)Ama insan bekleyemiyor.Ben de bekleyim dedim olmadı.Dayanamadım.3 hafta sonra tekrar gel dedii.
Ne kadarliksin canimEveeeet bu sabah itibari ile malesef mide bulantılarim çok kötü başladı ...Zor kahvaltı hazırladım. .
Hosbulduk Ayy insallaah
Canım 5+4 te 1 cm di keseCnm bu dediğin kac haftalikken olmuştu. Ben en son 6+5 ken gittiğimde kesem 10.7mm di. icinde de hic birsey yoktu. Doktor 2cm olmasini beklememiz lazim dedi, kotu konusmadi. Sat 28 Ocak benim senden 2 gun sonra. Ben baya bi geriden geliyorum bu carsamba 8+0 olucam ve bir umutla tekrar gidicem. Insallah bebisi ve kalp atisini gorurum de herşey normaldir.
Doktorum bana bitki çaylarından uzak dur dedi ama ıhlamuru günde bir bardak icebilirsin dedi. Kahveyi kontrollü olarak icebilirsin diye biliyorum ama en iyisi doktorunuzla sormanızı.Ya bişey sorcam ben tam bir kahve delisiyim ve yaklaşık 10 gündür hiç içmedim ve şuan acayip kahve içmek istiyorum acaba bişey olur mu bu yeme içme konusunda pek bi bilgim yok mesela ıhlamur da zararlı mı degil mi bilen birisi yardımcı olursa çok sevinirim :)
Offf o kötüymüş işte:)Sen şimdi sürekli görmekistersinAyy bıde hastane evımın onunde drum pat pat gtmek istiom yanı
Canım görünmesi lazım, zira 1500den sonra görünüyor, vajinal ultrasona gerek yok... İnşallah bir an önce görürsün bebişini canım hayırlısı olsunKızlar bgun kan verdim 5437 sizce görünürmü kese ve bebekk!???
Çubuk kraker ve limon çok iyi geliyor arkadaşım :) ben 7. Haftada limonu elimden bırakmadım sayılır :)Eveeeet bu sabah itibari ile malesef mide bulantılarim çok kötü başladı ...Zor kahvaltı hazırladım. .
Hosbulduk Ayy insallaah
Bende de aynı durum... 7. Hafta mahvoldum bittim.. Ama şimdi çok daha iyiiym çok şükürNe istediğimi şaşırdım.Midem de kötü.Yesem bir türlü yemesem başka türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?