2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Kızlar burun kanaması yaşayan var mi
iki günde bir bir kaç damla burnu m kanadı benim. ÖnemSemedim pek bu sabah yine bir iki damla kanadı. Netten baktım sanırım olabiliyor mus. Kan hacmi arttığı için.

Malesef ateş ölçerim yok ama sanırım ateşim var üşüyorum çünkü
Canım al hemen. Dil atından ölçebileceğini dijital bir tane al. Eczanelerde var.
Panik olma ben de üşüyorum bazen, bazen ateş basıyor ama ateşim 36.8 çıkıyor ne zaman ölçsem. Belki yoktur. Varsa da müdehale etmen lazım. Hatta eczaneye git, orada ölç, varsa ilacını da al öyle çık.

Günaydın. Hepsi normal endişelenme :) Kötü rüyalarda normal. Ben sürekli adet olduğumu görüyordum. 1-2 haftaya ağrıların da geçer. Keseyi görmüşsün, darısı kalp atışına.

Bende seni merak etmiştim cnm. Ama kendi diline yaptın yok kilo veriyim midem bulansin diye diye bulantin geldi. Benimde var ama yoğun değil Drye gidince sorcam ne aliyim die. Çünkü veriyorlar biliom. Sen neden sormadım doktora ilaç. Bi telefon aç bari

Kızlar bulantınızın bazı günler geçtiği oluyor mu? İlginçtir ki bugün işe başladım ve bulantım geçti. Allah yardım etti diye düşünmek istiyorum :) Yinede biraz endişelendim. Neden geçti?

Bulantı için size bir kaç tavsiyem olacak. Yemek yemek için kendinizi zorlamayın. Sürekli azar azar canınız ne istiyorsa onu atıştırın. Mesela bende hiç mide bulantısı yapmayan şeyler, yer elması, sıcak hava ile patlamış tuzsuz yağsız mısır, kuru bir kek, hurma, fırında kestane. Mideniz boşalmazsa bulantı da az oluyor.

iki günde bir bir kaç damla burnu m kanadı benim. ÖnemSemedim pek bu sabah yine bir iki damla kanadı. Netten baktım sanırım olabiliyor mus. Kan hacmi arttığı için.
Benim telefona indirdiğim uygulamada da yazıyor normal sanırım korkulacak bir şey yok.
Benimde 2 defa kanadı.

Günaydın park gözün aydın darısı kalp atışına inşallah
Gaz en büyük sorun ara ara benimde belim ağrıyor.
Titreme konusuna yorum yapamıyorum ama dikkat et grip olabilirsin.
Bende sürekli kötü rüyalar görüyorum ilk haftalar normalmiş sanırım. Kafamıza çok takıyoruz ondan oluyor.

Günaydın. Hepsi normal endişelenme :) Kötü rüyalarda normal. Ben sürekli adet olduğumu görüyordum. 1-2 haftaya ağrıların da geçer. Keseyi görmüşsün, darısı kalp atışına.
amin canım teşekkürler

evet kafamızı çok taktığımız gerçek.stetoskop var evde karnıma tutup dinliyoruz durmadan eşim ısrarla derinden ritmik sesler duyduğunu söylüyor ben duyamıyorum:)))))
birde kusmuyorum ama öürmektenmidir nedir 83,5 kiloya düştüm 85 ten...öğürmek çok kötü

günde bir fincan türk kahvesi içebilirsin canım. nescafe falan değil ama.

Gunaydinlar, guzel bir gun olmasi dilegiyle ins.
Agrisi, mide bulantisi olan arkadaslar tez zaman da toparlar ins, istisnai durumlar haric en gec 3.aya rahatlarsiniz ins.
Ben de mide bulantisi yok henuz ama midem de rahatsizlik hissi var ve reflu var, yedigim seylerin tadi geliyor bogazima, ozellikle bir isle ugrasirsam vucuduma ter basiyor ve midem bulaniyor.
Benim tavsiyem, tabi biraz da kisiye ozel bunlar kime ne iyi gelecek bilinmez ama ihlamuru tavsiye ederim. Ben ihlamuru zencefille kaynatip, sonrasinda icine bal ve limon koyuyorum, eksi bana cok iyi geliyor.zencefil mide bulantisina cok iyi geliyormus zaten bildigim ama fazlasi da kanamayi da artirabilir diye biliyorum.
Ben ilk gebeligimde cok sikintilar cektim, ilk 3 ay kanamam oldu, 6. Aya kadarda midem. Midem de oyle bulanti filan degil,asit kusuyordum devamli, 6. Ayda bir grip gecirdim ve ihlamur ictim devamli, ondan sonra cikarmalarim bitti.
Bu sefer midemde ki rahatslik daha erken basladi ama once ki gibi ilerleyip, bitirmez beni ins. Bir oglum var onunla ilgilenmek zorundayim, dualarinizi eksik etmeyin ins.

Son düzenleme:
Canim asiri kuruluktan olabilir. Acıyor mu burnunun içi? Mesela benim oyle bir sikintim var 1 hatadir. Hatta evden cikmamama rağmen ellerimin ustu kupkuru nekadr krem sursem de düzelmiyor. Internetten okudum ciltte asiri kuruluk olurmus hatta döküntüye bile sebep olurmuş. Bende denizsuyu sprey aldim yatmadan ve kalkinca burnuma sıkıyorum, sende dene.

Öğürmek kusmaktan daha kötü
Benimde bu gün başladı bulantılarım
Eşin haklı olabilir duyuluyor biz arkadaşın karnını dinlemiştik

günaydın hanımlar bu akşam benimde dr.da randevum var ilk defa gidicem bakalım çok merak ediyorum keseyi görebilecekmiyizçok heyecanlıyım allah hakkımızda hayırlısını versin
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah

Kızlar bgun kan verdim 5437 sizce görünürmü kese ve bebekk!???

Kese görünür. Bebek görünmeyebilir :)

benimde 5+0 acaba doktora gitsem kalp atışlarını duyabilir iyim yoksa biraz daha mı bekleyeyim bilemedim

Bazı doktorlar vajinal bakıyor. Çoğu arkadaş çok erkenden duydu. Ben 6. hafta bittiği gün duymadım sadece keseyş gördüm karından.

Kızlar dün acile gittiydim kanamadan dolayı serum taktılar 8 tup kan yıne aldılar.alttan muayene ettiler rahim kapalı ama düşük olmayacak diye bişey yok dedi.eve geldim kanamam dahada cogaldı ümidim bitti (

Allah sağlıklı evlat nasip etsin hepimize. Hayırlısı olsun. İnşallah sana tutunur.

Ne çok doktora gitmişsin Süpersin. teşekkürler bilgiler için.

Canım çok sıkkın, bulantı kusmalardan şikayet ederken grip oldum ateşim var fena durumdayım umarım bebeğime zararı olmaz

Mutlaka doktora görün. Ateş ilaçtan daha çok zarar verebilir. Hamileyken kullanılabilecek ilaçlar var.
İlaç yazılınca kadın doktorunla görüşmeden ilaç alma. Geçmiş olsun.

Ben döllenme günümden sonra muhtemelen bebeğimin rahime yerleşme sırasında kanadı. O zaman bişey olduğunu anlamıştım ama test yapmak için çok erkendi. Hamilelikte olabiliyormuş.

aynen hafta sonu sürekli bir bulantı hali yataktan kalkamadım bile.şu an eser yok maşaallah.

hafta sonu bir üşüdüm bir yandım çok acayipti.baş ağrısı ve tansiyonum devamlı 8-4 dü.
işe başladım hepsi geçti çok şükür.inşallah güzel bir hafta olur hepimiz için. çarşamba bebişimin bu kez bize görünmesi ümidiyle tekrar dra gidicem

Reactions: 9ay
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…