2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
buara test yaptım silik bir çizgi çıktı her gören evet hamilesin dedi iki testte silik 2 günüm geçti henüz

Çok teşekkür ederim. Meleğim anansına çektiyse bişeycik olmaz ona :) Ben şu an gayet iyiyim ilaçta almıyorum ateşte yok çok şükür. Tek korkum o ateşli kaldığım bir kaç saat
canım çok geçmiş olsun iyisindir umarım , rapor alsaydın bu hafta dinlensen evde iyi gelir ..Hamilelik uzun bir süreç tabiki hasta da olacağız başka sıkıntılarımız da olacak hepsi geçecek inşallah bebişlerimiz de sağlıklı olacak..

Cok gecmis olsun cnm

kızlar ya ben hiç bişey hissetmiyorum ne kasık ağrısı ne bulantı hiç bişey yok sadeceb deli gibi meyve yiyorum sürekli bişey yiyesim geliyor obur oldum:)
Aynıyız senle Allaha bin şükür benimde ne bulantı ne halsizlik sadece kendimi biraz yorunca azıcık kasık ağrısı:) sorma 4 hafta önce 56 kiloydum bugün dr tartıldım 59:))))

hayırlı olsun :)

onu birde fitil olarak alıyorlar sanırım öyle olunca bu şikayetler olmuyor diye duymuştum ama siz nasıl kullanıyorsunuz

ya bende sivilce ilacı kullanmıştım 2 ay önce benimde alt yükselmişti ilaçdan diye düşündüm ama düzelmişmidir acaba bir zararı oluyormuymuş ?

gözün aydın :)

buara test yaptım silik bir çizgi çıktı her gören evet hamilesin dedi iki testte silik 2 günüm geçti henüz

hayırlı olsun :)

Canım bende bugün çok kötü oldum progestan yüzünden,sanki tansiyonum düşmüş ve bayilacak doktorum progestani fitil gibi alttan kullanmamı söyledi. Günde 3 kere baya zor olacak,bakalım hayırlısı

Meleklerini kaybeden arkadaşlarım,Rabbim sabır versin,tez zamanda daha sağlıklı gebelikler yaşarsınız İnşAllah ...

slm arkadaşlar bende aranıza katıldım SAT 15/02 ve ben 17/03 te adetimin gecikmesi ile şüphelenip test yaptım 2 çizgi gördüm o an eller titremeye başladı işyerindeydim ve doğru hastaneye gittim 1176.77 çıktı hcg değeri 4+2 de öğrendim yani hamile olduğumu sonra iş için rapor almak için imzalı bir belgeye ihtiyacım olduğundan tekrar takip eden cumartesi gittim ve değerim 4 günde 4973,8 e çıkmış fakat çok korkuyorum bir şey olacak diye bu cumartesi randevu aldım kadiköy medipolden allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bu arada kese görünürmü acaba normal ultrasondan

Canım o ptogestanı 1 aydır günde 3 tane içiyorum kafamı yerinde tutamıyorum artık baş agrısı tansiyon düşüklüğü göz kararması mahvetti.yatmaktan salak gibi oldum...daha ne kadar kullanıcam bi fikrim yok

Hayırlı olsun gözün aydın canım.görürsün tabi keseciğini insallah en kısa zamanda da bebişini

Çok teşekkür ederim canım benim Raporluyum bu hafta. Kaynanama geldim o da bana bakıyor sağolsun :) herşey yolunda çok şükür. Bebişte iyise benden iyisi yok :)

Geçmiş olsun cnm bende haftaya kan tahlili yaptırıcam tsh benimde biraz yüksek çıkıyo senin gibi eğer yine yüksek çıkarsa ilaç vericek drum
Merhaba, benim de tsh im 3.5 seviyelerinde ama yine de hormon ilaci kullaniyorum. Dr. Mutlaka kullanacagiz birakmayalim diyor. Bugun endokrinde muayenem vardi tekrar tsh testi dr.um bununla birlikte t4 de yapalim dedi. Gerekirse doz arttirimina gidebiliriz dedi. 6.aya kadar doz arttirimi olabilir bu seni endiselendirmesin dedi. Bebek icin tsh kontrol altinda tutmak onemliymis. Bu durumda olan varsa dikkat edin kizlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…