2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canım progestan kullanıyorsun değil mi ,kullandığın doz yeterli olmadı mı peki ??
Ne yapman lazimmis ,sürekli dinlenmen mi gerekmiş ??
Evet canım 2 tane alıyordum. Doktor yükseltmeUI uygun gormedi herhalde 2 al dedi ama hiç kalkma dedi. Özellikle istirahat etmeyi vurguluyor. Zaten benim Şancım da var. Birde mg verdi. rahim kaslarının kasilmasini engellemek için. Ins. Artmaz kanamam.

İnşallah bi an önce biter kanamam,bebisin sana sıkı sıkı ya tutunur sana
Kuzum ben 100mg olanından günde 3 tane alıyorum. Sende bol bol dinlen canım,dikkat et kendine ,dualarımızdasın

Kizlar meraba
Ben de surekli gerinme istegi var. Sizde de oluyo mu? Gece uykumun arasinda ve sabahlari yogun oluyor. Normal bisi mi?

ben de aynı şeyi merak ediyordum, acayip bir gerinme isteği var acaba herkeste mi böyle diye merak ediyordum, iyi oldu seni gördüğüm:))

bendede oluyor gece gerilirken karnım kasılıyor oyanıyorum aniden :)

benide listeye alırmısınız 48 kg hamile kaldığım kg
172 boy 22 şubat sat
başka ne lazım bilmiyorum çok heycanlıyım inanmak gelmiyor içimden

sende benim gibi çıtıpıtısın :)

devam ediyormu kanaman? umarım hemencik kesilir birşey olmaz bebeğine..

bugün hiç giremedim açtığım gibi kötü haberler aldım şimdiden 4 düşüğümüz olmuz.. Allah yardımcınız olsun arkadaşlar.
bizimde kendimizi iyi korumamız lazım

Hayirli olsun canim. Insallah guzel devam eder. Kadikoy medipolde kime gideceksin dr.seval degildir umarim.

Ben aksamlari vajinadan aliyorum. Sizin niye bu kadar cok dozunuz acaba

İnşallah bi an önce biter kanamam,bebisin sana sıkı sıkı ya tutunur sana
Kuzum ben 100mg olanından günde 3 tane alıyorum. Sende bol bol dinlen canım,dikkat et kendine ,dualarımızdasın
Kızlar iyi ki varsınız gerçekten. Burası bana o kadar iyi geliyor ki. Inşallah tehlikeli bir durumda n kaynaklanma mısTır. Ben 200 mg progestan dan şimdilik 2 tane alıyorum. Bir aksilik çıkmaz kanama artmazsa cuma ultrason bakılacak. Ins. Sağ salimdir. sımsıkı tutunmus tur.

Hepimizin bebeklerine sağlık diliyorum.

Kizlar bende yarin sabah doktora gidiyorum. 8+0 olucam yarin. En son 6+5 iken gitmistim ama sadece keseyi gormustum. Vajinal bakmak istemedi doktor haftaya goruselim dedi. Birde benim 6. haftamdan beri kanamam var başta kahverengiydi. Sonra hafif sekilde kirmiziya dondu. 3 gundur cok hafif lekelenme haline geldi derken bugun aksamustu gene 3, 4 damla kırmızi. Anlayacaginiz ne bebis gordum ne de kanamalarim gecti iki haftadir çok mutsuz bi hamileyim Yarin için dua edin insalah sahlikla bebişimin kalp atisini duyarim ve bu kanamalar saçma sapan sebepledir.

Kızlar ii akşamlarr yarın 11:00 de randevum var bebegımı görürmüyümki pazar günü kanda beta hcg 5647 di ıkı güne ıkı kat artıosa bgun 10000 olmus olması lazım heyecanım cok fena zamn gecmıo

Inşallah canım. Rabbim sağlık versin bebislerimiz e. Kanama olduğunda yaşanılan hissin tarifi yok. Seni çok iyi anlıyorum. Ins. Çok güzel haberlerle gelirsin. Güzel haber duymaya ihtiyacimiz var. Canim senin doktorun kanamalar için birsey dedi mi . Progestan verdi mi

Canim dikkat et kendine. Yat dinlen is felan yapma. Insallah bebegin seninle kalir.

Evet kuzum burada hepimiz aynı şeyleri yaşadığımız için gerçekten iyi geliyor insana :)
Canım acaba 3 tane mi alsan progestani,bende risk yok ama 3 alıyorum. Bir danış doktoruna İnşAllah herşey çok güzel olur

Birde kizlar adet olucak.gibi kasik agriniz oluyormu sanki adet olucakmisim gibi ara ara,birde burnuma muz ve taze cekilmis espresso kokuyor

DanıştIm canım telefonla görüştük. 3 alma dedi. 2 al. 400 mg oluyor ya acaba ondan mi dedi bilem icem. Senin 100 mg di sanırım. Kanama devam ederse acile gel dedi hemen inş. Devam etmez Rabbim ne sıkıntı varsa giderir inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…