2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Canim hamilelikte surekli takip altinda olmasi gerekiyormus..eger yukselis varsa sikinti olabilirmis ..bende galiba klomen kullandim. Ve progesteron kullaniyorum ondan.dolayi diye dusunuyorum int arastirdim bu tip ilaclarda yapabilirmis ama doktorum ne dicek merak ediyorum

Canım aynen dediğin durumdayım bende
Günde 3 tane içiyorum,bugün sabah ilk kez bu kadar kötü oldum ,okula gittim,resmen gözümün önünü göremiyordum,hemen bi tuzlu ayran içtim. Eve gelip yattım ,nasıl edecem bundan sonra bilmiyorum ...

T4 cok iyi ama tsh iste gebelik icin biraz yuksek bende keseyi gorsem Allahin izniyle bende galiba endokrine gidip ilac kullanacagim gibi..bebegimiz iyi olsunda

benide eklermisin 22 şubat

Gözün aydın canım,Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Kızlar ne olur dua edin kanamam var Sancı yla birlikte. Bebeğime bir sey olmasın inş. Sağlıkla benimle kalsın hayırlısıyla. Doktorumu aradım geri dönüş yapacak. Hep progesteron düşüklüğü nden.

Canım Rabbim meleğini de seni de korusun İnşAllah,dualarımdasın ...

allahım yardımcın olsun bol bol dua et hayırlısını iste canım dualarım seninle

azönce tekrar test yaptım yine negatif çıktı (((((((((((((((((((((((((((((((((

azönce tekrar test yaptım yine negatif çıktı (((((((((((((((((((((((((((((((((
Canım kan testi en doğru sonuç ,bende kanda öğrendiğim zaman bile göremedim pozitifi ,3-5 gün sonra ancak gördüm . Sende kan testi yaptır,için rahat etsin

Kızlar progestan kullanıp düşük riski olan arkadaslara sesleniyorum. Lütfen istirahat etmeye çalışın. Ben bugun biraz kalktım hemen kanamam oldu. Doktorum da yatacaksin başka yolu yok dedi. Dualarinizda özellikle dua edin bana lütfen. Bebis im benle kalsın sağlıkla inş. Hepimiz sağlıklı güzel bir hamilelik geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucagimiza alırız inş.

Kizlar 6haftalik hamileyim Allah izin verirse kasimda dogum yapcm ama ilk belirtilrde goguslrm agriyordu simdi o kdr agrimiyor geceleri sabahlari hafif midem bulanyr arada sol kasigim agriyr sizce her sey normal mi

Canım progestan kullanıyorsun değil mi ,kullandığın doz yeterli olmadı mı peki ??
Ne yapman lazimmis ,sürekli dinlenmen mi gerekmiş ??

cnm bnde 6haftalik hamileyim daha karin cizgm belli olmadi arada nadir sol kasigim agriyor snce bunlar normal mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…