- 3 Eylül 2009
- 186
- 144
- 123
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.301
İlerde oluşur belki ya haftaya tekrar baksın ben çok tecrübesiz olduğum için pek anlamıyorum ama Belki çözümü vardır cnmm
Yaaa sen bilirsin ama bi arkadaşımın bildiğin 3 ay sonra oluştu .öyle olunca sorunlu bebek diye korktular .ama maşallah sağlıklı bir oğlu oldu.Bence başka bir Dr. Daha git derim neler duyuyoruz.
Herşey mükemmel haftaya görürsün canmmKızlar Merhaba. Ben dün Dr ye gittim 6+4 um kesenin boyu iyi ama bebeği göremedi. Vajinal bakmadi. C.tesi tekrar gitcem. Korkuyorum ya. Bugunde aşırı göğüs ağrım var. Midem 1 haftadır bulanıyo du. Bugün çok da bulanmadi. Kötü bişey yoktur inşallah ya
Kızlar kanamam başladı 5 te hastaneye gidicez dua edin kötü bişey olmasın
Herşey mükemmel haftaya görürsün canmm
Rahat ol tatlım Rabbim herşeyi ayarlıyorSaol cnm ya inan bunları duymaya ihtiyacım var. Sürekli vesvese oluyo içimde. Hepimiz de Allaha emanetiz.
Umarım güzel haberlerle gelirsin doktordan üzme kendini sakın..Kızlar kanamam başladı 5 te hastaneye gidicez dua edin kötü bişey olmasın
Kan ve idrar istemişti ilk gittiğimde cnm yani keseyi gördüğüm günKızlar size bişey sorcam. Doktorunuz kanda gebelik testi değil normal kan değerlerimize vs baktı mi. Nelere baktı ne testi yaptı
bebişlerimiz sağlıklı olsun da inşaALLAH bir sıkıntı olmasın mide bulantısıda olmasın :)Geçen hafta bende de yok tu. Yaaa inş hiç olmaz dedim ama sabahları kaçınılmaz gibi Allah yardımcımız olsun
Benim ilk gebeliğimde sorun olduğu için 2 hafta sonra bir daha çağırdı o zaman yaparız kan testlerini dedi.Kızlar size bişey sorcam. Doktorunuz kanda gebelik testi değil normal kan değerlerimize vs baktı mi. Nelere baktı ne testi yaptı
Rahat ol tatlım Rabbim herşeyi ayarlıyor
Ben adete göre 5 haftalık iken kese filan yoktu ortada bnden sonra öğrenenler bile kalp atışını duymuştu bnde hep düşünüyordum ama şükür şimdi herşey yolunda sadece sabrederek dua etmeliyiz
Benim ilk gebeliğimde sorun olduğu için 2 hafta sonra bir daha çağırdı o zaman yaparız kan testlerini dedi.
Aminn :-*bebişlerimiz sağlıklı olsun da inşaALLAH bir sıkıntı olmasın mide bulantısıda olmasın :)
Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim.Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum. Sizlere sağlıklı mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum kızlar.[/QUOTE
ben yıllar önce böyle bir düşüğün hemen ardından hamile kalmıştım, sende öyle olursun eminim çokk geçmiş olsun. bencede en güzeli hemen normal hayatına dönmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?