2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Yaaa sen bilirsin ama bi arkadaşımın bildiğin 3 ay sonra oluştu .öyle olunca sorunlu bebek diye korktular .ama maşallah sağlıklı bir oğlu oldu.Bence başka bir Dr. Daha git derim neler duyuyoruz.

İlerde oluşur belki ya haftaya tekrar baksın ben çok tecrübesiz olduğum için pek anlamıyorum ama Belki çözümü vardır cnmm

Yaaa sen bilirsin ama bi arkadaşımın bildiğin 3 ay sonra oluştu .öyle olunca sorunlu bebek diye korktular .ama maşallah sağlıklı bir oğlu oldu.Bence başka bir Dr. Daha git derim neler duyuyoruz.

Kızlar Merhaba. Ben dün Dr ye gittim 6+4 um kesenin boyu iyi ama bebeği göremedi. Vajinal bakmadi. C.tesi tekrar gitcem. Korkuyorum ya. Bugunde aşırı göğüs ağrım var. Midem 1 haftadır bulanıyo du. Bugün çok da bulanmadi. Kötü bişey yoktur inşallah ya

Kızlar Merhaba. Ben dün Dr ye gittim 6+4 um kesenin boyu iyi ama bebeği göremedi. Vajinal bakmadi. C.tesi tekrar gitcem. Korkuyorum ya. Bugunde aşırı göğüs ağrım var. Midem 1 haftadır bulanıyo du. Bugün çok da bulanmadi. Kötü bişey yoktur inşallah ya
Herşey mükemmel haftaya görürsün canmm

• Beğen
Reactions: GCA
Kızlar doktora gittim. Kalp atışını duyamadık. Vajinal bakma taraftarı değilim dedi pismanlik yaşamamak adına. 1 hafta bekleyelim dedi. Haftaya bugün gel dedi. Sabredebilir miyim bilemiyorum. Kanamam için se 1 tane igne yaptı. Progestani da vajinal yolla kullan dedi. Birde coraspin verdi. Günde 1 tane. Mide yanmam için de gaviscon surup yazdı.

Merhabaa kızlaar :anneadayı: bugün muayenemiz vardı miniminnacık keseyi gördükkk:oops: ama daha içindeki bebişi göremedik doktor üç haftalık felan dedi:p iki hafta sonra yine çağırdı. İlişkiyide haftada bir dedi size ilişki konusunda ne dedi :KK64:

Kızlar size bişey sorcam. Doktorunuz kanda gebelik testi değil normal kan değerlerimize vs baktı mi. Nelere baktı ne testi yaptı

Saol cnm ya inan bunları duymaya ihtiyacım var. Sürekli vesvese oluyo içimde. Hepimiz de Allaha emanetiz.
Rahat ol tatlım Rabbim herşeyi ayarlıyor
Ben adete göre 5 haftalık iken kese filan yoktu ortada bnden sonra öğrenenler bile kalp atışını duymuştu bnde hep düşünüyordum ama şükür şimdi herşey yolunda sadece sabrederek dua etmeliyiz

• Beğen
Reactions: GCA
Rahat ol tatlım Rabbim herşeyi ayarlıyor
Ben adete göre 5 haftalık iken kese filan yoktu ortada bnden sonra öğrenenler bile kalp atışını duymuştu bnde hep düşünüyordum ama şükür şimdi herşey yolunda sadece sabrederek dua etmeliyiz

Sanırım beni de o etkiliyo cnm. Benden daha küçük olup görenleri okuyunca bişey mi var diyorum

Yok ya bazen geç oluyor ama önemli olan sağlıklı olması bence bu şehirde doktor tam bi sıkıntı zaten herşey üst üste gelmiş gibi oluyor ama zamanla düzeliyor canım

Bu sabah doktora gittim. Malesef haberler kotu. Kesem buyumemiş icindede embiriyo olusumu yok. Nekadr kendimi bu duruma hazirlamiş olsamda insan yinede umudunu yitirmiyor Ama sonuç olumsuz. zaten ultrasonda GS :13.8 mm diye gorunce bu işin bittiğini anladim. :KK43: Yarin operasyonla alıcaklar, progestan içtiğin için düşecek gibi gorünmüyor dedi doktor. Bende biran once bitsin normal hayatima döneyim istiyorum. :KK43: Sizlere sağlıklı mutlu hamilelikler ve bebişler diliyorum kızlar.[/QUOTE
ben yıllar önce böyle bir düşüğün hemen ardından hamile kalmıştım, sende öyle olursun eminim çokk geçmiş olsun. bencede en güzeli hemen normal hayatına dönmen

Back
X