- 26 Aralık 2014
- 1.917
- 1.130
- 88
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.321
Yok ya bazen geç oluyor ama önemli olan sağlıklı olması bence bu şehirde doktor tam bi sıkıntı zaten herşey üst üste gelmiş gibi oluyor ama zamanla düzeliyor canımSanırım beni de o etkiliyo cnm. Benden daha küçük olup görenleri okuyunca bişey mi var diyorum
Ben duydum kalp atışlarını ama alttan bakınca. Ben geçen seferden telaşlı olduğum için baktı yoksa erken dedi duyulması için. Belki belli bir haftası vardır.Bnm Dr henüz bişey istemedi. Kalp atışını duyunca mi isteyecek yoksa geç mi kaldık bilmiyorum valla Dr pek sinmiyo icime
Testlerin prospektüsünü okudun mu belki hassasiyet oranları farklıdır kimisi 5ml üst kimi 20 kimi 25Ewet bakin bakalim annisler
okumadımTestlerin prospektüsünü okudun mu belki hassasiyet oranları farklıdır kimisi 5ml üst kimi 20 kimi 25
peki sence sonuç ne kuzum ben hamileyim moduna girdimTestlerin prospektüsünü okudun mu belki hassasiyet oranları farklıdır kimisi 5ml üst kimi 20 kimi 25
canım keşke hemen bi klınıge kan verseydin daha kesin çıkar. adetin kaç gün geçti ben 1 hafta geçince yapmıştımEwet bakin bakalim annisler
3güncanım keşke hemen bi klınıge kan verseydin daha kesin çıkar. adetin kaç gün geçti ben 1 hafta geçince yapmıştım
Merhabaa kızlaarbugün muayenemiz vardı miniminnacık keseyi gördükkk ama daha içindeki bebişi göremedik doktor üç haftalık felan dedi iki hafta sonra yine çağırdı. İlişkiyide haftada bir dedi size ilişki konusunda ne dedi
canım Allah yardımcın olsun umarım önemsiz bir şeydir güzel haberle dönersinKızlar kanamam başladı 5 te hastaneye gidicez dua edin kötü bişey olmasın
Ewet bakin bakalim annisler
Benimde 4 günde yaptığım iki test böle silik çıkmıştı sonra koyulaştı ben bi kimyasal gebelik yaşadıgım için korktum kan testi yaptırmaya düşük deger çıkacak diye ama eger gidebilirsen kan tahlili yaptır büyük ihtimalle şimdilik düşüktür ama iki üç güne bir yükselerek gider en net sonuç kanpeki sence sonuç ne kuzum ben hamileyim moduna girdim
bende düşük yaptım o yüzden korkuyorumBenimde 4 günde yaptığım iki test böle silik çıkmıştı sonra koyulaştı ben bi kimyasal gebelik yaşadıgım için korktum kan testi yaptırmaya düşük deger çıkacak diye ama eger gidebilirsen kan tahlili yaptır büyük ihtimalle şimdilik düşüktür ama iki üç güne bir yükselerek gider en net sonuç kan
Inşallah hersey yolundadir Rabbim yanınızda olsun seninde bbeğininde canım. ..Kızlar kanamam başladı 5 te hastaneye gidicez dua edin kötü bişey olmasın
şimdi sevgili kasım annişeri bana bi el atın lütfennnn
1.testimi pazartesi öğleden sonra yaptım silikti
dün ilk idrarla yine silik
bu sabah ikinci idrar silik
bu öğleden sonra negatif
Canim en mantıklısi kan vermen. Bende günüm geçince test yaptım hatta şu pahali olan erken gebelik testlerinden. hayalet çizgi bile cikmamisti. Adetim 3 gün geçince kanda çıkmıştı.
Ewet bakin bakalim annisler
İkimizde bgun keseleri görmüşüz gözün aydın canım inşallah sağsalım bebişlerinizi alırız kucagımızaSelam kızlar. Bugün keseyi gördük hamdolsun, haftaya da kalp atışını duymak için çağırdı Rabbim kısmet ederse.
Ayy canım bende kesenı goreyım rahatlayım diodum bgun gördüm şimdide kalp atısı dersi basladı ayy bu annelık galıba devamlı tasa paranoyaklık gbi bişi bu allah yardımcımız olsun bitmez bu 9 ay saglıkla sıkıntısız gecip hitsin inşallahhBende yarin aksam uzeri Doktora gidicem Allahin.izniyle insallah saglikli bir gebelik oldugunu ogrenirim ve kesemi gorurum,rahatlarim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?