2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
kızlar bende gördüm dün çok şükür keseyi.. dileyen herkese Rabbim hayırlısıyla gösterir inşallah
bu sabah bulantılarım başladı ve çıkarmaya başladım benim için sanki erken başladı bakıyorum genel sekizinci haftada başlamış benim gibi 5+4te bulantıları başlayan var mı

Kızlar size bişey sorcam. Doktorunuz kanda gebelik testi değil normal kan değerlerimize vs baktı mi. Nelere baktı ne testi yaptı

ilk randevuda sadece gebelik belirlemek için beta hcg testi yaptı 1 hafta sonra ikinci randevumda daha ayrıntılı bir kan testi ve idrar testi yapıldı sonuçların iyi olduğunu söyledi ben görmedim testi

Ayy canım bende kesenı goreyım rahatlayım diodum bgun gördüm şimdide kalp atısı dersi basladı ayy bu annelık galıba devamlı tasa paranoyaklık gbi bişi bu allah yardımcımız olsun bitmez bu 9 ay saglıkla sıkıntısız gecip hitsin inşallahh
Aynen canim :KK45: esime diyorum ya goremezsek ya olumsuz biseyler cikarsa diye..bana kiziyor yandik 9 ay basim sisecek nasil gecireceksin diyor ,hep mi kotu dusunursun diyor..ama napim iyi seyler olursa zaten mutlu. Olucaz,kendimi kotuye hazirlayayim ki fazla uzulmeden atlatayim diyorum..adam bana kiziyor :KK47:

İyi akşamlar hanımlar dr. Dan geldik kese duruyo ama düşük tehlikem varmış progestan verdi vajenden koyulcakmış bide iğne yaptılar hayırlısı artıkl
Hiç üzülme canım, ilk zamanlar kanama olmasa da herkeste var bence o düşük tehlikesi. Hepimiz dikkat edecez hareketlerimize, oturup kalkarken. Ağır kaldırmayacak, boyumuzun yetmediği yere uzanmayacağız. Bol bol uzan dinlen, gerekirse yemek bile yapma.. Rabbim seni ve meleğini korusun, hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah..

kızlar bende gördüm dün çok şükür keseyi.. dileyen herkese Rabbim hayırlısıyla gösterir inşallah
bu sabah bulantılarım başladı ve çıkarmaya başladım benim için sanki erken başladı bakıyorum genel sekizinci haftada başlamış benim gibi 5+4te bulantıları başlayan var mı
5+1 deyim benimde basladi. Bide inanilmaz halsizim

Ben yurt disindayim, evde yaptigim testin sonucunda ogrendim hamileligimi, rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Ama burda sistem bi degisik doktorum ebeye yonlendiriyor onlarda taa 9.haftaya randevu verdi. O zaman tahlil, ultrason falan yapilacakmis. Yani kanda beta hcg ye bile bakmadilar. Beklemek zor ama ya bide ilk gebeligim 8 senelik evliyim, 2 senedir ugrasiyoruz allahim sagsaglim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah

Ben yurt disindayim, evde yaptigim testin sonucunda ogrendim hamileligimi, rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Ama burda sistem bi degisik doktorum ebeye yonlendiriyor onlarda taa 9.haftaya randevu verdi. O zaman tahlil, ultrason falan yapilacakmis. Yani kanda beta hcg ye bile bakmadilar. Beklemek zor ama ya bide ilk gebeligim 8 senelik evliyim, 2 senedir ugrasiyoruz allahim sagsaglim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
Inşallah alırsın canım...yurtdışında bunun gibi Sıkıntılar çok maalesef...:(

Devler hastanesi tam kan tahlillerini 8-9 haftada istiyor sanki....ben özelde pazartesi verdim...cevabı yarın alacağım inşallah...
Allah hepimize rahat hamilelik ve sağlıklı bebekleri nasip etsin inşallah

Devler hastanesi tam kan tahlillerini 8-9 haftada istiyor sanki....ben özelde pazartesi verdim...cevabı yarın alacağım inşallah...
Allah hepimize rahat hamilelik ve sağlıklı bebekleri nasip etsin inşallah
4hafta 6günlük ilk muayenemi devlet hastanesinde yaptırdım 6,7tüp kan aldılar ve idrar testi de yaptılar sanırım olabilecek tüm tahlileri yaptılar.

Iyi geceler güzel anneler :))
Ben 2014 nisan annesiyim..ve 2015 kasim annesi olcam Allahım nasip ederse..
tamamen plansız bi gebelik 3 aydır devam eden adet düzensizligim bu ayda pesimi bırakmadı diye düşünürken komsumun ısrarı üzerine 2 gün önce evde test yaptım ve şok oldum ne ben ne esim hiç beklemiyoduk..dünde sağlık ocağına gidip kan verdim bugün beta hcg min 24 bin küsür olduğunu öğrendim..2.gebelik olduğu için hemen hastaneye gidip ne kendimi ne bebeğimi boştan yere sikintiya sokmak istemiyorum..kısmetse önümüzdeki hafta ici gidicez..Allahım herkese ve bana en az ilk hamileliğim de olduğu gibi kolay rahat bi hamilelik ve doğum nasip edip sağlık sihhatle bebeklerimizi kucaklarimiza almayi nasip etsin inşallah ;)

Back
X