- Konu Sahibi adanamerkez
- #5.381
Dogru.5 ten yuksek cikmalicanım sanırım 5 den fazla çıkması yeterli kanda beta hcg nin hamile olduğunu ispat etmesi adına. ben böyle hatırlıyorum yanlışsam düzeltin arkadaşlar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dogru.5 ten yuksek cikmalicanım sanırım 5 den fazla çıkması yeterli kanda beta hcg nin hamile olduğunu ispat etmesi adına. ben böyle hatırlıyorum yanlışsam düzeltin arkadaşlar...
Hadi hayirli habeler olsun ins.Ben geldimmmm dra.gittim cok minik goremiyorum ama yokta demiyorum dedi nys kan ver dim bekliyorum
Kızlar size bişey sorcam. Doktorunuz kanda gebelik testi değil normal kan değerlerimize vs baktı mi. Nelere baktı ne testi yaptı
Karından ultrason ile muayene oldum canımmerhaba öncelikle çok hayırlı olsun 4 hafta 6 günlükken keseyi karnınızdan mı yoksa çatı muayenesiyle mi gördünüz
Aynen canimAyy canım bende kesenı goreyım rahatlayım diodum bgun gördüm şimdide kalp atısı dersi basladı ayy bu annelık galıba devamlı tasa paranoyaklık gbi bişi bu allah yardımcımız olsun bitmez bu 9 ay saglıkla sıkıntısız gecip hitsin inşallahh
Verdi 0.5 cikmis :)Bence var.olmasa silik bile cikmaz.ama garantiye al.kan testi ver derim
Âmin canım inşallah Allah tamamına erdirir hayırla, gözümüz aydın:)İkimizde bgun keseleri görmüşüz gözün aydın canım inşallah sağsalım bebişlerinizi alırız kucagımıza
Hiç üzülme canım, ilk zamanlar kanama olmasa da herkeste var bence o düşük tehlikesi. Hepimiz dikkat edecez hareketlerimize, oturup kalkarken. Ağır kaldırmayacak, boyumuzun yetmediği yere uzanmayacağız. Bol bol uzan dinlen, gerekirse yemek bile yapma.. Rabbim seni ve meleğini korusun, hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah..İyi akşamlar hanımlar dr. Dan geldik kese duruyo ama düşük tehlikem varmış progestan verdi vajenden koyulcakmış bide iğne yaptılar hayırlısı artıkl
Amin canım inşallahOlabilir canm blki kesin olsun die haftaya gel demistir. Sende kndini hic uzme Allahin izniyle alcaz bebeklerimizi kucagimiza![]()
5+1 deyim benimde basladi. Bide inanilmaz halsizimkızlar bende gördüm dün çok şükür keseyi.. dileyen herkese Rabbim hayırlısıyla gösterir inşallah
bu sabah bulantılarım başladı ve çıkarmaya başladım benim için sanki erken başladı bakıyorum genel sekizinci haftada başlamış benim gibi 5+4te bulantıları başlayan var mı
Inşallah alırsın canım...yurtdışında bunun gibi Sıkıntılar çok maalesef...Ben yurt disindayim, evde yaptigim testin sonucunda ogrendim hamileligimi, rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah. Ama burda sistem bi degisik doktorum ebeye yonlendiriyor onlarda taa 9.haftaya randevu verdi. O zaman tahlil, ultrason falan yapilacakmis. Yani kanda beta hcg ye bile bakmadilar. Beklemek zor ama ya bide ilk gebeligim 8 senelik evliyim, 2 senedir ugrasiyoruz allahim sagsaglim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah
4hafta 6günlük ilk muayenemi devlet hastanesinde yaptırdım 6,7tüp kan aldılar ve idrar testi de yaptılar sanırım olabilecek tüm tahlileri yaptılar.Devler hastanesi tam kan tahlillerini 8-9 haftada istiyor sanki....ben özelde pazartesi verdim...cevabı yarın alacağım inşallah...
Allah hepimize rahat hamilelik ve sağlıklı bebekleri nasip etsin inşallah
Bende de tam tersi bir iştah açıldı ...gece bile yemek istiyorumKizlar sizidede bas donmesi ve halsizlik cokmu. Ya ben butun gun koltukta yatiyorum oyle. Bide istahim yok. Sizde durumlar nasil
Şimdi ne kadar oldun?4hafta 6günlük ilk muayenemi devlet hastanesinde yaptırdım 6,7tüp kan aldılar ve idrar testi de yaptılar sanırım olabilecek tüm tahlileri yaptılar.