- 20 Temmuz 2012
- 780
- 1.156
- 333
- Konu Sahibi adanamerkez
- #5.421
GÜNAYDIN KASIM ANNELERİ HUZURLU SAĞLIKLI BİR GÜN DİLİYORUM HEPİMİZE 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha çok erken zaten bebeğin kaç haftalık olduğunu söylemek için doktorlar biraz zaman geçince daha net söylüyorlar sanırım. Önce rahatça ölçebileceği kadar büyümesi lazım herhalde. İçini rahat tut sen her şeyin yolunda gitmemesi için bir neden yok kibebişin kaç haftalık olduğunu ne durumda olduğunu bilmiyorumdoktorlar hiçbişey demiyor korkuyorum normal haftasına döner mi benim bebişimde sizce
![]()
Kızlar hala adet sancısı gibi sancılar cekiyorumdün doktorun rahmin yapısıyla alakali dedi. Bebeği kabullenmEk istemiyor mus. Kardeş kardes gecinin diyorum ya
bizim bebisin ev sahibi biraz yaramaz çıktı. Inşallah bir an önce son bulur bu cekisme
![]()
Ayyy gerçekten midaha çok başındasın canım ileri haftalarda azalacak o adetimsi sancılar içini ferah tut
Evet mg bende faydasını gördüm. Benim de rahim krampları için verdi. adetliyken de ben kullaniyordum bacak ağrı ve krampları na birebir. Bende tavsiye ederim.günaydın hanımlarkarında ve bacakta olan kramplar ve bel ağrısı için doktorum bana magnezyum verdi
inanırmısınız ilk defa bu gece ağrısız sızısız uyudum.arkadaşlar doktorlarınıza bi danışın ve kullanın derim çok iyi geldi
Benim de aşağı yukarı o zaman başladı canım.. Her bünyede farklı bence. Ara ara artıyor azalıyor benim.kızlar bende gördüm dün çok şükür keseyi.. dileyen herkese Rabbim hayırlısıyla gösterir inşallah
bu sabah bulantılarım başladı ve çıkarmaya başladım benim için sanki erken başladı bakıyorum genel sekizinci haftada başlamış benim gibi 5+4te bulantıları başlayan var mı
Ayyy gerçekten miinşallah. Ben diyorum oldu bayagi neden geçmiyor diye moralim bozuluyor
![]()
Bende de iştah yok hiç resmen karnım guruldayınca fark ediyorum acıktığımı o zaman da zorla yiyorum.. Ağzımın tadı yok hiçKizlar sizidede bas donmesi ve halsizlik cokmu. Ya ben butun gun koltukta yatiyorum oyle. Bide istahim yok. Sizde durumlar nasil
canım progestanı ağızdan alıyorsan eğer ; halsizlik ,baş dönmesi ,tansiyon düşüklüğü yapıyor![]()
Cevabın için saol cnm. Bana hiç birini yapmadı ya
canım bende de oluyor adet sancıları telaş etme.senin kanamalar devam ediyormuKızlar hala adet sancısı gibi sancılar cekiyorumdün doktorun rahmin yapısıyla alakali dedi. Bebeği kabullenmEk istemiyor mus. Kardeş kardes gecinin diyorum ya
bizim bebisin ev sahibi biraz yaramaz çıktı. Inşallah bir an önce son bulur bu cekisme
![]()
Canım konuşmanın başını bilmiyorum ama smear gebelik öncesi tahlillerde yapılır benim bildiğim kadarıyla gebelikte smear almak doğru değil diye biliyorum..aynı şekilde benden de hamileliğimin ilk muayenesinde kan testi tiroid demir ve tüm kan değerlerine baktı..bazen idrar tahlili de istiyorlarmış ama benm hocam gerekli görmedi..bir de ben gebelik öncesi testlerimde rubella hepatit gibi enfeksiyon panellerime baktırmıştım doktorum istemişti :) bu şekilde canım..
Doktorunuz hangi testleri istedi diye sormuştum cnm. Benim bebeğimin kalp atışları duyulmadı daha ondan mi istemiyor bilemiyorum. Geçen sene yapılmıştı en son. Ama tekrar istemesi gerekmez mi? Ç. Tesi inşallah kalp atışlarını duyarız ama yine test fln istemezse sanırım bırakırım dryi
DOKUNTUKÇA MI AĞRIYI HİSSEDİYORSUN BENDEDE VAR BAZEN DAHA ÇOK BAZEN AZ BEN DOKUNDUKÇA DAHA ÇOK HİSSEDİYORUMArkadaşlar hepinizin göğüs ağrısı var mı? Benim bir gün bir göğüsüm daha çok ağrıyor bir gün azalıyor sanki. Sizin her gün aynı derecede mi ağrıyor yoksa değişiyor mu arada? Kafamda deli sorularrrr![]()