2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
7+1 im. bugün midem daha iyi ama kasık ağrılarım arttı. özellikle gece çok rahatsız etti.
AYNI SORUN BENDEDE VAR BENDE BATMALAR DAHA ÇOK CANIM SANKI IĞNE BATIRIYORLAR ONUN İÇİN DOKTORA GİDECEĞİM AMA MİDEMLE PEK SORUN YAŞAMADIM ÇOK ŞÜKÜR AMA İŞTAH SIFIR KAPALI

Kızlar hala adet sancısı gibi sancılar cekiyorum:KK42:dün doktorun rahmin yapısıyla alakali dedi. Bebeği kabullenmEk istemiyor mus. Kardeş kardes gecinin diyorum ya:KK19: bizim bebisin ev sahibi biraz yaramaz çıktı. Inşallah bir an önce son bulur bu cekisme:stop:
ne güzel anlatmışsın öyle ev sahibi diyor ahahaa :)

günaydın arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım bu siteye bayıldım harika:KK54:
hoşgeldinizz :)

Arkadaşlar hepinizin göğüs ağrısı var mı? Benim bir gün bir göğüsüm daha çok ağrıyor bir gün azalıyor sanki. Sizin her gün aynı derecede mi ağrıyor yoksa değişiyor mu arada? Kafamda deli sorularrrr:KK45:

benim de değişiyor bigün çok bigün az yüz üstü yatınca daha çok hissediyorum

Kızlar bu ilk aylarda yüzüstü yatmak sakıncalı değildir dimi ben başka türlü rahat edemiyorum bir kaç ay daha tadını çıkarım :)

kızlar mrb benım bulantılarım henuz baslamadı dün beta hcg 1577 cıktı keseyıde goremedık 10 gun sonra tekrar gel dedı drum..kasık agrım cok fazla :( iştahım fena acıldı anlayamadıgım bı şekilde :) kese ne zaman görünür acaba ? bugun 5+3 oldum ..

kızlar mrb benım bulantılarım henuz baslamadı dün beta hcg 1577 cıktı keseyıde goremedık 10 gun sonra tekrar gel dedı drum..kasık agrım cok fazla :KK43: iştahım fena acıldı anlayamadıgım bı şekilde :) kese ne zaman görünür acaba ? bugun 5+3 oldum ..
Kişiden kişiye değişiyor beta hcg 4000-5000 olunca net görünürmüş.
Ben 5+4 de görmüştüm kesemi.

kızlar mrb benım bulantılarım henuz baslamadı dün beta hcg 1577 cıktı keseyıde goremedık 10 gun sonra tekrar gel dedı drum..kasık agrım cok fazla :KK43: iştahım fena acıldı anlayamadıgım bı şekilde :) kese ne zaman görünür acaba ? bugun 5+3 oldum ..
normalde 1500 üstü görüünüyor ama ultrason cihazlarına göre farkedebiliyor 3000 üstü göremeyenler de oldu içini ferah tut 10 gün sonra çok rahat görceksindir :)

bulantılar kişiden kişiye değişebiliyo ve başlamadıysa belkide rahat bi hamilelik gereceğin için olabilir.ben 9. haftadayım sadece bi sabah bulandı okadar
keseyi ben 5+5 te karından gördüm eminim seninde bi dahaki kontrolde görülecektir demekki bebişin geç döllenmeki daha görülemeyecek kadar küçük.kasık ağrıları ilk günlerde hep yoğun oluyo ileri haftalarda hafiflemeye başlıyo.iştah açılması hamileliğin belirtileri arasında zaten hayırlı olsun hamileliğin canım :anneadayı:

Kese için en az 5000 hcg gerek. Kişiden kişiye ve ultrason cihazına göre degisiyor

Merhaba canim,tebrik ederim..seninle tahmini dogum tarihimiz ayni ...bende bugun gidicem senin karindan mi vajinal mi bakildi peki?

Merhabalar kızlar benim akşamları bel ağrılarım oluyor sırt üstü yatsam bile rahat edemiyorum . Kum döküyorum acaba o mu yapıyor bilemedim sizlerde de oluyor mu bel ağrısı

ben vajinal alıyorum her akşam 1 tane. benim de tansiyonum çok sık düşüyor baş ağrım ve bulantım oluyor aynı anda da. biraz uyumaya çalışınca 1 saatte falan geçiyor. ama iş yerinde mahvoluyorum. şimdilik kimseye de söylemek istemiyorum.kalp atışımızı duyalım ilk 3 ayımızı bitirelim inşallah ondan sonra müjdeyi vereceğiz herkese :anneadayı::nazar:

ilk bebeği ben söylemediğim halde düşük tehdidi için rapor aldığımda onu gören birileri yaymıştı.çok sıkıntılı olmuştu benim için. kanamam devam ederken herkes hayırlı olsun diye arıyordu.ben de düşük yapıyorum diye açıklama yaptıkça psikolojim iyice bozulmuştu :110:

inşallah bu kez herşey çok güzel olacak....:anneadayı::nazar:

Sanki beni anlattın canım. Beni de herkes hayırlı olsun diye aradı düşük yapmıştım:( şimdi de çok küçük kimseye söylemicem dedim. Geçen hastaneden çağırdılar rapor aldım. Müdür yardımcısına verdim. Okumuş gebelik takibi yapılmıştır falan yazıyodu. Şimdi herkes biliyo. Ben 4+6 yım bugün mide bulantım falan yok inşallah hiç olmaz. Önceki hamileliğim çok kötüydü 5. haftada başlamıştı korkuyorum aynı olacak diye. Kasıklarda batma oluyo benim de. Normal olduğunu söylüyor herkes

Progestan almıyorum canım bide alsam demek yerlere yapıscam..insallah uzun sürmez .mide bulantısı çeken tüm arkadaşlar, kısa sürede rahatlayalim inşallah. .
Üzülme bende yatalak yaşıyorum AC karina mide daha çok bulanıyor soğuk biseler rahatlatiyor geceleri de AC uyumamaya çalış

Yaaa kızlarrrr bizim doktor randevumuz 7 nisanda kalp atışı için bide bebeği görmek için ama benim içimde bir endişe bir telaş var atamıyorumda sanki göremicekmişiz gibi geliyor bu telaşlar korkular normal mi yaa kızlar :( geçen ay kimyasal yaşadığım için sanki yine bişeyler yolunda gitmicekmiş gibi geliyor.bide geçen hafta cuma günü kesemizi gördük 3.7 mm di 4 4 buçuk haftalık dedi doktor.bana küçük geldi ama doktor aksi bişe söylemedi.Allahım korusunn yavrularımız ya hayırlısıyla kavuştursun bizi minnaklarımıza inşallahhh

Back
X