- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.441
AYNI SORUN BENDEDE VAR BENDE BATMALAR DAHA ÇOK CANIM SANKI IĞNE BATIRIYORLAR ONUN İÇİN DOKTORA GİDECEĞİM AMA MİDEMLE PEK SORUN YAŞAMADIM ÇOK ŞÜKÜR AMA İŞTAH SIFIR KAPALI7+1 im. bugün midem daha iyi ama kasık ağrılarım arttı. özellikle gece çok rahatsız etti.
Kan testi yaptırmalısınız.şimdi sevgili kasım annişeri bana bi el atın lütfennnn
1.testimi pazartesi öğleden sonra yaptım silikti
dün ilk idrarla yine silik
bu sabah ikinci idrar silik
bu öğleden sonra negatif
Genelde şişlik hissi var ama dokununca ağrıyor yanları uçları da acıyor. Ama bazı günler daha baz bazı günler daha çok anlamadım..DOKUNTUKÇA MI AĞRIYI HİSSEDİYORSUN BENDEDE VAR BAZEN DAHA ÇOK BAZEN AZ BEN DOKUNDUKÇA DAHA ÇOK HİSSEDİYORUM
ne güzel anlatmışsın öyle ev sahibi diyor ahahaa :)Kızlar hala adet sancısı gibi sancılar cekiyorumdün doktorun rahmin yapısıyla alakali dedi. Bebeği kabullenmEk istemiyor mus. Kardeş kardes gecinin diyorum ya bizim bebisin ev sahibi biraz yaramaz çıktı. Inşallah bir an önce son bulur bu cekisme
hoşgeldinizz :)günaydın arkadaşlar ben de aranıza yeni katıldım bu siteye bayıldım harika
Arkadaşlar hepinizin göğüs ağrısı var mı? Benim bir gün bir göğüsüm daha çok ağrıyor bir gün azalıyor sanki. Sizin her gün aynı derecede mi ağrıyor yoksa değişiyor mu arada? Kafamda deli sorularrrr
Kişiden kişiye değişiyor beta hcg 4000-5000 olunca net görünürmüş.kızlar mrb benım bulantılarım henuz baslamadı dün beta hcg 1577 cıktı keseyıde goremedık 10 gun sonra tekrar gel dedı drum..kasık agrım cok fazlaiştahım fena acıldı anlayamadıgım bı şekilde :) kese ne zaman görünür acaba ? bugun 5+3 oldum ..
normalde 1500 üstü görüünüyor ama ultrason cihazlarına göre farkedebiliyor 3000 üstü göremeyenler de oldu içini ferah tut 10 gün sonra çok rahat görceksindir :)kızlar mrb benım bulantılarım henuz baslamadı dün beta hcg 1577 cıktı keseyıde goremedık 10 gun sonra tekrar gel dedı drum..kasık agrım cok fazlaiştahım fena acıldı anlayamadıgım bı şekilde :) kese ne zaman görünür acaba ? bugun 5+3 oldum ..
kızlar mrb benım bulantılarım henuz baslamadı dün beta hcg 1577 cıktı keseyıde goremedık 10 gun sonra tekrar gel dedı drum..kasık agrım cok fazlaiştahım fena acıldı anlayamadıgım bı şekilde :) kese ne zaman görünür acaba ? bugun 5+3 oldum ..
Kese için en az 5000 hcg gerek. Kişiden kişiye ve ultrason cihazına göre degisiyorkızlar mrb benım bulantılarım henuz baslamadı dün beta hcg 1577 cıktı keseyıde goremedık 10 gun sonra tekrar gel dedı drum..kasık agrım cok fazlaiştahım fena acıldı anlayamadıgım bı şekilde :) kese ne zaman görünür acaba ? bugun 5+3 oldum ..
Merhaba canim,tebrik ederim..seninle tahmini dogum tarihimiz ayni ...bende bugun gidicem senin karindan mi vajinal mi bakildi peki?kızlar mrb benım bulantılarım henuz baslamadı dün beta hcg 1577 cıktı keseyıde goremedık 10 gun sonra tekrar gel dedı drum..kasık agrım cok fazlaiştahım fena acıldı anlayamadıgım bı şekilde :) kese ne zaman görünür acaba ? bugun 5+3 oldum ..
Guzel haberlerini bekliyorum arkadasim. musmutlu haberler donersin insallah. bebege ve kendjne cok cici bak. Allaha emanet olun.
Benimde agri,aci bir gun az, bir gun cok :)Arkadaşlar hepinizin göğüs ağrısı var mı? Benim bir gün bir göğüsüm daha çok ağrıyor bir gün azalıyor sanki. Sizin her gün aynı derecede mi ağrıyor yoksa değişiyor mu arada? Kafamda deli sorularrrr
Canim uzuldum, allah sabir versin umarim tez zamanda yaralarini sararsindün güzel haber veremedim malesef. bebekte hiçbir gelişme yoktu. dün öğleden sonra aldılar meleğimi
canım çok geçmiş olsun . üzülme hiç vardır bunda da bir hayır. rabbim herşeyin en iyisini bilir. en kısa zamanda tekrar hamiş olursun inşallahdün güzel haber veremedim malesef. bebekte hiçbir gelişme yoktu. dün öğleden sonra aldılar meleğimi
Progestan almıyorum canım bide alsam demek yerlere yapıscam..insallah uzun sürmez .mide bulantısı çeken tüm arkadaşlar, kısa sürede rahatlayalim inşallah. .canım progestanı ağızdan alıyorsan eğer ; halsizlik ,baş dönmesi ,tansiyon düşüklüğü yapıyor
Çok üzüldüm canım.. Umarım en kısa sürede sağlıklı bir şekilde kavuşursun inşallah bebişine..dün güzel haber veremedim malesef. bebekte hiçbir gelişme yoktu. dün öğleden sonra aldılar meleğimi
ben vajinal alıyorum her akşam 1 tane. benim de tansiyonum çok sık düşüyor baş ağrım ve bulantım oluyor aynı anda da. biraz uyumaya çalışınca 1 saatte falan geçiyor. ama iş yerinde mahvoluyorum. şimdilik kimseye de söylemek istemiyorum.kalp atışımızı duyalım ilk 3 ayımızı bitirelim inşallah ondan sonra müjdeyi vereceğiz herkese
ilk bebeği ben söylemediğim halde düşük tehdidi için rapor aldığımda onu gören birileri yaymıştı.çok sıkıntılı olmuştu benim için. kanamam devam ederken herkes hayırlı olsun diye arıyordu.ben de düşük yapıyorum diye açıklama yaptıkça psikolojim iyice bozulmuştu
inşallah bu kez herşey çok güzel olacak....
Üzülme bende yatalak yaşıyorum AC karina mide daha çok bulanıyor soğuk biseler rahatlatiyor geceleri de AC uyumamaya çalışProgestan almıyorum canım bide alsam demek yerlere yapıscam..insallah uzun sürmez .mide bulantısı çeken tüm arkadaşlar, kısa sürede rahatlayalim inşallah. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?