- 6 Temmuz 2010
- 9.152
- 13.871
- 498
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.521
Doktora gittiniz mi?ya kızlar hala adet olmadım
Aa neyse.hayirlisi olsun.verdigini sonradan fark ettim.sayfa sayfa okurkenVerdi 0.5 cikmis :)
Dogru doktora..bebis istiyor musunuz. Kaza miya kızlar hala adet olmadım
aynen bende de hiç istek yok ,zaten istek olsa bile eşim elini sürmez eminim
benimde eşim saolsun o konuda çok düşünceli hiç zorlamıyor lafı bile açılmıyor evde :)
kanka mode is on
yarın gidicem artık 2 test negatifti anlamıyorum neden adetim gelmiyor...doktora gidicem hamile değilsemde getiren bir ilaç versin bari...sıcak basmaları göğüs ağrılarım kasık ağrılarım yordu beni artık yaaaDoktora gittiniz mi?
Insallah.spirali cikarip bebek doguran cok kisi var.iciniz ferah olsun...Merhaba herkese yarın için dr çağırdı sanırım spirali çıkarıcak inşallah bebeği kaybetmeyiz
Ben hamile kalmadan önceki 2 ayda 45 günde regl olmuştum hatta doktor söktürücü verdi.yarın gidicem artık 2 test negatifti anlamıyorum neden adetim gelmiyor...doktora gidicem hamile değilsemde getiren bir ilaç versin bari...sıcak basmaları göğüs ağrılarım kasık ağrılarım yordu beni artık yaaa
istiyoruz ve çokta çalışıyoruz adetimin 1.günü ve 6.günü geçtiğinde test yaptım evde negatif çıktı bugün 8.gün gecikmemin...gecikmemin psikolojik olduğunu düşündüm ama kendimi hamile olmadığıma inandırdım....eee gelsin ozaman adetim yumurtlamamı hesaplıcam yaaaaDogru doktora..bebis istiyor musunuz. Kaza mi
Ben hamile kalmadan önceki 2 ayda 45 günde regl olmuştum hatta doktor söktürücü verdi.
Mutlaka doktora git belki geç döllenme olmuştur.[
Adet sokturucu verir o zaman.Aslinda hamilelik belirtileri gibi.ben de hamile kalmadan 1 ay once oldu.hamile sandim.kanda olmadigim ortaya ciktiyarın gidicem artık 2 test negatifti anlamıyorum neden adetim gelmiyor...doktora gidicem hamile değilsemde getiren bir ilaç versin bari...sıcak basmaları göğüs ağrılarım kasık ağrılarım yordu beni artık yaaa
yarın gidicem doktora kısmetse...yarın belli olur yazarım hamilemiyim değilmiyim...belim kopuyor resmen okadar ağrıo...azönce bulaşık makinasını boşalttım zor bitirdim işi eğilip kalkmak ölüm gibiAdet sokturucu verir o zaman.Aslinda hamilelik belirtileri gibi.ben de hamile kalmadan 1 ay once oldu.hamile sandim.kanda olmadigim ortaya cikti
Merhaba hoşgeldin.mrb bende 5 haftalık hamileyim.
Yaaa kızlarrrr bizim doktor randevumuz 7 nisanda kalp atışı için bide bebeği görmek için ama benim içimde bir endişe bir telaş var atamıyorumda sanki göremicekmişiz gibi geliyor bu telaşlar korkular normal mi yaa kızlargeçen ay kimyasal yaşadığım için sanki yine bişeyler yolunda gitmicekmiş gibi geliyor.bide geçen hafta cuma günü kesemizi gördük 3.7 mm di 4 4 buçuk haftalık dedi doktor.bana küçük geldi ama doktor aksi bişe söylemedi.Allahım korusunn yavrularımız ya hayırlısıyla kavuştursun bizi minnaklarımıza inşallahhh
evet takvime göre 6 haftalık ama ultrasonda 5 haftalık görünüyor..kese oluşmuş bebek henüz yok.10 gün sonra tekrar gideceğim doktoraMerhaba hoşgeldin.
Takvime göre 6 haftalıksın
Akıntı biter mi bilmiyorum benim de çok akıntı m var rengi de zaman zaman değişen.Kizlar bu akinti ne zaman bitck ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?