2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Merhaba herkese yarın için dr çağırdı sanırım spirali çıkarıcak inşallah bebeği kaybetmeyiz

Doktora gittiniz mi?
yarın gidicem artık 2 test negatifti anlamıyorum neden adetim gelmiyor...doktora gidicem hamile değilsemde getiren bir ilaç versin bari...sıcak basmaları göğüs ağrılarım kasık ağrılarım yordu beni artık yaaa

Ben hamile kalmadan önceki 2 ayda 45 günde regl olmuştum hatta doktor söktürücü verdi.
Mutlaka doktora git belki geç döllenme olmuştur.

Dogru doktora..bebis istiyor musunuz. Kaza mi
istiyoruz ve çokta çalışıyoruz adetimin 1.günü ve 6.günü geçtiğinde test yaptım evde negatif çıktı bugün 8.gün gecikmemin...gecikmemin psikolojik olduğunu düşündüm ama kendimi hamile olmadığıma inandırdım....eee gelsin ozaman adetim yumurtlamamı hesaplıcam yaaaa

Adet sokturucu verir o zaman.Aslinda hamilelik belirtileri gibi.ben de hamile kalmadan 1 ay once oldu.hamile sandim.kanda olmadigim ortaya cikti

Adet sokturucu verir o zaman.Aslinda hamilelik belirtileri gibi.ben de hamile kalmadan 1 ay once oldu.hamile sandim.kanda olmadigim ortaya cikti
yarın gidicem doktora kısmetse...yarın belli olur yazarım hamilemiyim değilmiyim...belim kopuyor resmen okadar ağrıo...azönce bulaşık makinasını boşalttım zor bitirdim işi eğilip kalkmak ölüm gibi

inşallah canım endişelenme hayırlsıı neyse o olur. hem doktor da aksi bir sey söylememiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…