- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.541
Asıl mide.bulantısı artık bitmeliKizlar bu akinti ne zaman bitck ya
Bnde usuyorm canimKizlar ben cok usuyorum.ozellikle öğleden sonralari.var mi benim gibi olan aranizda?
Ahahaha bizim de işimize geliyor sankim bu durumBen gecen hafta gittim doktora.3 hafta yasak dedi.hic de canim istemiyor
Mide bulantisi arada oluyo bende kusacak gibi degilAsıl mide.bulantısı artık bitmeli
Rengu beyaz su gibiAkıntı biter mi bilmiyorum benim de çok akıntı m var rengi de zaman zaman değişen.
Bnde de öleydi 2 güne kadar ya dayanamıyorum artık her an yanımdaMide bulantisi arada oluyo bende kusacak gibi degil
Tatlım 30 yıl önce anam bana spiral ile hamile kalmış,bak ben sapasağlamım cok şükür,içini ferah tutMerhaba herkese yarın için dr çağırdı sanırım spirali çıkarıcak inşallah bebeği kaybetmeyiz
Saglikli olsun hayirlisiyla kucagimiza alalimdaBnde de öleydi 2 güne kadar ya dayanamıyorum artık her an yanımda
Haklısın o da olmasa zaten ama iş zulüm gibi artık evde gülecek halim kalmıyo surat hep beş karışSaglikli olsun hayirlisiyla kucagimiza alalimda
Bide bi uyku bastiriyo beni :)Haklısın o da olmasa zaten ama iş zulüm gibi artık evde gülecek halim kalmıyo surat hep beş karış
Hadi bakalım gözün aydın kuzumKİZLAAAR şimdi çıktım doktordan 4.00mm mercimek tanesi kadar bebisimizi gördük sukurler olsun haftaya sabahtan gel tahlilleri yapalım kalp atışını dinleyelim dedi.bi sıkıntı yok sukurler olsun.sizlerdende hep güzel haberler gelir inşallah...
İşte o uyku mide bulantısı ile engelleniyor bndeBide bi uyku bastiriyo beni :)
:) bakacaz artik :))İşte o uyku mide bulantısı ile engelleniyor bndesen uyu bol bol
Kizlar ben cok usuyorum.ozellikle öğleden sonralari.var mi benim gibi olan aranizda?
Ben varımm.. Arada sıcak basıyor ama akşamları donuyorum resmen battaniyeyle oturuyorum...Kizlar ben cok usuyorum.ozellikle öğleden sonralari.var mi benim gibi olan aranizda?
Valla cocuk isterken gun asırı yaparken onlar o moda alıştılardı şimdi sanki biz onları kullandık işimiz bitti kenara attık gibi oldu bazen üzülüorum acıkcasıkanka mode is on
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?