- 17 Şubat 2013
- 2.883
- 3.151
- 158
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.561
Canim benim doktorum klomen kullandigim icin, adetimin 17.gunu icmeye baslamam gerektigini soylemisti .cunku daha once dusuk olayi yasadim.. 100mg lik gunde 3 defa kullandim bir yan etkisi olmadi bende Allaha sukur,kanamamda lekelenme vs yok..bugubki kontroldede progestan kullandigim icin. Tahlile gerek gormedi ve devam etmemi soyledi..doktorum birak diyene kadarprogesteron kullanan sevgili hamişler sizlere bir sorum olacak ; progesteronu lekelenme yada kanamadan dolayımı dr verdi size ?? benim dr hiç progesteron ölçtürmedi ya biraz ilgisiz geldi bana değiştircem sanırım
Sağol canım hep gözümüz Aysın inşallahHadi bakalım gözün aydın kuzum
Pıt pıtlarida duyarız İnşAllah
Benimde giderek artıyor şuan bir tek uykuda rahat ettiğim için işten eve gider gitmez uyuyorum, yemek konusuna hiç girmeyelim zaten midemden bir şey geçsin istemiyorum su delisi ben bir pet şişe suyu bile bitiremiyorum..Cok kotuyum kizlar bu mide bulantisi hic bitmeyecek galiba 24saat bulaniyo midem uyku falan hayal oldu hic yemek yemesem aklimda degil artik hicbirsey kar etmiyor sizde benim gibimisiniz
Yaklasik 3 haftadir ayni durumdayim seaband die bileklik aldim nisbeten hafifletiyor ama bulanti surekli varCok kotuyum kizlar bu mide bulantisi hic bitmeyecek galiba 24saat bulaniyo midem uyku falan hayal oldu hic yemek yemesem aklimda degil artik hicbirsey kar etmiyor sizde benim gibimisiniz
Malesef bazi kisilerin boyle zor geciyor, ben de ayni durumdayim, tek rahat ettigim zaman uyudugum zaman. Benim ilk hamileligimde de 6. Ayi bulmustu rahatlamamam bu da oyle olacak muhtemelen, belki sizin ki daha erken biter.Cok kotuyum kizlar bu mide bulantisi hic bitmeyecek galiba 24saat bulaniyo midem uyku falan hayal oldu hic yemek yemesem aklimda degil artik hicbirsey kar etmiyor sizde benim gibimisiniz
Evet canim altunizade baskent hastanesi 130 tl muayene ucreti ama her tahlil vs ucretsiz .medipol kosuyolu 70 tl muayene ama tahliller. Dogum vs. Cok.pahali malesefmuayene ücretleri ne kadar peki ünv hastaneleri biraz pahallı oluyor cunku
Normal...Kizlar ilk ogrendigimde reglim 1gun gecmisti sizce rengi normal mi ?
Bnde 2gun oncekinde daha siliktiNormal...
Benim de öyle olmuştu bir önceki hamileliğimde. Silik diye yoktur yada test bozuktur diye düşünmüştüm. Birkaç gün sonra tekrarlayınca koyulaştı baya belirginleşti çizgi :)
Bende coook kotuyuuum. ..Malesef bazi kisilerin boyle zor geciyor, ben de ayni durumdayim, tek rahat ettigim zaman uyudugum zaman. Benim ilk hamileligimde de 6. Ayi bulmustu rahatlamamam bu da oyle olacak muhtemelen, belki sizin ki daha erken biter.
6 ay elimde tasla gezmistim tasimi aldim elime yine, esim guluyor, erkeklere ne kolay valla. Tez zaman da gecer ins, Rabbim dayanma gucu versin.
BeeenBennn :)
Normal hamilesinKizlar ilk ogrendigimde reglim 1gun gecmisti sizce rengi normal mi ?
Canim tebrik ederim inş. Kalp atışlarını da duyarız. Canim kesenin boyutu demi 4 mm olan. Ben yeni yeni öğreniyorum da Merak ettim.KİZLAAAR şimdi çıktım doktordan 4.00mm mercimek tanesi kadar bebisimizi gördük sukurler olsun haftaya sabahtan gel tahlilleri yapalım kalp atışını dinleyelim dedi.bi sıkıntı yok sukurler olsun.sizlerdende hep güzel haberler gelir inşallah...
Ben senle aynıı tıpatıpCok kotuyum kizlar bu mide bulantisi hic bitmeyecek galiba 24saat bulaniyo midem uyku falan hayal oldu hic yemek yemesem aklimda degil artik hicbirsey kar etmiyor sizde benim gibimisiniz
Allahin izniyle hamilesin,benimde boyleydi 64 cikmisti degerimKizlar ilk ogrendigimde reglim 1gun gecmisti sizce rengi normal mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?