2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Keseme bakti bide gelismesi cok iyi dedi.hatta icinde embriyoyu da gorduk minicik de olsa. Kalp atislarini dinliceksen illa gonderim seni detayli ultrasona dedi. Alttan baktirmani tavsiye etmem gerek de yok zaten dedi bide. Bende nasil olmasi gerekiyosa ole olsun dedim. Doktoruma biraktim korkma dedi o da. Umarim bisey olmaz. Yavrum rabbime emanet. Herkesin bebisini korusun insallah

Amin canım. Doktorun öyle dediyse korkma hiç. Benim doktorum da kesen güzel büyümüş deyince rahatladım ben.

Sen şimdi gönlün rahat bir şekilde ilaçlarını kullanip bol bol dinlen. Sürekli sirt üstü uzan cok is yapma.

Lekelenmen bitti mi şu anda?

Selam kislar kk yi 2009 nisan annesi olarak tanidim ve cok sevdim.simdi tekrar bi bebis istedim ki 30 yasindayim :) kizim 6 yasinda :) sat 12 subat cumartesi bhcg yaptirdim 10.25 cikdi :( calisiyorum isler de cok yogun bu bir hafta doktorada gidemicem ama öluyorum merakdan degerlerim yukselmismidir die:( sizce hamilemiyim :( bu arada evdeki testlerde bisiy cikmiyo :(

Kizlar benimde bu sabah kahverengi akintim vardi. Ogleden sonra kirmizi renkte kanamam oldu. Apar topar hastaneye gittik. Bebisim benimleydi doktor onlem amacli igne yaptirdi. Bi de progestan verdi. Az once bi tane aldim bakalim nasil olacak. Ama korkuyorum ya :KK43:
Korkma içini ferah tut.Çoğu kişide görülen bir durum.Progesteron tutacaktır inş.bebişi..

Kizlar bendede istahim pek yok aslinda canim cok.seyler cekiyor ama nedense yiyesim gelmiyor,goz acligim var ..birde agiz kokularindan asiri tiksinti geliyor bana hemen dikkatimi cekiyor.:KK43:
bende de aynı durum var.mümkünse uzaktan uzağa konuşalım insanlarla.duyular amma açıldı yaw..

Selam kislar kk yi 2009 nisan annesi olarak tanidim ve cok sevdim.simdi tekrar bi bebis istedim ki 30 yasindayim :) kizim 6 yasinda :) sat 12 subat cumartesi bhcg yaptirdim 10.25 cikdi :KK43: calisiyorum isler de cok yogun bu bir hafta doktorada gidemicem ama öluyorum merakdan degerlerim yukselmismidir die:KK43: sizce hamilemiyim :KK43: bu arada evdeki testlerde bisiy cikmiyo :KK43:
5 in üzerindeyse hamilesin.hayırlı olsun:)

çok teşekkür ederim inşallah biz de yakın zamanda bebeğimize kavuşuruz. doktor 1 adet döneminden sonra tekrar deneyin dedi. hayırlısı. . sen de sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah

Çok teşekkür ederim canım..rahim kendini toplamadigi sürece bebek tutunamazmis zaten benim dr umda öyle söylemişti..en kısa en hayırlı zamanda hayırlı evlatlarla dolsun kucaklariniz ;)

Selam kislar kk yi 2009 nisan annesi olarak tanidim ve cok sevdim.simdi tekrar bi bebis istedim ki 30 yasindayim :) kizim 6 yasinda :) sat 12 subat cumartesi bhcg yaptirdim 10.25 cikdi :KK43: calisiyorum isler de cok yogun bu bir hafta doktorada gidemicem ama öluyorum merakdan degerlerim yukselmismidir die:KK43: sizce hamilemiyim :KK43: bu arada evdeki testlerde bisiy cikmiyo :KK43:
Evde kac test yaptin

Kac defa test yaptin evde???

kızlar merhaba, 20 aylık bir oğlum var ve çalışıyorum, çok giremiyorum malesef sayfaya, dün doktora gittim kesenin yanında minik kanamalar olduğunu söyledi. dışta herhangi bi kanama yok, korkuyorum bebişime bişi olur diye, rabbim onları bize bağışlasın

teşekkür ederim canım. aslındabeklediğimden daha iyiyim. veren de O alan da O elimizden bir şey gelmez.

bak Allah boyle bi aciya dayanana mukafat verir. iyi olman iyi birsey. sabret o yok olmadi. öbur dunyada gelecek. insallah kardesleri ile bu dunyada mutluluk yasarsin. yakin zamanda cocugun olur insallah

Bence eşinizle konuşun rahatsız olduğunuz durumları dile getirin (bu durumun sizi üzdüğünü bilhassa belli edin) inşallah herşey yoluna girer.

5000 üzerinde karından ultrasonu bekleyin bence

benimde akıntım var 7 aylık hamile arkadışım bitmediğini hatta arttığını söyledi

hamilelik kesinleşenlerden (keseyi görenler) beta hcg testi istenmiyor bir daha bu yüzden kalp atışını duyanlar hcg değerlerini bilmiyor olabilirler. sanırım bebek görünse bile ultrason aletine,kiloya ve rahmin yapısına göre kalp sesinin duyulması değişebiliyor. ultrasona göre 7. haftada bebek görünür ama ses daha sonraki haftalarda duyulabilir. sesi duyamasan bile kalbin hareket ettiğini görebiliyorsun. buda bir nebze olsun rahatlatabiliyor insanı

Konuşuyorum yine aynı. İş stresi çok fazla bahanesi bu. Tekrar Başa sarıyor hep. :( inş düzelir

Kızlar Günaydın. Ancak bana pek gün aydın gelmedi. Bu gece gözümü kırpmadIm. Karnım inanılmaz ağrıdı gaz sancısı ve kramplarım birbirine karisti. Her saatte bir wc ye gidiyorum. Ya bana bir akıl verin sürekli doktorum u aramaktan da çekiniyorUm. Şimdi ben günlük progestan dozunu 400 ml alıyorum. Ve sanırım karin ağrısını ve bağırsak hareketlerini tetikleyen biraz da ilaç oluyor. Benim gibi olan var mı. Progestan kullanıp yoğun karin agrisi yaşayan.

Kızlar Günaydın. Ancak bana pek gün aydın gelmedi. Bu gece gözümü kırpmadIm. Karnım inanılmaz ağrıdı gaz sancısı ve kramplarım birbirine karisti. Her saatte bir wc ye gidiyorum. Ya bana bir akıl verin sürekli doktorum u aramaktan da çekiniyorUm. Şimdi ben günlük progestan dozunu 400 ml alıyorum. Ve sanırım karin ağrısını ve bağırsak hareketlerini tetikleyen biraz da ilaç oluyor. Benim gibi olan var mı. Progestan kullanıp yoğun karin agrisi yaşayan.

Ben de progestan kullanıyorum. Karin agrim adet olacakmış gibi kasık agrilarim oluyor ama gece uyutmayacak kadsr değil.

Zaten herkesin vücudu farklı tepki verir ilaçlara. Kanama yoksa panik yapma.

Back
X