- 29 Aralık 2014
- 2.035
- 1.147
- 168
- 37
- Konu Sahibi adanamerkez
-
- #5.941
Amiiin amin...Benimde 6.hafta bulantılarm başladı çok kötü bişekilde 1 haftada 4 kilo verdim dün bulantm vardı bugün fazla yok hiç belli olmuyor yani bulantıların çaresi yok 3-4 ay devam ediyor ondan sonra azalıyor allah hepimizin yardımcısı olsun
merak etme ben de hiç bir belirtim yok bebişlerimiz iyidir inşallah önceden kasık ağrım oluyordu şimdi o da yokKizlar hic hamile gibi degilim ya hic bise hissetmiyorum bebegime bise mi oldu diye aklima gelmiyo degil siz ne durumdasiniz kafamdan cikmiyo
Kızlar beyaz akıntısı olan varmi son sıralar?
geçen hafta keseyi gördüğümüzde çok az bir kanama var dedi doktor. Tedbir amaçlı 1 tane progesteron iğnesi verdi ve aynı gün vurundum. Ondan sonra bir şey olmadı çok şükür. sana iğne vermiş miydi doktor?Benimde kesenin etrafında kanama var dedi doktor, düşük riski olabilirmiş. Pazartesi tekrarbakacak.Sende dikkat et ani hareketler yapmamaya çalış bence
Surekli yatiyorum sadece lavaboya kalkiyorum. Ilkinde dusuk yapmistim o yuzden bunda cok tedirginim. Sanada cok gecmis olsun Allah yavrularimizi saglikli kucagimiza alabilmeyi nasip etsin. Dogrusu cok zormus anne olmakBenimde kesenin etrafında kanama var dedi doktor, düşük riski olabilirmiş. Pazartesi tekrarbakacak.Sende dikkat et ani hareketler yapmamaya çalış bence
Arkadaşım daha yenide ondan hiçbişey hissetmemen normal 3. Aydan sonra hissedersin bebeğininin varlığınıKizlar hic hamile gibi degilim ya hic bise hissetmiyorum bebegime bise mi oldu diye aklima gelmiyo degil siz ne durumdasiniz kafamdan cikmiyo
Aynen canim hic bi belirtim yok dedigin gibi insallah iyilerdir Rabbim korusun onlari biraz once doktora g8tmek istiyorum icimde bi sikinti var dusundukcemerak etme ben de hiç bir belirtim yok bebişlerimiz iyidir inşallah önceden kasık ağrım oluyordu şimdi o da yok
insallah arkadasim ya korkuyo insan ister istermezArkadaşım daha yenide ondan hiçbişey hissetmemen normal 3. Aydan sonra hissedersin bebeğininin varlığını
bana kalsa bende krekerle yetinirim ama bebeğin gelişimi için sağlıklı şeyler yememiz lazımValla tuzlu krakerle besleniyorum şu anda :) bazen bir yemeği canim cok istiyor yiyorum bu sefer midem acayip rahatsız oluyor. Ben de çözümü krakerle beslenmekte buldum :)
Hayır iğne vermedi. Dikkat etmemi söyledi, pazartesi tekrar bakacak.Zaten sadece keseyi görebildi.Ben boş gebelik olmasından da çok korkuyorum, o yüzden pazartesiyi iple çekiyorum.Ne diyecek acaba, bebeği görebilecek miyim? Pazartesi Sabahı inşallah iyi haberler alabilirim.geçen hafta keseyi gördüğümüzde çok az bir kanama var dedi doktor. Tedbir amaçlı 1 tane progesteron iğnesi verdi ve aynı gün vurundum. Ondan sonra bir şey olmadı çok şükür. sana iğne vermiş miydi doktor?
bende dün başladım yemekten sonra sakız çiğniyorum mideme iyi geliyorrr. herkes diyo cocuk geveze olacakkBenim sabah olurdu ozellikle serviste yanima elma alirdim o keserdi birde yogun yemek kokusunda fena olurdum yemekhane kismindan yemegimi alirken aromali seker veya sakiz cignerdim belki bu tarz durumlar icin kurtarici fikir olur ama biticek bu mide bulantilari,
anladım canımm bakalım cuma bana ne diyecek7 haftalik dedi normalde 6+5im biraz onde gozukuyor
7.haftana girmişsin, kalp atışını bile duyma ihtimalin var. İnşşallaaahh sağlıklı bir gebeliktirHayır iğne vermedi. Dikkat etmemi söyledi, pazartesi tekrar bakacak.Zaten sadece keseyi görebildi.Ben boş gebelik olmasından da çok korkuyorum, o yüzden pazartesiyi iple çekiyorum.Ne diyecek acaba, bebeği görebilecek miyim? Pazartesi Sabahı inşallah iyi haberler alabilirim.
Inşallah öyledir canım, çok teşekkürler.7.haftana girmişsin, kalp atışını bile duyma ihtimalin var. İnşşallaaahh sağlıklı bir gebeliktir
InşAllah guzel haberlerle donersin canimanladım canımm bakalım cuma bana ne diyecek
dikkat ettim aramızda 2 gün varmış :) kalp atışını duyarsan haber ve r olur muInşallah öyledir canım, çok teşekkürler.
Canım gebelikte akıntıların artması normalama kaşıntı olur ya da akıntı peynirimsi gelmeye başlarsa doktora gitmemiz gerekir umarım hiçbirimiz olmayız ama gebelikte genital mantar enfeksiyonu normal kadınlara oranla çok artıyor o yüzden çamaşırlarımızın kuru ve temiz olmasına mümkünse sentetik yerine pamuklu ve sıkmayan iç çamaşırları tercih etmemiz gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?