2015 Kasım Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    534
Amiiin amin...

Kızlar beyaz akıntısı olan varmi son sıralar?

Canım gebelikte akıntıların artması normal ama kaşıntı olur ya da akıntı peynirimsi gelmeye başlarsa doktora gitmemiz gerekir umarım hiçbirimiz olmayız ama gebelikte genital mantar enfeksiyonu normal kadınlara oranla çok artıyor o yüzden çamaşırlarımızın kuru ve temiz olmasına mümkünse sentetik yerine pamuklu ve sıkmayan iç çamaşırları tercih etmemiz gerekiyor

Benimde kesenin etrafında kanama var dedi doktor, düşük riski olabilirmiş. Pazartesi tekrarbakacak.Sende dikkat et ani hareketler yapmamaya çalış bence
geçen hafta keseyi gördüğümüzde çok az bir kanama var dedi doktor. Tedbir amaçlı 1 tane progesteron iğnesi verdi ve aynı gün vurundum. Ondan sonra bir şey olmadı çok şükür. sana iğne vermiş miydi doktor?

Benimde kesenin etrafında kanama var dedi doktor, düşük riski olabilirmiş. Pazartesi tekrarbakacak.Sende dikkat et ani hareketler yapmamaya çalış bence
Surekli yatiyorum sadece lavaboya kalkiyorum. Ilkinde dusuk yapmistim o yuzden bunda cok tedirginim. Sanada cok gecmis olsun Allah yavrularimizi saglikli kucagimiza alabilmeyi nasip etsin. Dogrusu cok zormus anne olmak

merak etme ben de hiç bir belirtim yok bebişlerimiz iyidir inşallah önceden kasık ağrım oluyordu şimdi o da yok
Aynen canim hic bi belirtim yok dedigin gibi insallah iyilerdir Rabbim korusun onlari biraz once doktora g8tmek istiyorum icimde bi sikinti var dusundukce

Valla tuzlu krakerle besleniyorum şu anda :) bazen bir yemeği canim cok istiyor yiyorum bu sefer midem acayip rahatsız oluyor. Ben de çözümü krakerle beslenmekte buldum :)
bana kalsa bende krekerle yetinirim ama bebeğin gelişimi için sağlıklı şeyler yememiz lazım

Hayır iğne vermedi. Dikkat etmemi söyledi, pazartesi tekrar bakacak.Zaten sadece keseyi görebildi.Ben boş gebelik olmasından da çok korkuyorum, o yüzden pazartesiyi iple çekiyorum.Ne diyecek acaba, bebeği görebilecek miyim? Pazartesi Sabahı inşallah iyi haberler alabilirim.

bende dün başladım yemekten sonra sakız çiğniyorum mideme iyi geliyorrr. herkes diyo cocuk geveze olacakk

Şimdiye kadar kilo alan var mı? Ben 72 kiloydum BAT günü. Önce kabız oldum 1,5 kilo kadar aldım. Bulantılar başlayınca ilk halime geri döndüm.

7.haftana girmişsin, kalp atışını bile duyma ihtimalin var. İnşşallaaahh sağlıklı bir gebeliktir

Ben bir defa mantar atlatmıştım dediğin gibi çok sık nylon iç camaşırı giymekten olmuştu, şuan kokusuz başka bir belirtisi de yok akıntı olunca bir kaç gündür size de sorup emin olayım dedim gebeliktenmi diye

Bebeğime bişey olur diye sürekli dinlenesim uzanasım var. Fazla ayakta kalmamaya çalışıyorum bende. Pazara gittim geldim yoruldum hemen.. Bulantım yok ama bugün suya karşı isteksizlik var sanki içince bulanıcam gibi oluyor.

8de başlayan yoğun çalışma teptom bir saat sonra bitecek inş çok zorlanıyorum çalışırken sizlerde de çalışan var mı hamile hamile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…